Jump to content
GIGN Forum

tckzebra

Mirstīgais
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tckzebra

  1. blje rot zakroj padonak blje! tuuu nesplau!
  2. Uzliec vel vairak smaidinus un paraksti vel pokemoniskak, tad domaju, ka iedos! Es rakstu bez garumzimem, jo uz sita datora, nav gzimju! warno, bet ja tu sita rakstisi, nedomaju, ka dabusi pravas! Maini savu stilu rakstisana, tad jau nekas preti nebus!
  3. tas "MAN IR STEAMS" bija ta ari domats, ka man ir nopirkta spele! tas bija ta domats! TU tiko iebrauci biete, taka sedi bikses un nedirs! un vel kas! Steamotas speles var dabut ari par velti, visas speles +/- VIenigais ir dazhi defekti, tf2 nevar dabut itemus cs nerada bildes kad uzspiezh tab un tas ir katrai spele kkads defekts! taka jojo bb
  4. Bljed, es teicu, ka ir steams! lasi!!! paldies cash, kas ir tie achvimenti? kjim tas misijas?
  5. man tas pats, tikai man neviens items vel nav! :D:D lOL
  6. AAAAAAAA Da vnk esmu jau kso nospelejis 1d un vel neko neesmu atradis
  7. tckzebra

    Items

    IR STEAMS! Tatad ka var atrast tos itemus, un kur? Ja vinjus atrod ka var panjemt vai ka ta? es nezinu neko vnk gribu uzzinat, ka tur ir!
  8. ka var uzlikt uz zemakajiem vai videjiem setingiem?
  9. Garsho alus, kamer neesi dabujis sev jaunus panjem tos kas pie manim stav tie fils
  10. bljin.. Vakar vissu vakaru gaaja un shodien ari itkaa, bet uz ruku, ka ieegaju csa + mozzila un vel skaipu veru valja uz rukku atkal iekaras.. besii vakar perfekti iztiriju, ar otinju visu un + vel ar feenu
  11. tckzebra

    Truba

    V8 neiesaku, ja gribi tur klausities muziku vai ko taadu, bet ja vajag darbam vai vienkaarshi serv, tad ir diezgan normals un ari cena ir sakariiga! Bet SE W350i, ir tieshi preteejais. + es tava vietaa njemtu to 1 variantu!
  12. Nu labi shovakar panjemshu prieksha kompi, ceru, ka viss ies! editd: laikam viss chikenieka, pagaidam vel nav nekas nochakareejies! PALDIES
  13. Procesors: Celerons 2.66GHz Video: NVDIA GeForce 6600 RAM: 512 mb HDD: 250 gb Skaņas karte: Realtek AC97 Audio ps. Pats nerestartējās, bet es restarteju..
  14. Tātad man ir sekojoša problēma! Es vienreiz kapāju kompi viss čikeniekā un ieeju csa spelēju viss notiekās, bet pēkšņi man ielago un nekas nekustas.. Es sākumā domāju, ka tas ir tas kārtējais connection problem. Bet spiežu escp un window nekas nenotiek.. Spiežu alt +crtl + delete un ari nekas nenotiek. Respektivi dators ir ielagojis.! Kad restartēju viss aiziet. Un atkal pēc kāda laiciņa viņš iekarās. ik pa kādām 20 min 2x Citreiz palaimējās un varu csa nospelet vienu mapi tā, ka neielago! Kāds varētu man pateikt ko man darīt?
  15. tckzebra

    Mašinas Durvju

    Beefs p.s. lol lauzt masinu, lai panemtu sklarunjus! muahhahhaha! To tak pat nariki nedara! Ja lauzh, tad lauzh un megina aizdzit/pavizinaties un apskruve visu, ko var apskruvet. Ej un pieradi, es varbut tikai blefoju..
  16. tckzebra

    Mašinas Durvju

    vienreiz pec pilseetas svetkiem bija atstata nomalja vieta viena mashina ar lietuvas numur ziimi. Un tur bija ieksha diezgan labas tumbas. Tad panjemu parasto + skruvgriezi un iebazu ieksha tur kur liek atslegu.. Tad vnk paravu asi uz aukshu uz leju uz rinkji un atkal uz aukshu.. Mashina valja!
  17. kasis-mantojums Snoop_Doggy_Dog_f._Xzibit_-_Bitch_Please_-_
  18. tckzebra

    Bilžu Spēle

    next: Krievu valodas vaardniicu!
×
×
  • Create New...