Fake^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Nu tad ir pagājis neliels laiciņš ( tiešām neliels ), un esmu sajutis vajadzību pēc divām komandām, tās būtu admichats un vote. Nu adminchats ir pats par sevi saprotama lieta un bieži ir situācijas, ka nevar tīri tāpat sarunāties ar kādu bez citu uzmanības pievēršanas. Un vote būtu vajadzīga situācijām vakarā, dažreiz sanāk spēlēt kautkādu cbble 2x2 un dažreiz iceworld 10x10. Šīs tākā ir divas komandas, kuras, manuprāt, man var uzticēt. Punkts. Edited June 2, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Nu itkaa feiks normaali ir uzvedies taakaa laikam atbalstu Edited June 2, 2009 by R3d.L1ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Sakariigs puika rec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Atbalsts Fake, lai iegūtu šīs komandas. adminchats vajadzīgs man šķiet pilnīgi visiem adminiem. Ja tas būtu iespējams, tad to varētu likt klāt jau ar xk paketi. vote arī ir vajadzīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Fake sudus nav taisijis un galvaa arii nekas nav sakaapis tatad REC,bet FAKE iesaku mazak ihackaa spelet vairak te laika pavadiit(lai gana zinu ka tapat pietiekami daudz laika te pavadi) P.s. R... ja visiem saliks votes,tad mapcikls,kā tāds vairs nebūs vnk un būs tikai dd2,nuke,inferno,cpl_mill un aztec,...... Edited June 3, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Rec ! Jo adminchats tochna katram vajadzīgs un vote tāpat. P.S. Varētu pie reizes man arī uzlikt voti, ja tas nav grūti un nepieņemami. P.S.S. Par to votemap - no manis votes uz def mapēm varētu gaidīt ,TIKAI, ja tiešām paliek maz pleijeru. Man patīk gign mapcycle kautgan nekad neesmu viņu izspēlējis no sākuma līdz beigām. votemapu lietotu tikai tādās situācijās. Un lai arī cik tas skumji nebūtu, kopš man piešķīra privilēģijas pubā ir bijušas vairākas situācijas, kad tiešam vote noderētu.( atbilde uz GoodMena editu) Edited June 4, 2009 by R._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Atbalstu, lai šīs tiesības iedotu, bet galvā sakāpis čalim drusku ir. Pret mani,kad es spēlēju ar feik nikiem nevienu reizi vien jancīgi izturējies un muti brūķējis. Citreiz pilnīgi tā, ka gribās likt viņam gagu. :/ Bet kā admins-atbalstu- pilda visas admina funkcijas krietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Admin chat -REC votemap - po4emu bi i net? Esli bude6 kidatj vote po seredine mapi, ili ne posovetovavshisj s ostalnimi -MI TEBE BIRENKO VOTEMAP i drugie komandi SOTREM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot1k Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 rec gudrs puika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Nu paldies tad visiem, varbūt, kāds vēl ko teiks, vai arī kāds jau var uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts