Jump to content
GIGN Forum

BlonDj

Mirstīgais
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlonDj

  1. Pirms pāris dienām vienam bija šī problēma & diez vai viņam vienīgajam ir šī pati problēma. Tāpēc seko pa punktiem. 1. Atveram savu Opera un izvēlamies Tools / Preferences. 2. Atveram Advanced tabu un sadaļu Downloads. Mēs redzam sarakstu ar MIME tipiem un extensions, jeb failu pagarinājumiem. Virs šī saraksta ir atķeksējams klucītis (lai man piedod latviskojumu aizstāji, bet tas ir uz paliek atķeksējams klucītis) kas parūpējas par funkciju ?Hide file types opened with Opera? 3. Izņemam to ķeksīti ārā. Diseiblojam viņu. 4. Quick find lodziņā ierakstam ?torrent? 5. Atradīs vienu vai divus meklējumus, atkarībā no operētājsistēmas versijas un citiem parametriem, bet vajadzīgs ir tikai tas kuram kolonnā extensions ir rakstīts torrent. 6. Dubultklikšķis uz viņa. 7. Atvērsies dialoglodziņš ar dažnedažādām funkcijām. Mūsu uzdevums ir ielikt ķeksīti rimbulītī iepretim uzrakstam ?Open with default application? 8. Uzdevums pabeigts godam! Applaudējam paši sev un dodamies uz PirateBay novilkt katrs pa savam rensteļu miljonāram Avots -> šis tas jauns Opera frontē un Kā novērst populāro *.torrent problēmu pārlūkprogrammā Opera
  2. Izvēlies šeit sev visvajadzīgāko un lasi!
  3. Eng nesaproti, vnk spied ''Yes''
  4. Pilnīgi piekrītu crash un nazīša teiktajam, sākumā labāk sāc ar mazimiņu (1-5GB) Un tad tik skaties, kas un kā... Bildes vsp nevajaga dzēst ārā, tad jau nekur neizsitīsies uz augšu... Var viņas kaut gadiem stāvēt, viņas takš daudz neaizņem... Bet ja nu tomēr, var takš ik pa laikam padzēst vecoās pic. Var jau arī darīt tā, ka bildes, kuras netiek ne izmantotas nekādā veidā, tās ik pa laikam dzēst. P.S. nazīt, ir tāds lejup.lv ( bildēm -> img.lejup.lv ) man personīgi ļoti apmierina, bet tgd nezināmu iemeslu dēļ šis hosts pazudis no apridām. Var lietot arī bildites.lv, bet perosnīgi ne pārāk piesaista.
  5. Op? Gadijumā nedomāji OS? ( Windows 7 ) Jā, 32bit Okē, pamēģināšu...
  6. Nav mana vaina. Un vsp, ja esi par Latviju, tad sūtat!!!
  7. Latvijas hokejistiem Šindlers labā atmiņā palicis no 2005.gada pasaules čempionāta, kad Latvijas valstsvienība ar rezultātu 1:3 zaudēja ASV izlasei. Toreiz Šindlers spēles laikā neieskaitīja divus Latvijas izlases gūtos vārtus, lai gan ripa pusotras minūtes laikā divas reizes acīmredzami šķērsoja vārtu līniju. Latvijas izlase abas reizes lūdza noskatīties video atkārtojumu, taču Šindlers šīs iespējas neizmantoja un savu lēmumu par neieskaitītajiem vārtiem nemainīja. Lai gan Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) amatpersonas toreiz pieņēma lēmumu, ka Šindlers vairs nekad netiesās Latvijas izlases spēles pasaules čempionātos, čehu tiesneša vārds tomēr ir ierakstīts gaidāmā mača protokolā. