HoLLow_LiFe Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 tas draugu prikols man pagalam nepatika, visulaiku pa mūzikas sadaļu lēkāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 same here. Bet tagad jau sāku pierast pie apgrieztā veida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 njā draugiem.lv nekad tik daudzi cilvēki nav apmeklējuši mūzika sadaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Es dr.lv aizvein vēl spiežu uz d-grāmatām un mūzikas sadaļu. Btw diezgan labs joks izdevies, kautgan kamēr es neatvēru forumu, tikmēr es nesapratu kas notiek, jo biju aizmirsis par 1. aprīli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hom3R Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 LoL es atnaku no skolas majas iesledzu firefox un skatos ka nejiet gign un runaiet pr gign slegsanu, tad vis garigais sacakarejas jo domaju ka tik ilgs projets var viena mirkli izust! Pet beigas sapratu ka joks! april! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Par dr.lv ja. Ta muzikas sadala! arghh Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 kaut ko salaidu dēlī. man izleca tas ziņojums, bet es automātā kaut ko saspaidīju un momentā biju jau sākumlapā. likās kaut kāda inboks stail reklāma vai sūda popaps. bah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) ņjā. man pirms gada EP savāca datoru , par to , ka uzlauzu vienu saitu (deface). Tiesa vel jo projam nav bijusi , bet gaidu , teica ka 1 gada laikā notiek ekspertīze , gads pagājis , drīz jābut ekšenam. zinu tikai to, ka par katru filmu būs jāmaksā 100ls un vairaak , par progu līdz 100ls tapēc par šito paziņojumu bija diezgan pajāt Edited April 1, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Bljad kaut ko ar iphone uzrakstit ir nave. Uz joka pat neuzkeros uzreiz devos talak,jo gribeju zinat kas talak bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Vakar ieraudzīju šo joku, un pirmā doma kas ienāca prātā: "GIGN`u aizslēdza? Ou šit, es kļuvu bezpajumtnieks, jo bez GIGN kā bez kājām'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 nu psc, izklausās , ka te dažiem gign ir otrās mājas vai dzīve, vai i-neta dzīve, vai hvz kā nosaukt. Smiekli nāk par tādiem kā wl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Jo vairāk viņam pievērsīs uzmanību, jo lielākas stulbības no viņa nāks ārā. Ieejot GIGN bez emocijam mekleju linku uz forumu, jo pirms 1 min viens mani normali pa telefonu izjokoja. Ieejot lapa sapratu ka joks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now