Baek Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Jautajums , ka dziluma var virs udens peldet uz vietas. Vienkarsi uz vietas stavet ? ----- Tas bij domats ta , tu peldi un esi dziluma kur nevari aizniegt zemi vairs , bet velies apstaties un ko tad ir jadara , lai nesligtu , lai negrimtu zem udens. Vai vienkarsi kajas javicina zem udens un viss ? Edited April 9, 2009 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Ko? EDIT: Nu man ir skaidrs. Es daru tā kā kiwix, un vēl mazliet ar rokām piepalīdzu. Edited April 9, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ar peldrinķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Nostājoties vertikāli un tirinot kājas... EDIT. HyperBoy ;D Edited April 9, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 Tas bij domats ta , tu peldi un esi dziluma kur nevari aizniegt zemi vairs , bet velies apstaties un ko tad ir jadara , lai nesligtu , lai negrimtu zem udens. Vai vienkarsi kajas javicina zem udens un viss ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 wl 'fenomens' ir lipīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 kad tev liks iet pa dēli tad gribot negribot iemācīsies neslīkt un vispār nemēģini stāvēt uz vietas dziļumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 filmas jau kruta izskatas ka ta tirinas baseina, bet reali tas nav diez ko vienkarsi. To triku ir loti viegli izveikt okeana, kur saljsh udens. Principa kurlies ar rokam un kajam! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 protams tirini kājas, bet no to tirināšanas rezultāts būs neliela sasvēršanās uz priekšu - neliela peldēšana. tāpēc tev ar rokām jākuļas no aizmugures uz priekšu. bet tas viss ir jādara pēc situācijas - kur atrodies - jūra, ezers, upe, dīķis.. mēģinot apmēram varēsi izjust, cik daudz jākuļas, lai noturētos virs ūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 īstenībā var arī iztikt bez roku kustināšanas, bet tad vajadzīgas diezgan ātras kājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Tev vajag ar kājām kā vardei un ar rokām tipo kā kraulā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) Uz muguras. Es varu vispār minimāli kustināt rokas un kājas, bet mierīgi palikt virs ūdens. Jūrā, protams, kad ir vilņi to ir grūtāk izdarīt. Bet ezerā vai dīķī, es tā stundām varētu gulēt un vispār nenogurt. Edited April 10, 2009 by Arejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Nāves jūras ūdens acis uzreiz nemaz tik ļoti nepiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 kad peldu un nav vairs speeka un esmu pie 4taa seklja juuraa,lai atguutu speekus,vink uz muguras nogulies,ievelc gaisu un aizturi un minimali kajas izvedini!un peldeesi kaa pludinsh! bet uz vietas vari ripinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now