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Tātad, IR RADUSIES DOMA, KA IIHF VAJADZĒTU APBĒRT AR E-PASTIEM, LAI PAUSTU MŪSU ATTIEKSMI PAR ŠO NETAISNĪBU!!! Piemērs: Dear IIHF, I am wondering how is it possible that 'referee' V.Sindler is going to referee the game between Latvia and France? After the game between Latvia and USA in World Championship in 2005, Vienna, Austria, IIHF decided that V.Sindler will never referee any Latvian international game, because he didn?t count in two Latvian goals by mistake and refused to watch video replays which clearly showed that puck crossed the line of the goal. Looking forward for your reply and action. Sincerely, Vards Uzvards E-mail: [email protected] [email protected] [email protected] http://esports.lv/hokejs/pc_2009/30042009-...tiesas_sindlers Esam vienoti,izrādam attieksmi!!!
  8. Nu pa to saitu, uzlieku visas prasības kā pc ir, bet rāda, ka nav draiveru tādu.
  9. lol, lai tādu tekstu ieliktu, nav vajadzīgs plugs, plugs ir vajadzīgs tikai, lai noslayotu visus pēc noteiktā laika, kaut gan tam arī nav obligāti vajadzīgs plugs. Un vsp, uzliec slay loosers un viss. Tik pēc tam uzliec raunda laiku un tekstu attiecīgu ieliec.
  10. un kas tad errorā rakstīts?
  11. lauciniek, saliku visus kā vajaga, bet pie uzrāda, ka nav... dimka, windows 7 man ir, bet paskatīšos... jukka, neder. EDIT: Dimka, neder... Ir vēl kādas idejas?
  12. Nevajadzēja piemēslot ar visādiem sūdiem, tad tgd viss būtu bumbās.
  13. Izvēlies pats! Šis varinats būs pats stulbākais. Dabon visu to bloķējamo saitu nosaukumus, tad windows/system32/drivers/etc/. hosts failā saraksti visus un katram blakus (ar atstarpi, katram ierakstam savā rindā) 127.0.0.1. Šinī gadījumā vinš vispār nespēs piekļūt tiem saitiem Mozilla Firefox 3.1b3pre (tur ir Private Browsing režīms) Tagad nepateikšu nosaukumu, bet iekš "ubuntu christian edition" bija iebūvēts tāds baigi efektīvais toolis, kas katru adresi čekoja savā online datubāzē un laikam arī sliktos vārdus skenēja. Domāju, ka gan jau windowsam arī ir kaut kāds softs, kas to pašu db izmanto. Vajag pagooglēt pēc ubuntu parental controls vai kā tamlīdzīga. Ja nav slinkums, palasi arhīvā (http://www.ichip.ru/?page=index), ši gada augusta numurs, progas saucas Kids Control 2.02; Time Boss 2.38; Child Control 2008. Diemžēl -- maksas. Šajā lauciņā nekas nopietns par pliku paldies nav sastopams.
  14. Atvainojos par spam, bet gribēju pateikt, ka Ķīnā vispār bloķēta pieeja uz youtube!
  15. Man bija tas pats, paskatījos Task Manager'ī, kas tik daudz rij un izlaboju.
  16. dimka, ATI Radeon 9250 lauciniek, nē, man nekas tml. nav nepieciešams.
  17. Tur pat, kur pirmo reizi mainīji vajadzētu būt, ja nav, sazinies ar administrāciju. Par kuru sigu Tu runā? Par to, kas Tev šeit, gign'ā? Ja jā, drošvien kopēji doto linku, kurš sastāvēja kopā ar reklāmu. Vnk izņemt vajaga viņu un viss!
  18. Tur pat, kur visu citu... Tik atkarīgs kāds/kurš ucoz, varbūt administrācija izņēmusi šo privilēģiju. ( Ja sapratu pareizi )
  19. Labāks mic, mic turētājs, austiņas ar mic, monitors/kamera ar iebuvētu mic utt, ir takš tik sasodīti daudz veidi... Pirms pērc, padomā! +nekas nav vnm jāregulē, vairumam tas notiek automātiski...
  20. Nesen takš pa ziņām teica, ka iespējams provaideri (ne visi) ņems un apšnikās visus. Runa gāja tieši par yputube.
  21. Sīkāk kāds varētu pamācīt? (kas, kur, kā?)
×
×
  • Create New...