exo_g Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1124 Šeit lasāma intervija ar Robinu Walkeru, kuru minēju augstāk. Runāts gan par cepurēm, gan ieročiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Cerams, šoreiz būs meet the... nu laikam jau 1lvl tomēr nebūs cieņā. nezinu, kāpēc man tā sākumā likās. Es vienkārši iedomājos, ja tos cartus stumdīs tur uz priekšu uz atpakaļu, tad inženierim nebūs laika apgreidot sentriju un viņš skraidīs un cels 1ā līmeņa. vienīgais ar ko 1 līmeņa sentriji ir labāki par 3ā - viņus grūtāk ievērot Viņus arī cilvēki neņem nopietni - tiklīdz ierauga ka kāds nomiris no 3ā līmeņa sentrija, tad uzreiz respektē to, a pirmajam līmenim bieži skrien virsū un cer novākt. Vienreiz hevijs, kuru hīloja mediķis diezgan ilgi mēģināja manu 1lvl sentriju novākt. Man bija pietiekoši daudz metāla un nabags nomira Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 nu it kā tās galvassegas tika solītas pirms snaipera apdeita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 kāds isti nezin kad šie update iznaks, un būs piejami tf2? Nu jā izskatas interesanti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 14, 2009 Author Report Share Posted May 14, 2009 Nu jā izskatas interesanti.. http://developer.valvesoftware.com/wiki/Valve_Time Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 kautko tadu nezinaju tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Nu, ko jūs domājat par razorback? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 nav skaidrs darbības princips ja godīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Šķiet, ka pret backstabiem domāts. Tik kā vietā viņš būs liekams. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=860558 izskatās, ka spy varēs tēlot mirušu. Najsiks edit: reāli sanāk, ka invisibility vai nu nebūs vispār vai tiks samazināts (ticamāk ka nebūs vispār) mainīsies spēles tehnika diezgan pamatīgi. Cilvēki sāks spychekot līķus pagaidām izskatās, ka tu vienkārši ar spy aizskriesi, apgulsies un gaidīsi, kad kāds paies garām (gulēšanai būs taimeris visticamāk). Man ne pārāk patīk šī ideja, jo reāli sanāk, ka tev VAJAG, lai cilvēciņi nāk uz priekšu. Tam iespējams vajag ļoti daudz laika, kamēr ar neredzamību diezgan fiksi varēja nokļūt aiz muguras. Nu redzēs, redzēs, kas tur būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 nu TF:C spiegs tā varēja darīt, tāpēc biju mazliet izbrīnīts, ka TF2 tas nebija iespējams Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) 'Spy is sappin' the sniper.' Saakumaa droshi vien naaksies nosappot snaiperi (Lol, "nosappot snaiperi" reeciigi izklausaas) un tad tikai backstabbot, kas attieciigi dos varbuut 1 sekundi laika snaiperim pashtreifot un izvairiities no 'duncha muguraa' (ja vien shtreifosi vai grieziisies uz pareizo pusi ). Nu redzees, redzees.. Edited May 15, 2009 by SharpShooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 omg gaisā ir intriga, šis updeits pagaidām man ir visgaidītātajs, jo nāk daudz jaunumu klāt un modificējumu, kas viennozīmīgi ir jauki, tikai tagad baidos par spēles balansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Cik es saprotu, tad ja spiegs iedurs tajā dēlī, spiegs dabūs ar elektrību! Najiks, šitas apdeits ir labākais, jo par snaiperi spēlēju gandrīz visu laiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Najiks, šitas apdeits ir labākais, jo par snaiperi spēlēju gandrīz visu laiku! Nevis ar elektrību viņš pats dabūs, bet viņa nazis uzlādēsies ar elektrību un viņam būs jāgaida noteikts laiks, lai atkal varētu uzbrukt kādam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Tieši tā btw man patīk šis threads http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=860802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 ta jau redzēs gribās tā cepures redzēt ,kā šie uztaisija Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Heh,Razorbackam būs arī baterija ,manliekas. Būtu jau forši ,ja iznāktu divi apdeiti kopā,cik atceros daži arī ticēja ka skauta apdeitā būs arī spiega apdeits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jā, gribas redzēt vai iznāks arī tās cepures + būs labs prikols, ja spiegam arī būs apdeits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ka jau intervijā teica, tad ļoti iespējam, ka būs 2 update "spy&sniper", jo tas razor shields ir labs tikai pret spiegiem un ja, jau visi spēlēs ar sniperiem, tad lielas jēgas no viņā nebūtu sakumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo_g Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Kurā intervijā skiadri minēts par iespējamu dubultapdeitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Itesteejaat update page??? parefreshojat man apraadijaas spieks un taads duumains fons http://www.teamfortress.com/spyupdate/ SUKAAAAAAAAAAS!!! SPY SAPPIN MY UPDAH PYRO IR SIEVIETE BLJE!! lol jau nomainijushi to she Edited May 15, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) http://www.teamfortress.com/spyupdate/ SUKAAAAAAAAAAS!!! SPY SAPPIN MY UPDAH PYRO IR SIEVIETE BLJE!! lol jau nomainijushi to she 0:00 točna iegāju, biju ļoti izbrīnīts. Tas ir tik kruti, ka asara nāk Bet būtu sudīgi, ja nebūtu tās jaunās snaipera figņas. Šis arī sūkā (es domāju datums) "The Spy Update (5/21/09)". Edited May 15, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Es pirmstam kaut ko knapi sapratu, bet tagad vispār nekā, kar4 plkst. ir jau pus viens. Vakar nēesu izgulējies, bet kas tas tāds, ieejot tajā linkā, tur bija rakstīts Sniper updeits, bet tagad tur snipers guļ uz zemes nogalināts un aizmugurē spy? WTF??!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Černis slēpjas tur, ka viss mīklaini bija ar to snaiperi un beigās tā kā spiegs bija tas snaiperis un notēloja daudz ko, cik sapratu. Būs spiega apdeits! Pyro's varēs tagad kulaku drāzt, ne čekot spiegus. Edited May 15, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now