Jump to content
GIGN Forum

dogMa

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

dogMa's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ieliekot mazliet jaunākus csx un cstrike moduļus, viss aizgāja! Liels paldies par palīdzību!
  2. Ja tev ir uzlikts, ka automātiski piešķir IP adresi, tad pie DHCP paskaties, kādu tev piešķīra IP adresi. Kad uzzini, tad pie servera palaišanas raksti +IP "tava IP adrese", bet tikai ne kaut kādas tur 192.168.... vai 10. ...., jo tās ir lokālās.
  3. Tika mēģinātas arī vecākas versijas, bet rezultāts tāds pats. Uzlikts ir jaunākais amxmodx, tātad tam arī būtu jāatbalsta jaunākā CSDM versija..
  4. Tika mēģināts pa tīro, bez krakošanas, gan ar krakošanu.. dproto neizmantoju, jo serveris vajadzīgs tikai LAN'am..
  5. Bet, vai amxmodx strādātu, ja metamods nerukātu pareizi? Bet GunGame servuks ideāli strādā. Es jau vairākas reizes esmu visu pārlikt, bet tāpat nekādas jēgas.. Biju atradis forumā linku uz gatavo CSDM serveri, bet tam ir 47p, līdz ar to nevarēju pārbaudīt, bet pārnesot vajadzīgos failus, tāpat nekādas jēgas..
  6. Sveiki! Uzbliezu CSDM serveri. Ir uzlikti visi amxmodx, metamod un jaunākais CSDM pēc pamācības, bet problēma tāda, ka ieejot iekšā servukā, nekas nenotiek. Rāda, ka Server is running CSDM 2.1, bet nekas no plugina nedarbojas, pat iepirkties var utt.. Izgāju cauri visam csdm.cfg utt, tāpat nekādas jēgas, visur salikts, ka CSDM ir ieslēgts.. Varbūt kāds ir saskāries ar tādu šaizi?
  7. Ir dzirdēts. Bet interesanti, ka arī no LAN listes "baidās"
  8. Tika mēģināts gan ar sv_lan 1, gan ar sv_lan 0, tāpat nerāda. Lans ir ar 20 datoriem. Ievadot, piem., 192.168.1.21 (tā kompja IP, uz kura ir servaks), brīvi piekonektējas, bet listē tāpat nerāda. Ir arī Online serveris uz cita kompja, to Lanā rāda (gan pie Favorites, gan Lan), bet tas ir uz Linux, tāpēc šajā gadījumā kopiju no tā paņemt nav jēgas, jo vajag uz Windows.
  9. GIGN'ā lanā uzspēlēt nevar.. Ir vienkārš jautājums - vajag, lai LAN'ā uztaisītais serveris parādās LAN Serveru listē!!
  10. Sveiki! Ir CS 1.6 P48 v2. Uztaisot serveri lanā, tas neuzrādas serveru listē.. Vajag konektēties caur konsoli, tas ir mazliet apgrūtinoši.. Taisot gan caur HLDS.exe, gan vienkārši ieejot Counter Strike un caur to taisot. Ir kādas zāles tam? Paldies!
  11. Sveiki! Tuvojas kārtējais LanParty, tāpēc ir vēlēšanās to padarīt skatītājiem tīkamāku Varbūt kāds var pateikt, kas ir tas par pluginu, ko izmantoja 2008. gada WCG Counter Strike finālā, vai vismaz kaut ko tam līdzīgu: WCG Final (youtube.com)? Liels paldies par atsaucību un ieteikumiem! dogMa
  12. Ar tikšanu serveri problēmu nekādu nebija, bet paldies par info. Noderēs, ka gan ar p47, gan ar p48 varēs tikt iekšā. Kā paliek ar to pievienošanu Favorites? Ir kādam kādas idejas? Šaudoties serverī (cw serveris, pliks, bez nekādām metamod, amxmod utt.), tika atklāts, ka sarunājoties caur mikrafonu, skaņa ir kā akā un mazliet paātrināta. Kādam ir kaut kas tāds gadījies? Būšu pateicīgs, ja kāds kaut ko ieteiks
×
×
  • Create New...