skofilds Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Sveicināti. Man ir tāda problēma ka ik pa 15 minūtēm no CPU coller nāk divaina skaņa. Šorīt visu izkrāmēju, iztīriju no putekļiem, bet tik un tā tāda dīvaina skaņa. Un + tai brīdi ka ir dīvainā skaņa CPU culler knapi iet. Liekas ka tūlit apstāsies. Vai vaina ir dzesētāja ? Ja kas procesor - AMD. Dzesētājs pirkts pirms 2 gadiem. Edited April 21, 2009 by skofilds Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Visticamāk, ka vaina ir pašā kūlerī. Moš var izlīdzēties ar ieeļošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 Piemirsu pateikt, kad uzsitu pa kasti , tad uz 3 min apklust, un tad atkal ruc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Man ari visu laiku ruc, bet nezinu gribeju paprasit, man teica ka man japerk jauns collers, bet ka es varu zinat kadu man pirkt etc? Kur var to apskatit utt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonDj Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 , tad uz 3 min apklust, un tad atkal ruc. Nav kkas vaļā? Nu mby tiesām jāpēr visticimāk ir jauns collor. Apskaties, cik Tev PC temperatūru rāda, mby dzesētājs jāpērk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Šorīt norāvu 20 grādus, iztīrot, barošanas bloka iekšas, coler, un mātes plati. Edited April 21, 2009 by skofilds Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonDj Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Dūc vēl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 , tad uz 3 min apklust, un tad atkal ruc. haha, es domāju, ka tikai man k-kas tik dumsh var ienākt galvā. Ļoti sen atpakaļ man arī tā bija, rūca drausmīgi un palīdzēja tikai sitiens pa sānu, tad uz kādu brīdi pārstāja rūkt. Bet pēc kāda laika sitieni bija jāveic biežāk un biežāk, līdz tas pārstāja palīdzēt, tad nācās pirkt jaunu kūleri. Aizej uz veikalu un nopērc k-kādu lēto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plosts Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Man kas līdzīgs bija. Man bija tā ka tam kūlerim ķepiņa viena noplīsusi un tā vislaik grabēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofilds Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 #9 Būs jau laikam jānopērk. #10 Tā tava saucamā ķepiņa man kolerim, nav noplīsusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now