woNn Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Taisam pelmeņus. Sākam. Ieberam pelmeņus pannā. http://www.bildites.lv/images/mm6ulblb7ehpnbiw9luh.jpg Par pelmeņu izmēriem, tas ir var teikt vienalga, bet es iesaku mazos. Cepam pelmeņus apmēram 15 minūtes un gāzes plīts, pamaisam ik pa brīdim. Nobeigumā vajadzētu izskatīties šādi - http://www.bildites.lv/images/z62u356m23zx9oha382.jpg Un tālāk uzliekat un sava visseksīgāka šķīvja un BonApettit.! Labu apetīti - http://www.bildites.lv/images/3mmd7fuou1wfn6ijs3j4.jpg Ēdat vesali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Kā man besī šitādi cepti pelmeņi aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Cepti sūkā vārītiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Teikshu kaa ir... tu nemaku cept pelmenjus !!! Vinjiem vajag daudz vairak ellju + vinjiem jabut vienmerigi smuki brunganiem.... + pec uzcepshanas iemet uz minuuti mikrenee un buus vispar idealnjiks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Tu gribi izkonkurēt Janci un mazos pavārus moška? Pat nemēģini. Gaidat comebacku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Beigas var likt krejumu virsu ar vai ar ceptu speki un sipoliem. Es skatos baigi maz izcepi , man parasti pilns veders ir ar kadiem 40 pelmeniem. Edited May 3, 2009 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Kechups FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Krejums,sinepes un kechups pietrukst! UN es pelmenjus parasti kadas 30minutes cepu,lidz visi ir zeltgan bruuni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Vai man dieniņ, paldies. Jāiet taisīt pelmeņi. Cepti man visnotaļ garšo labāk nekā vārīti! Krējums FTW!!! Šis taču ir Radošais? move. Edited May 3, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Vel garsigak sanak, ja vispirms mazliet apcepj, bet loti maz eljas vai vispar bez eljas. Pec tam pielej glazi udens uz pannas un uzliek vaku. pec kada laika nonem vaku un lauj udenim iztvaikot. Pec tam turpina apcept nosutinatos pelmenus. BTW - kad ielej to udeni, tad japielik garsvielas - baziliks, pipari, soja. Pec tam var est ar krejumu un kechupu sajauktu loti grashigi! Tas, ka tu izcepi pemenus - tas ir totaali garaam! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 KURŠ TA PELEMEŅUS NEMĀK UZCPET? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Pievienojos tiem kas saka ka nepieciešams kārtīgāk apcept Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 HoHo, labi, ka kāds uztaisīja šādu pamācību, citādi būtu badā nomiris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 ag0ny nevajag te smirdēt. Vārīti pelmeņi FTW!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Izskatās vairāk pretīgi, nevis garšīgi Es jau labu laiku cepju Rīgas Miesnieka "Cepampelmeņus" ar sieru viņi ir tik dievīgi, beigās klāt majonēzi un pirmsmiega vakariņas ir gatavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Aizvakar nopirku Rīgas miesnieka klasiskos..Ok zināmi un gardi,bet WTF gandrīz pusei no pelmeņiem iekšā bija kkāda faking gumija un koka drumslas. p.s. es eju vārīt pelmeņus. EDĪTE: Tie tavi pelmeņi diezko gardi neizskatās. Edited May 3, 2009 by Natucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Fuuubla, tavejie izskataas tadi ellaini un tikai puse apcepusies un puse nodegusi Viss labaakie pelmeni ir vaariti!!!!!! Bet, ja cepti, tad juura ar krejumu un dillem mmmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 raprock variants man liekas vissgarsiigakais no visiem seit pieminetajiem x] mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Da starp citu reali lielakai daljai pelmenju sastaavaa vairak ir sojas nekaa galjas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Da bljaa! Pamegjiniet kaa es rakstiju! Tas ir vienkarshi dievigi! JO vienkarsi apcepti ir vainu parak eljaini, vai parak cieti vai vienkarshi pretigi, bet tadi apcepti apvariti un velreiz apcepti! Tas ir ideaali! Tad sanaak taadi lieli smuki un viscaur brungani! Vioenakrshi dieviigi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Pelmeņu zupa. kausētais siers un šādas tādas garšvielas FTW! Agrāk arī cepu, bet kopš pamēģināju šo recepti tikai zupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 kad es ieslikstu gastronomiskajas izvirtibas tad pelmeni vislabak garsho sadi.. normali sacep nevis ka te fiksais variants (min 20/30 stabili) tad kad tie apcepusies, kada trauka (forshi lielaa kur varetu pecam iemest pelmenjus) samaisa krejumu, majonezi, sali piparus dilles un citus mezha draugus kopaa, pieriive sieru (tadu kas forshi kuust) tad iegazham ieksa pelmenjus izmaisam, un ieshaujam cepeshkrasni uz kadam 10 15min, kad siers sakusis raujam ara un fiksi edam nost, vinji ir pietiekami vesi lai arii uzreiz estu, nav parak karsti pec cepeshkrasns (divaini kapec ta ? ) ja vispar sagribejas est Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ja patiešām gribas ēst, tad var arī jēlus tos pelmeņus apēst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 ak mans dievs tu esi stulbs : :D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 jēlus, vai saldētus??? Man cepti ne īpaši, jo neesmu uuber pavārs, man viņi sanāk eļļaini, un tādi sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now