meniks Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) vnk shodien uzinaaju un baigi aizdomiigi, jo galu galaa Maskava, Njujorka un madride tika izslegtas aara pirmaas terora draudu deelj. Kaa jums liekas? Edited July 7, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 lol ,pa vienu dienu sariikoja vai visaas pilseetaas jau bija sagatavoti spridzeklji utt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 7, 2005 Author Report Share Posted July 7, 2005 nu manuprat vinji gatavojas jau ilgi un vnk ka uzzinaja aizsuutija uz londonu nevbis pariizi un ganjau ka tie manuprat bija kartejie pashnavnieki, laigan saka ka 2 beigti tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nez, ja es buutu terorists , tad ilgi shtukotu, kur un kaa labaak kauko laist gaisaa, jo citaadi var nepaveikties un neviens pat netiktu ievainots, taa ka shaubos, vai tas bija deelj olipmpiskajaam speeleem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Diez vai kāds tā centās tikai spēļu dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 neko nezinu esmu neegjeris kas dziivo alaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 spēles bija kārtējais iemesls, itkā galvenais iemesls ir sodīt koalīciju pret IRĀKU - Itālija,Spānija,UK otrā pēc ASV savas darbības ziņā IRĀKĀ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 miers jau no tiem teroristiem nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 man po, galvenais, lai vispaar notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 man po, galvenais, lai vispaar notiek terorakti lai notiek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 lol protams ka nebutu bijis tapec ka tas viss nebija saistits ar tam olimpiskajam spelem. drizak jau ar G8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 iisteniibaa man piemeeram nospljauties uz tiem urlaam, galvenais ka LAtvijaa neko nespridzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 iisteniibaa man piemeeram nospljauties uz tiem urlaam, galvenais ka LAtvijaa neko nespridzina idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 ja tu esi urla sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 ja tu esi urla sorry laikam jau tev nav ienaacis praataa ,ka londonaa atrodas arii latvieshi.Idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 palasi ko es raxtiiju nevis brauc virsuu, es teicu urlas nevis la tvieshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 vispaar jau tas terorakts notika tieshi tajaa laikaa un vietaa, jo blakus skotijaa notika G8 sanaaksme un visa uzmaniiba, policijas speeki tika veltiiti tam, taadejaadi kursh tad butu labakais merkjis teroraktam? vislielaakaa pilseeta tuvumaa, tas ir, londona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 nu biki greizi ( londona nav ne tuvu skotijai ) noshaavi r&r , bet doma pamataa ir pareiza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 spraiga notikumu attiistiiba... outsiders izvirza savu kandidatuuru titulam Mr.Geografija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 nu iisteniibaa ir gan relatiivi tuvu outsy lielaakaa pilseeta kur terorisms piesaistiitu uzmaniibu ir/bija Londona.. u know Skotija,Iirija un UK ir tur taada zemju chupinja kopaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) to es zinu ... GB = anglija,velsa,skotija un iirija...un londona ir taalu no skotijas robezhas, apmeeram 600 km vai kautkas taads p.s. edd, man patiik gjeegjene....nereali pietam Edited July 8, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 iisteniibaa man piemeeram nospljauties uz tiem urlaam, galvenais ka LAtvijaa neko nespridzina , tu domā Latvijā nebūs, pagaidi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 blin jaabrauc uz kkaadu siiku valsti, un tur jaaaienstalee cs, nekaadi terorakti un klussms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Ir 100% zināms, ka tas baja terorakts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 Ir 100% zināms, ka tas baja terorakts? jaa un manuprat ja tas buutu ar G8 tad londona tas toch nenotiktu bet tur k-kur skotija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now