macho Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 nu kā tad īsti jaunietim ir jāģērbjas ?? Uzvalkā ?? Man varbūt nepatīk pieguļoši krekliņi , kļošas, matiņi ār želeju sarīvēti, kurpītes utt. Metālisti vispār ģērbjas galīgi garām, viss melnā, karavīra zābaki, acis melnas, govs ķēde pie biksēm, kedas, gari mati, biezhi nemazgāti utt. a un pats galvenais marihuānas zīmīte kaklā totaals uuberroflol. izraadaas metaalisti neesaa marihuaanas ziimiiti kaklaa. opscfmglol. Ak jaa. Peec tava Champion iedaliijuma sanaak ka var gjeerbties vai nu kaa reperis, vai uzvalkaa, vai pieguljoshaa kreklinjaa, kljoshaas, matinji ar zheleju sariiveeti un kurpiitees vai arii kaa metaalists. Citu variantu NAV!!!! Teoreetiski pret reperiem man nav nekaadu baigo aizspriedumu (neskaitot protams tos briinumbeernus kas shinii topikaa vizuaali pavidieeja), tikai paturu praataa faktu, ka nevienu gudru reperi veel redzeejis neesmu Un kas attiecas uz stila izjuutas truukumu - to esmu noveerojis tikai friikainaas meitenees un taados konkreetos datortaarpos (nee, ne worms ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) ai nu labi... p.s iisteniibaa es uzrakstiiju ko es negribeetu vilkt, un taadi izskatiijaas metaalisti manaam aciim nu bija protams paarspiileeti Edited July 6, 2005 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 nu kā tad īsti jaunietim ir jāģērbjas ?? Uzvalkā ?? Man varbūt nepatīk pieguļoši krekliņi , kļošas, matiņi ār želeju sarīvēti, kurpītes utt. Metālisti vispār ģērbjas galīgi garām, viss melnā, karavīra zābaki, acis melnas, govs ķēde pie biksēm, kedas, gari mati, biezhi nemazgāti utt. a un pats galvenais marihuānas zīmīte kaklā mom, who da fuck am I? sapratu, ka neietilpstu nevienaa grupaa, laikam esu izdzimtenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 miiljo siirup, man ir taads jautajums. Vai mani vecaaki driikst saukt mani par liekeedi ja man jau ir 16 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 jaa, zakjiit, vinji to driikst dariit ! metaalisti nekraasojas melni, to dara antikristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 saatanelji kraasojas melni ~_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 saatanelji kraasojas melni ~_0 kaada starpiiba - geji ,saatanelji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 heh, man klasee maaciijaas viena saatanist: melni mati, melni nagi, melnas dreebes, melnas acis, krusts kaklaa[anti] un pats galvenais - melni draugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Nigeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nee, nigers ir tikai 1, un tas pats maajo gign forumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) heh, man klasee maaciijaas viena saatanist: melni mati, melni nagi, melnas dreebes, melnas acis, krusts kaklaa[anti] un pats galvenais - melni draugi. Izklausās gan pēc gota. A vai arī tiem kaklā ir parastais krusts? Edited July 7, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Nee melns krusts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nau sakariigu reperu ?? peec skata to wien wareetu pateikt ka wini ir sakariigi .. piem feisaa brokss... cik zinu vinsh arii nodarbojas ar hip hopu .... un gjeerbjas arii kaa reperis bet labi gjeerbjas... tas pats robons arii same... es nesaprotu ko var dirst par reperiem ?? piemeeram ja man nepatiik kads stils es to nodirshu uzreiz ?? piemeeram man patiik geerbties ar plataam bikseem un lielu kreklu bet es arii kaadreiz meedzu uzvilkt prostas velveta bikses un kaadu piespiileetu maicinju .... tas taks po ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nau sakariigu reperu ?? peec skata to wien wareetu pateikt ka wini ir sakariigi .. piem feisaa brokss... cik zinu vinsh arii nodarbojas ar hip hopu .... un gjeerbjas arii kaa reperis bet labi gjeerbjas... tas pats robons arii same... es nesaprotu ko var dirst par reperiem ?? piemeeram ja man nepatiik kads stils es to nodirshu uzreiz ?? piemeeram man patiik geerbties ar plataam bikseem un lielu kreklu bet es arii kaadreiz meedzu uzvilkt prostas velveta bikses un kaadu piespiileetu maicinju .... tas taks po ... pidinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 tas ir pilnīgi saprotami, ka par cilvēku spriest var pēc ārējā izskata, bet nu NAV tikai pēc tā paša ārējā izskata tikai metālisti, zubrīši un reperi. ir citi ģērbšanas stili. neitrālais, alternatīvais, standarta, tas pats urliskais (lai man piedod par šī vārda lietošanu). ir jau arii saldais, urodu un ekstriim ( vareetu buut kkas liidziigs alternatiivajam ) stils... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 urodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 lolisks topiks ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ir arii taadi kuriem ir po uz visiem gjeerbshanaas stiliem un tos neieveerojot gjeerbjas taa, kaa pasham ir eerti un pasham patiik. par to maeriaalo staavokli - vienmeer ir iespeeja nepirkt dreebes tirbuu, bet ir arii taad alternatiiva kaa [tautaa sauktaas] humpalas. es esmu tur iepircies lai arii mans materiaalais staavoklis nav slikts, vienkaarshi par leetu naudu var nopirkt kvalitatiivu apgjeerbu, kuru veikalos nav iespeejams dabuut. un par rreperiem - es arii meedzu klausiities hip-hopu(paarsvaraa rnb) bet es uzreiz negjeerbojos NENORMAALI plataas biksees utt. es uzskatu, ka taas bikses ir vienkaarshi neeertuma kalngals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) kaadreiz meedzu uzvilkt prostas velveta bikses un kaadu piespiileetu maicinju .... tas taks po ... velveta bikses - stils vai nu ir, vai nav edit: http://www.face.lv/show.php?id=327077#big_pic Edited July 7, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 oi bliin, es vienkaarsho no-rofloloju http://www.face.lv/userinfo.php?id=129366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 haa haa.. nu va nav pohuy lai gjeerbjas cilveeki kaa grib taksh P.S. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 (edited) skatiit te What's next? Cyborgs? Edited July 7, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now