Jump to content
GIGN Forum

Taisam Pelmeņus.


woNn
 Share

Recommended Posts

Taisam pelmeņus.

Sākam.

Ieberam pelmeņus pannā.

http://www.bildites.lv/images/mm6ulblb7ehpnbiw9luh.jpg

Par pelmeņu izmēriem, tas ir var teikt vienalga, bet es iesaku mazos.

Cepam pelmeņus apmēram 15 minūtes un gāzes plīts, pamaisam ik pa brīdim.

Nobeigumā vajadzētu izskatīties šādi - http://www.bildites.lv/images/z62u356m23zx9oha382.jpg

Un tālāk uzliekat un sava visseksīgāka šķīvja un BonApettit.!

Labu apetīti - http://www.bildites.lv/images/3mmd7fuou1wfn6ijs3j4.jpg

Ēdat vesali.

Link to comment
Share on other sites

Vel garsigak sanak, ja vispirms mazliet apcepj, bet loti maz eljas vai vispar bez eljas. Pec tam pielej glazi udens uz pannas un uzliek vaku. pec kada laika nonem vaku un lauj udenim iztvaikot. Pec tam turpina apcept nosutinatos pelmenus. BTW - kad ielej to udeni, tad japielik garsvielas - baziliks, pipari, soja.

Pec tam var est ar krejumu un kechupu sajauktu loti grashigi!

Tas, ka tu izcepi pemenus - tas ir totaali garaam! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Aizvakar nopirku Rīgas miesnieka klasiskos..Ok zināmi un gardi,bet WTF gandrīz pusei no pelmeņiem iekšā bija kkāda faking gumija un koka drumslas. :axe:

p.s. es eju vārīt pelmeņus. -_-

EDĪTE: Tie tavi pelmeņi diezko gardi neizskatās.

Edited by Natucis
Link to comment
Share on other sites

Da bljaa! Pamegjiniet kaa es rakstiju! Tas ir vienkarshi dievigi! JO vienkarsi apcepti ir vainu parak eljaini, vai parak cieti vai vienkarshi pretigi, bet tadi apcepti apvariti un velreiz apcepti! Tas ir ideaali! Tad sanaak taadi lieli smuki un viscaur brungani! Vioenakrshi dieviigi! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

kad es ieslikstu gastronomiskajas izvirtibas tad pelmeni vislabak garsho sadi..

normali sacep nevis ka te fiksais variants (min 20/30 stabili) tad kad tie apcepusies, kada trauka (forshi lielaa kur varetu pecam iemest pelmenjus) samaisa krejumu, majonezi, sali piparus dilles un citus mezha draugus kopaa, pieriive sieru (tadu kas forshi kuust) tad iegazham ieksa pelmenjus izmaisam, un ieshaujam cepeshkrasni uz kadam 10 15min, kad siers sakusis raujam ara un fiksi edam nost, vinji ir pietiekami vesi lai arii uzreiz estu, nav parak karsti pec cepeshkrasns (divaini kapec ta ? )

ja vispar sagribejas est >.<

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...