Jump to content
GIGN Forum

Tiesības


Recommended Posts

Sveiki nāku pie jums, lai palūgtu xb paketi, šo izmantošu lai banotu čīterus naktīs, esmu daudz reportējis čīterus chat.118.lv(#gign), pats uz gign irc kanāla sēžu vislaik, forumā arī reportēju čīterus un daudziem adminiem say_team @@ esmu reportējis čīterus un pašlaik visi ir bijuši sekmīgi, neesmu nolohojies, tikai tagad vēlos šo uzņemties uz savas ādas. :) Protams labprāt paprasītu vēl kādu komandu bet domāju labāk sākt pamazām. B) Nevienam neuzbāzos virsū, lai mani rekomendētu bet domāju rekomendētu tie paši, kas pagājušo reizi un varbūt pat citi, ar cieņu chills.

stati

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

:) Protams labprāt paprasītu vēl kādu komandu bet domāju labāk sākt pamazām. B) Nevienam neuzbāzos virsū, lai mani rekomendētu bet domāju rekomendētu tie paši, kas pagājušo reizi un varbūt pat citi, ar cieņu chills.

stati

Vinsh spele ar 4itiem

SPESHAL

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

R3d.L1ne, jā viņu ir pabiezāka kārta bet viņu nebūs vienmēr iekšā un turklāt es prasu tikai banu un es spēlēju vārdsakot tādos laikos ka tieši adminu nav iekšā un neesmu es jau, tas neaktīvākais spēlētājs. :)

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Ļoti daudz pavada laiku serverī, cenšās ar visiem komunicēt, labs skills(greiziem baniem nevajadzētu būt). Ir pagājis jau krietns laiciņš kopš viņš sāka spēlēt gignā - visiem zināms cilvēks. Ar gigna politiku par šo laiku ar būs iepazinies.

Kā jau teicu iepriekšējā topickā, protams, tādi cilvēki, kuri atbilst šim aprakstam, par laimi, gignā ir samērā daudz, bet tieši chillsides ar savu lielo aktivitāti(forumā, ircā, in-game reportējot) ir iekritis acīs.

Link to comment
Share on other sites

Miedziņ, domāju gan ka tiek aizmirsts, jo tur nu špļāva ārā vienas aplamības un es mēģināju kā izlocīties un galu galā sanāca viens nesmuks topiks. :) Es varu garantēt ka ar šīm tiesībām/privilēģijām tiktu galā kā kārtīgam adminam pienāktos..

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

Nu ņemot vērā visu pagājušo, visus komūnus un lietas ko šamajs ir darījis( es vēl nēsmu aizmirsis, kā tu codic mani nedaudz nomelnoji), un pieliekot klāt visu, kas ir noticis pēdējā laikā sanāk viens liels Neitral, bet par cik Tu tiešām pēdējā laikā esi sevi parādījis no gaišās puses tad vairāk nosliekšos un REC.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...