ijs Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 good men saki, kaa var? 10 ls biljete, tiko lureju neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 neesmu nevienu gadu bijusi, shogad pa cik nenotiek sensation, buus jaabrauc uz pludmali Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 10 ls biljete, tiko lureju neta Ieiej ar ZZ vai TELE2 wap.tele2.lv majas lapaa un tur var pieteikties uz 4ls atlaides kodu Kuru jaizperk lidz 24junijam maxa par 2viem kodiem 20santimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 oddish obligāti brauc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotion Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 paredzu, ka lietus līs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Dieva dēļ nepiesauc nelaimi pēdējos gados nav lijis,nevajag man lietu šogad lai gana lietus nespēs mani apturēt no šā pārtija Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 pēdējos gados nav lijis,nevajag man lietu šogad lai gana lietus nespēs mani apturēt no šā pārtija same as me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Man liekas vis normalakas grupas ir: September (Zviedrija) Guru Josh Project (Lielbritānija) Parejas ir mazdzirdetas un liekas ka nav labas! Man nekur talu nav jaiet es tur pat pie juras dzivoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 NU sorry ja tu nezini kas ir Kate Ryna un ja nezini SAFRI DUO ariii zhel Tie tomer ir vairak mani favoriiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqtor Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Man viss ir kukaas ,dabuju bileti pa 9ls, pirmas 1000 biletes izpirka 10 min laika XD Iztas jau , ka sogad tur bus diezgan sakarigi =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Tie tomer ir vairak mani favoriiti Es nezinu, bet tur jau tā lieta, uzzināšu daudz ko jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Kate Ryna un SAFRI DUO ir kkadi vecie dziedataji vai kkadi jauni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqtor Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 youtube.com is your friend =] protams ka jauni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 pēdējos gados nav lijis,nevajag man lietu šogad lai gana lietus nespēs mani apturēt no šā pārtija mazs lietutins nenaks arii par ljaunu ja nu gadijuma spainjiem gaztu buus visagas leet teltis kur cilveki tuses talak, liidz steidzus atvers Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 reqtor youtube.com is your friend not me! Bet vienalga norm tas grupas ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Būšu ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDRX Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Nekad neesmu bijis, un nekur nav arī informācijas, bet kā ir ar vecuma ierobežojumiem, ir vai nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Itkā pēc 23:00 nelaiž tiem, kam nav 16, bet ārā pēc 23 nedzen, ja jau esi iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 brazer : piebilde. Ja vien neesi galīgā hlamā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 nu ko, jāiepērk pa lēto kāds dranduļets ko nav žēl lauzt un uz padaudzu pārtiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 jāpērk d-light, lai atlaide biļetei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 4etr paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Ahh, nespēju izlemt - braukt / nebraukt Neesmu nevienu gadu bijis, bet pagājušo gadu draugi bija, šogad mēģina mani vilkt līdzi. Ir divi pasākumi uz, kuriem domāju šovasar bbp / Ab positivus ( pagājušo gad biju, ļoti patika fat boy slim un citi mākslinieki, bet šogad, tā ne visai. ). Ta kā draugi mauc uz bbp domāju, ka arī jābrauc. Tik nezinu kā ar to atmosfēru, cik tik pa ziņām ir rādīts saistās ar kaut kādām tabletēm un aizdzeršanos.. Takā man ir 17 vēl jāskatās cik daudz pats drīkstēšu izdzert - jo cik noprotu ment tur ir pa pilno. Un kā ar piķi? teica ka jāreiķinās ~ 80ls. pa dienu tak arī tur viss notiek? Kāds var izskaidrot kāda tur programma, kādi pasākumi tur notiek - teltis u.t.t ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Biļetes vēl pašam nav, kaut kad būs. naziic, par gadiem vienalga. Iekšā tiksi, dzert varēsi, ja nerāposi - menti neaiztiks. House teltī (no 18 gadiem) iekšā tiku, pie bāra dzēru kad man bija 17 (izskatos jaunāks). Iekšā pasākumā gājām ap 23/24 ārā nācām ap 5 rītā. Telšu pilsētiņā neiesaku palikt, tur baigais bardaks. Dzer, bļaustās vēl kāds uz telts uzkrīt un tā visu laiku. Mantas pa dienu atstāt tikai mašīnā. Aprijušos narikus redzēju laikam divus, tie paši savā nodabā "dejoja". Menti drīz vien viņus sašņorēja. Pirms 2 gadiem atmosfēra bija pozitīva, visi draudzīgi, neviens īpaši nepiepisās. Pa dienu cēlāmies ap 12, gājām paēst, pavazāties pa pilsētu, pačilot pie jūras. Pirms pasākuma ap 19 sākām iesildīties ar savu šmigu, iekšā skaidrā negājām (galīgā pipelē arī nē, vismaz ne visi ). Iekšā alkohols nebija pārāk dārgs. Šņabis + sula = 1.5Ls (pirms 2 gadiem). Aa, teltis bija House, Rock, Reggae/Latino. Vairāk neatceros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pagaišgad ar kuteri no jūras piepeldējām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now