CHILLSIDE Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Sveiki nāku pie jums, lai palūgtu xb paketi, šo izmantošu lai banotu čīterus naktīs, esmu daudz reportējis čīterus chat.118.lv(#gign), pats uz gign irc kanāla sēžu vislaik, forumā arī reportēju čīterus un daudziem adminiem say_team @@ esmu reportējis čīterus un pašlaik visi ir bijuši sekmīgi, neesmu nolohojies, tikai tagad vēlos šo uzņemties uz savas ādas. Protams labprāt paprasītu vēl kādu komandu bet domāju labāk sākt pamazām. Nevienam neuzbāzos virsū, lai mani rekomendētu bet domāju rekomendētu tie paši, kas pagājušo reizi un varbūt pat citi, ar cieņu chills. stati Edited May 17, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Protams labprāt paprasītu vēl kādu komandu bet domāju labāk sākt pamazām. Nevienam neuzbāzos virsū, lai mani rekomendētu bet domāju rekomendētu tie paši, kas pagājušo reizi un varbūt pat citi, ar cieņu chills. stati Vinsh spele ar 4itiem SPESHAL Edited May 17, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 uz pub admini pietiek tak visslaik ir admins kaads iekshaa pat ja nav tad es paluuru webaa ja kaadam aizdomiigs score eju paskatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 (edited) R3d.L1ne, jā viņu ir pabiezāka kārta bet viņu nebūs vienmēr iekšā un turklāt es prasu tikai banu un es spēlēju vārdsakot tādos laikos ka tieši adminu nav iekšā un neesmu es jau, tas neaktīvākais spēlētājs. Edited May 17, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Tieši banu var dot, it sevišķi ja ir zināms un daudz spēlē, jo ar banu var gan ff gan žurkas uz pāris min nobanot utt. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 rec. vienu xb var iedot, paskatīsies, kā uzvedīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Eh, ko te gari rakstīt, atbalstu šito čali, tieši tāpat kā es to darīju iepriekšējā topickā. Labāku kandidātu neredzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 kas viņā tik labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ļoti daudz pavada laiku serverī, cenšās ar visiem komunicēt, labs skills(greiziem baniem nevajadzētu būt). Ir pagājis jau krietns laiciņš kopš viņš sāka spēlēt gignā - visiem zināms cilvēks. Ar gigna politiku par šo laiku ar būs iepazinies. Kā jau teicu iepriekšējā topickā, protams, tādi cilvēki, kuri atbilst šim aprakstam, par laimi, gignā ir samērā daudz, bet tieši chillsides ar savu lielo aktivitāti(forumā, ircā, in-game reportējot) ir iekritis acīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 juu, chill`am vareetu xb iedot. normaals pipars. man ar daudz chiiterus reporteeja. REC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 HEYA ! Online Time OK.... Skill OK.... Paareejais SUX... ... REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Šis tiek aizmirsts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Miedziņ, domāju gan ka tiek aizmirsts, jo tur nu špļāva ārā vienas aplamības un es mēģināju kā izlocīties un galu galā sanāca viens nesmuks topiks. Es varu garantēt ka ar šīm tiesībām/privilēģijām tiktu galā kā kārtīgam adminam pienāktos.. Edited May 17, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Neko nezinu par pārējām šitā čaļa izdarībām, bet pāris reizes no rītiem ir mani ieaicinājis serverī sabanot čīterus. Es palieku neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Nu ņemot vērā visu pagājušo, visus komūnus un lietas ko šamajs ir darījis( es vēl nēsmu aizmirsis, kā tu codic mani nedaudz nomelnoji), un pieliekot klāt visu, kas ir noticis pēdējā laikā sanāk viens liels Neitral, bet par cik Tu tiešām pēdējā laikā esi sevi parādījis no gaišās puses tad vairāk nosliekšos un REC. Edited May 17, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Shameejo atbalstu fruktu,lai izdodas !! rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Eu pasaki man godiigi cik tev ir gadu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 CHILLIGAIS daudz un dikti sitās pa PUBU,bet vai viņš atbilst admina kandidatūrai ar bantiesibaam nemāku pateikt.. Vins tāds normāls un nopietns krušilla Neitrāls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 xb un xchat pievienots uz abiem serveriem. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts