Kuilis Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Sveiki, Plānoju pirkt jaunu Mob.tel un gribētu dzirdēt jūsu atsauksmes par šiem 2 variantiem SE W350i Motorolla V8 Varbūt kāds var ieteikt vēl ko? Budžets ~150Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
tckzebra Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 V8 neiesaku, ja gribi tur klausities muziku vai ko taadu, bet ja vajag darbam vai vienkaarshi serv, tad ir diezgan normals un ari cena ir sakariiga! Bet SE W350i, ir tieshi preteejais. + es tava vietaa njemtu to 1 variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ko tu tieši gribi no mobīlā? V8 - liels sieviešu telefons. W350i - debīls dizains, vāks nevieš uzticību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 (edited) V8 - liels sieviešu telefons. W350i - debīls dizains, vāks nevieš uzticību. Mūziku, Video, Kamera sakarīga... Dizains kautkas līdzīgs iepriekšminētajiem V8 man nemaz neatgādina nekādu sieviešu tel. Edited May 7, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Varbūt paņem trubu pa 80-90 Ls un pārējie ieliec kabatā? Ar to biju domājis , labāk paņem NOKIA 7310 , bet ja jau tev patīk šie abi izvēlētie telefoni ,tad vienozīmīgi V8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Taa pati nokia 6300 pa latiem 80Ls saidjot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 dizains :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Dizainam nav ne vainas, bet video skaņas kvalitāte ir izcili sūdīga. Salīdzinot ar E90, 2reiz klusāks zvana tonis, pārējais man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Viņiem dizains ir totāli atšķirīgs lool, n00b. Man ir tāds telefons, tā kā izmantoju tikai zvaniem un sms, tad super aparāts + cmuks. Kamera ciešama, skaņa smird. Iečeko šos: SonyEricsson G700i Nokia N78 SonyEricsson W890i Black SonyEricsson W595 Nokia 5320 Nokia 5310 Saraksts uz ātru roku. Mobīlajos +/- orientējos, sūdus centos neieteikt. Mana balss aizietu par N78 (funkcijām visbagātākais), ja vien viņam nebūtu tik pretīgs dizains. Citos veikalos cenas ir zemākas, lieto salidzini.lv Par 150Ls var atrast lietotu iPhone 2G, pat 3G labā stāvoklī, ar garantiju. Vajag tikai meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) K850i par 150LS ar 5MP kameru un ar labu skaņas kvalitāti un vēl video(QVGA@30fps) Edited May 9, 2009 by dimka62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Gribu piebilst, ka ļevajos inet veikalos mēdz tirgot telefonus, kas Latvijas tīklos nedarbojas. Visi gudri par telefoniem, iesaka kāds mobiļņiku ar WLAN pēc iespējas lētāk :] Edited May 9, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Brīdinu no neostore.lv nepērc NOKIA telefonus,tie nav domāti Latvijas tirgum. proti pārinstalējot softu pazud lv.valoda etc. skumji,bet nu fakts. sony w 890i buutu labs,imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 9, 2009 Author Report Share Posted May 9, 2009 Viss, paldies visiem par palīdzību, tālāk izvēlēšos no šim piedāvājumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Ja runa ir par nokia 6300, tad nokia 6233 ieliek šamējai ātruma, izskata, kameras, skaņas it īpaši ziņā. + vinai ir 2 tumbiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Ha ha, 6233 ir viens no gļukainākajiem Nokia modeļiem. Arī ātrāks un ar labāku kameru nav. Ar internetveikaliem ir kā gadās tb kādu partiju veikals ir iepircis, un jā, daudzi telefoni ir tā saucamā "pelēkā" prece. Ja pirkts netā, tad 14 dienu laikā var dabūt naudu atpakaļ. Neostori pieminēju, jo tur ir normāli apraksti, bildes un atlases filtri. Epix, lētākais laikam būs Nokia 6300i, bet es izvēlētos Nokia E51 (simbiānis kā nekā). Vispār uz tik maza ekrāna wifi ir perversa padarīšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Nav tik traki, ja ir Opera 8.65 uz n95 mierīgi gāja un nesagādāja nekādu problēmu sēdēt netā :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MURDley Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Ta pirma ir ljoti smuka, es jau tadu sev njemtu.. Man galvenais ir dizains, un tas telefons ir tads uz manu tipu, patik shie sievieshu telefoni.. Man vismaz liekas, ka tas ir sievieshu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now