Pinky Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 kapeec man patiik vanilla ninja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 tad jums vajadzetu arii kada konkreta spota savakties, es visticamak tiksu ieksa caur 1337 passage Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 man slinkums meklēt, moš kāds zin no kuras dienas sāks tirgot biļetes ar tele2 sms kodiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Vai tad tie kodi vispār būš? Tik zinu, ka rīt (2.jūnijā) sāks pārdot biļetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Aizmirstiet Euu, tad jau nav jēgas braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Žēl, es gan gribēju braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Mani sist [lasīt - neizpratu tava teikuma jēgu un to kāpēc tika quotēts tieši mans posts, kurš, starp citu, bija iepriekšējais un no quotes nebija jēgas]? Tu arī uz Gūdmena party gribēji braukt/nākt, laikam kaut kur apmaldījies pa ceļam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Jaunākā akcija Izdzeriet 8ņus D-Light vai D-Night un dodies uz bilesuservisa kasi ar saviem korķīšiem un dabū 4Ls atlaidi uz Bitch party piemeram Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Izdzeriet 8ņus D-Light vai D-Night un dodies uz bilesuservisa kasi ar saviem korķīšiem un dabū 4Ls atlaidi uz Bitch party piemeram Ja? ev, tu jau dabūji biļetes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 (edited) ev, tu jau dabūji biļetes? Biļetes tikai no ritdienas saaks tirgot 10:00 saks tirgot it kaa ja panjemu 16x D-Light tas man izmaxaaa 8Ls ,a es dabuushu no tiem 9x2=18Ls - 8Ls atlaidi Sanak ka es uzvaros uz saviem D-Ligtiem Tas laikam der... P.s. Ja jautaasi kapec 18Ls,tad tapec ka njemshu 2vus tiketus... Edited June 1, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 bļāā tik sūdiigi... riit matenē exis ,beidzas tikai 12:25. un san;ak lidz tuvakajam biļesšu servisam lidz kādiem 13:00 tikšu,un tad jau bb lētās biļetes. ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Rīt 10:00 party pie pablo!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 10:00 saks tirgot it kaa ja panjemu 16x D-Light tas man izmaxaaa 8Ls ,a es dabuushu no tiem 9x2=18Ls - 8Ls atlaidi Sanak ka es uzvaros uz saviem D-Ligtiem Tas laikam der... P.s. Ja jautaasi kapec 18Ls,tad tapec ka njemshu 2vus tiketus... Jāpiebilst, ka gan ?Tele2? un ?Zelta Zivtiņas?, gan ?D-Light? un ?D-Night? piedāvātās akcijas par 4 latu atlaidi neattiecas uz pirmajām 1000 izdevīgās cenas biļetēm, kā arī uz vienas dienas biļetēm. <c> beachparty.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Stavu rinda. Esmu piektais, blje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Rindās stāv tikai njuubi. Piecēlos, iegāju bilesu servisā un nopirku biļeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Man kontā ir pāris santīmi. Esmu bomzis Anyway lēto biļeti nedabūja arī pirmais cilvēks rindā (tāpat kā pagājušo gadu).. Tagad jānopērk ZZ pa 1Ls, jāaizsūta kods un jāpērk biļete pa 15Ls ar 4Ls atlaidi. Tomēr 12 < 15 Ls. P.S. Kāpēc es Tele2 un ZZ mājaslapā neatrodu nekādu info? Pasakiet kas uz kādu nr jāsūta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 wtf,jus pat 10:00 nedaubjat biļetes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Anyway lēto biļeti nedabūja arī pirmais cilvēks rindā (tāpat kā pagājušo gadu).. Tagad jānopērk ZZ pa 1Ls, jāaizsūta kods un jāpērk biļete pa 15Ls ar 4Ls atlaidi. Tomēr 12 < 15 Ls. P.S. Kāpēc es Tele2 un ZZ mājaslapā neatrodu nekādu info? Pasakiet kas uz kādu nr jāsūta. Tev janoperk zz pa 7,95 un tev atsuutiiis kodu ar kuru dabusi 4ls atlaidi.... 10min laikaa izpirka 1250 tiketus un 50min laikaa izpirka 2150 tiketus un tagad cik zinu jau ir nopirktas arii vel 1500 tiketi pa 15Ls....Tatad skatos ka pa dargo naaksies njemt shit Jadzer D-Light laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pisec, tad nāksies vien pa 15Ls pirkt. Cerams rīt no rīta vēl būs. Jāņem ar delaitu akciju, tie tjipa par brīvu sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Tur jau arii ir tas pluss Taa kaa esmu iztureejis shtata samazinashu no 6shiem uz 4triem cilveekiem Tad poljubomu es tur buushu jebkuraa gadijumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Atļaušos neierasties uz šo pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Izstāstiest man par tiem dlightiem. Man viņi attiecīgs cipars jāizdzer un tad ar tiem korķiem jāiet pie kases, kur es pērku biļetes? [e] Liels paldies vīri! Edited June 2, 2009 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Pērkot biļeti jāparāda 8 korķīši (man pilna atvilkne bija, nesen izmetu ārā lol) vai 2 kuponi no delaitu skārdeņu 4pakām. JimbugA, no vienas puses žēl, no otras vairāk vietas Montām mašīnā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 (edited) JimbugA, no vienas puses žēl, no otras vairāk vietas Montām mašīnā Ariii man to korkjiishu bija pilna kabata un faking es vinjus izmetu laukaa visus Pie tam Jimmijs tak visu 7dienas afterpartiju pirms braucaat majas dzera D-Light sakumaa man likaas ka ir jauni special korkji,bet cik sapratu der arii visi vecie... Vopshem izpihaaa 8 D-Light un ar korkjiem dodies pec tiketa un dabuuu 4Ls skidku par korkjiem P.s. Man ir 2x 4Ls atlaide UN man pat nevajadzeja ne dzert D-Light,ne pirkt kaut ko no Tele2 Atkodu fiiichu vnk kaa droshi tikt pie 2 atlaides kodiem samaxajot par to viet 20santiimus JA interesee padod zinju Edited June 3, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 Izklausās sūdīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now