macho Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 vobšem es domāju paņemt sony ericsson c902 vai c905. Vroģe jau es gribēju to c902, palasīju triljards atsauksmes un tad tur tādas dalītas emocijas - it kā telefons kruts, bet tad dažiem ekrāniņš liekas par mazu un domas dalās arī par tām on-screen pogām, daļai patīk, daļai ne. Reāli jau ir tā, ka man neinteresē gandrīz nekas no visu jauno telefonu superiespējām. Man vajag tikai zvanīt un dažreiz sūtīt sms. Ok, tagad telefonos ieliek jaudīgās kameras, nu varētu noderēt kaut ko nofočēt kādreiz, tāpēc izvēlējos šitos. Kā izskatās gan, tad tajā c905 ir vēl visādi pribambasi tā ka laikam būs jāņem tas. VISPĀR, es šito rakstu, lai uzzinātu dažas jūsu domas par šiem modeļiem (ja godīgi tad abus esmu izvēlējies tikai dēļ izskata, tā vienkārši ir sanācis, ka viņiem tur ir vēl visādas fīčas ), jo es zinu, ka te dažiem būs šis tas sakāms. p.s. nē, es neesmu megabiezs kā superrembo, zato esmu VIP klients un šitos varu paņemt kā mazcenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Neko nezinu par funkcijām, bet dizainiski tīkamāks liekas c905. Tātad, ja man būtu jāizvēlas starp šiem abiem, tad es viennozīmīgi izvēlētos c905. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Nekādā gadījumā neņem C902. Tas telefons ir superbremze. Ar C905 sanāk superbildes, pat nevar pateikt, ka ar telefonu fočēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 I guess that settles it jo vienīgais kas man tiešām riebjas telefonos ir bremzēšana. Palasījos vēl šo to par c905, izklausās tiešām labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 macho, cik svaigs tev tas VIP saraksts ir? manslmt netieku viņam klāt, jo neesmu galvenais nummurs :/ Karoč iemet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 man nav vip saraksta, es veikalā iečekoju info par tiem telefoniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tavā vietā ņemtu c905. Izskatās ērts + 8 mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 + 1 par c905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 te tak ir skaidrs ka viņš ņems c905, tāpēc var šito vērt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Es ņemtu c905! Patīk ja telefons spēj aizvietot parastu digitālo fočiku. Cik gadu laikā var to VIP iegūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Privātpersonai 3 pieslēguma nummuri uz viena vārda, juridiskai personai jābūt biznesa klientam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts