Jump to content
GIGN Forum

plosts

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plosts

  1. Lilastē šodien biju, ūdens kā ledus.
  2. plosts

    Back To School

    Outlawa gadu vilktu. p.s http://isohunt.com/torrent_details/3589323...ool?tab=summary
  3. plosts

    Outlaw Reborn

    Fano.lv vairak piesaistija, bet nu prieks par to pasu.
  4. Sobrid svaki ar naudu, ka jau teicu velak noziedosu vai samaksatu par to reg nik, ja butu iespeja ar postpay.
  5. Macibas vairs nebus, pedejais gads. Garantiju es tev varu iedot tikai mutisku. Paldies tiem, kuri atbalsta.
  6. Vispār par tiem postiem runājot, man ir vienalga cik viņu tur ir. Elikā pie GIGNA tikt nevar, jo vienmēr ir bans.
  7. Ja tu būtu strādājis ar abiem un tev no linux būtu kaut bišķiņ sajēgas tad saprastu par ko es runāju.
  8. Nav tā, ka man viņa nav. Sēžu pie portatīvā ar Maximas peli 5x5 cm. Pa 6dienas naktīm varat sastapt mani elikā, tur normāli šaujās
  9. plosts

    Kas Tev Tagad Skan?

    Jim Jones - We Fly High
  10. Uz doto brīdi nelietoju. Agrāk lietoju. Pirms 1.5 vai 2 gadiem, jūrmalā sadzēros un pa pālim atradu plostu paštaisītu, bija tāds gandrīz nelietojams. Tad nu es ķēros pie montēšanas. Nezinu kas tur tālāk bija, bet es vislaik esot par viņu runājis ( neko neatceros ) Tad nākamajā dienā mani daži cilvēki jau pa plostu sāka saukāt.
  11. Nē. Biju izkrējis pēc cigaretēm 10 min P.s Visu var redzēt statos. Es online time nekačāju sēžot spec.
  12. Piedošanu, ķlūdīties ir cilvēcīgi
  13. Man kas līdzīgs bija. Man bija tā ka tam kūlerim ķepiņa viena noplīsusi un tā vislaik grabēja.
  14. Alwi, Šito neņemsim vērā, bija vēls kad rakstīju pieteikumu. Spēlēt turpināšu. T0masS, ManuVietuIenjemRegistretais, kā jau teicu K:D ratio nav tas labākais. Bet čīterus atpazīt māku. Tik šaušana aizmirsusies. Agrāk kapāju tā neko. EDIT: // Ielūgumu topikā Noyds rakstīja - Takā es tiesību sadaļā nevaru postot, tad 60h onlinetime - nespīd. Nepūt man ausīs ka tu 5h dienā cs spelē. Nau admina kas rekomendē. Regnick nau. ----------------------------------------- 60h nav daudz un nav arī maz, viņas vēl augs un tas ir fakts. ( P.s man ir 70h) Varbūt tev taisnība, ka precīzi 5h dienā es nenospēlēju, bet tas viss atkarīgs no garīgā. Parasti pa dienu aiziet kādas 2-2,5h - Pēc 12 es spēlēju biežāk. Statos tas viss arī parādīsies. Artūrs.
  15. TU formatējot pārinstalēji vai bez format?
  16. Pilnīgi pareizi. Ubuntu ir botāniķu linux. Un viņs ir uz debian pāzes, viss nozagts no viņiem. Gentoo vismaz pašam jākompilē, nevis ubuntu NEXT, NEXT, NEXT takā windowsam. Līdz ar to gentoo ir ātrāks.
  17. Sveiki GIGN'ieši. Tiko piereģistrējos forumā, beidzot! Uz inbox mailu nekādīgi nenāca apstiprinājum vēstule, lai varētu kautko iepostot. Pieregoju gmail kontu un viss štokos. Forumu lasu aktīvi un ar prieku postošu. Tātad iepazīstināšu ar sevi : Sauc mani par artūru Esmu 20 gadus jauns puisis Mācos RTK pēdējā kursā Brīvajā laikā patīk izkalidēties ( nedzerot ) Patīk sportot Un spēlēt CS GIGN serverī sāku spēlēt aktivāk, jo bija nosvilis pc. Šobrīd spēlēju apmēram 5h dienā. Sākusies prakse tapēc būsu pieejams bieži, lidz ar to spēšu palīdzēt tikt galā ar čīteriem. Ir liela vēlme jums palīdzēt. Patīk spēlēt pa naktīm, tik vienīgā problēma, ka nav tik daudz spēlētaju vēlajās nakts stundās. Uz vakariem arī pietiek tādu kam patīk krāpties lietojot wallhacku, līdz ar to spēle paliek neciešama. Stati mani nav diezko pievilcīgi K:D ratio. Ataisnojums man ir tāds, ka nesen atsāku CS un vairāk chiloju nekā spēlēju, tāteikt patīk mierīga spēle, BET čīterus atpazīstu godam. Ar to man problēmas nav. http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=49069 Tiesības kuras prasu : Ban komandu, jo kā jau minēju čīteri vakaros netrūkst. Un vispār kas ir admins bez ban tiesībām. Vote komandu, naktīs keibls nekam neder. ACCESS prasu, lai atvieglotu spēlēšanu gan sev, gan citiem. Runājot par nepieciešamajām lietām, kā admins kurš rekomendē man nav. SLOTS - KRĪZIS bišku sit pa kabatu dotajā brīdī, bet ar laiku iemetīšu kādu kapeiku ziedojumu lādītē. Ar cieņu Artūrs.
×
×
  • Create New...