Jump to content
GIGN Forum

Bitch Party @ Liepāja


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bļāviens šodien netieku, ritā jābrauc, bet ceru, ka otrajā dienā nebūs urka, atceros, ka pagaišo gad pazaudēju savu maku, kur bija tikai kādi 10 ls, un beigu beigās atradu 3 telefonus un kautkur pie 60 ls.. Bija diezgan jauki..

Protams visu naudu nodzēru un vienu telefonu kkadu nokiu pārdevu pa 5 ls, jo vaidzēja aliņu :D

Link to comment
Share on other sites

1000. posts :muahaha:

Nepiekriitu tev :) gaumes lieta!

bet faking kaks pa beibeem minjukos un zabacinjos pa liepaju viena pec otras klainjooo! Manii iekshaa visss vaaraas :) tik daudz to smuko beibju! Vnk vaaks! :) vel 2h tikai jarukaa! casham arii tulit jabut jau klaat!

P.s. Ezis mums uzmeta... :axe:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Lūk šitā ir d!ršana. Mani uzmeta transports un Eclipsei, pat ja man būtu lieki 40Ls degvielai, nestrādā starteris. :fsckinsad:

EDIT* Pamēģini 17:30 vakarā tikt no Madonas uz Liepāju ar autobusu.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

:)

Ja visu dienu bija makonji tad tagad viss super skaidrojas un nu jau kadu 1h sauliite spiiiiiiizzzzzzzzzd :thumbsup:

Cashu pie Larina nogadaju a pats tiko paeedu un taisos doties savu hennesy tukshot :)

Eziii ar autobusu jau nevareji braukt vai ne? noooooops! :slap:

Link to comment
Share on other sites

vopshem 1maaa diena vnk pizdataaa! All respekt!Tads pasaciens un tik superigs laiks! Esmu gulejis labi ja 2h ka nekaa darbu vel noguleju :) Bet tas jau ir cits stasts :) Reala kulminacija bija KAte Ryan,ja ipashi nekad vinja mani taa nav aizravusi,tad vinjas uzstashanaas bija vnk perfekta.šovs bija izstradats lidz pasham pedejam! Tagad japaeed un jagatavojas vakaram :)

Link to comment
Share on other sites

Pirmā diena. Rīts, šmiga, mašīna, ceļš, šmigā, šmiga, ceļš, šmiga, ceļš, šmiga, dahuja ceļš, šmiga, ierašanās, telšu pilsētiņa, šmiga, sieviete saskrāpē mašīnu, peldēšanās, šmiga, ieiešana pasākumā, koma saplīst čības un jāiet basām kājām, iztrūkst ainas, rāpšanās pāri žogam, šmaras, taksis, kaut kur aizmiegu.

Otrā diena. Smaga pamošanās nepazīstama cilvēka dzīvoklī (man bija telts pilsētiņā), pliks, džinsi rāpjoties pāri sētai saplēsti lupatās, roka asinīs, ūdens, ūdens, ūdens, plikām kājām uz autobusu (35 sant ZAIBIS), telšu pilsētiņa, lieku atmiņu puzli kopā, lāpīšanās, tūrisms, drifta pasākums, tūrisms, šmiga, pludmale, šmiga, karuseļi, bumbas speramais aparāts, tresīšana pa teltīm līdz spēku izsīkumam un telts.

Trešā diena. Ūdens, paika, krāmēšanās, ūdeņražpārskābe, ceļš, ceļš, ceļš, ceeeeeeeeļš, māja, paika un stunda dušā.

Man jau patikās :)

Link to comment
Share on other sites

Nu ko vasara ir beigusies :) Ballite pa pirmo :) Tauta bija vairak nekaa tika gaidiits,bet rekords toch netiks lauzts!Laika apstaklji vnk perfekti,ja tikaam baiditi uz pashu sliktako,par orkaaniem,veejiem,lietiem,perkoniem u..t.t tad kartejo reizi viss notika preteeji visaam prognozeem!saule saule un velreiz saule! ja 2trajaa dienaa nedaudz vesaaks bija nekaa 1majaa dienaa,tas nevareja pludmales balliti izbojat ne pa grammu! :) Izdzerts daudz alko,pilna maja ar visadiem suveniriem,un patakamas emocijas ilgakam laikam :) Saluts ariii bija labaaks nekaa pedejos gados pa jauno gadu izshauj!Meigjinashu dazhas bilzhinjas piemest!

P.s. Cash tiko majas aizbrauca ;)

Link to comment
Share on other sites

;)

hehehe :) Bij bij tada lieta :):thumbsup: Cash gan taj bridi nebija lidzaas :) Cash tikai pa teltiiim njeemaas :) Man tieshi uz pliko pupu konkursu fochiigais atrubiijaas :D

Mums bija šnabis ienests minerāļ pudelē un viena kuce izlēja šņabi :) Devām padzerties,bet pate vien vainīga ka tagad smird :D

http://files.inbox.lv/ticket/05fbebed4f447...1f/CIMG3990.AVI

Otrajaaa ir pliki pupi,bet visu labaako es Jums nevareshu paradit,jo batereja nelaikaa un nevietaa nomira un fochiigais visu labako nebija spejigs vairs nofilmeet :(

http://files.inbox.lv/ticket/d3208d200e8e6...fe/100_4529.MOV

Link to comment
Share on other sites

Pirmo reizi biju uz beach party. Kopumā patika, bet guvu 2 vērtīgas atziņas nākamajiem gadiem - nebraukt bez telefona un naudas šmigai. Var teikt, ka visu pasākumu pavadīju +/- skaidrā prātā, kas īstenībā iesūkāja. Vēl arī iesūkāja tas, ka pēc faking aproces man rindā bija jāstāv 2 STUNDAS. ā, šorīt ap kādiem 6:00 eju uz savu telti, atveru vaļā... BĻAD KAS PAR HUIŅU ??? teltī guļ kaut kāds pārdzēries kuilis, kurš bija pamanījies apvemt sev seju. Pēc tam uzzinājām, ka viņš kaimiņu teltī arī bija ielidojis.

Kopumā normāls fests. Ja nākamgad būs nauda, noteikti braukšu atkal.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...