HoLLow_LiFe Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) tātad gribēju no jums iegūt kādu noderīgu portālu, kur varētu palasīt interesantas, aktuālas lietas/tēmas. saitiem nav obligāti jābūt latviešu valodā. kāpēc es prasu vispār?! man savējo skaits jau ir nemainīgs ilgāku laiku, un liekas, ka nesniedz to, ko vajadzētu sniegt plašajai interneta pasaulei. tad nu varētu mest linkus, ar īsu paskaidroju, par saita saturu. nemetiet saitus, kas ir "prikolīgi" vairāk domāts par politiskām, zinātniskām, pasaulei/latvijai aktuālām tēmām. Edited March 30, 2009 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 goldenstwarriors.com esports.lv tvnet.lv nba.com Parasti no rītiem pie kafijas un smēķa, es pārlasu šos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) tvnet - ziņas delfi - ziņas apollo - ziņas lasi - ziņas esports - sporta ziņas datuve / notepad - tehnoloģiju jaunumi u.c. www.di.fm / www.eradio.lv - rādio Hmm, pēc šī posta izskatās, ka es vien ziņas lasu Edited March 30, 2009 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) *NRA *delfi *šeit ar ir daudz jaunu aktuālu lietu *CNN - Viss aktuālais pasaulē Edited March 30, 2009 by edgars797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 tvnet.lv apollo.lv esports.lv betway.com radioswh.lv twitter.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 esports.lv gign.lv draugiem.lv inbox.lv gmail.com tvnet.lv cnn.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 tvnet.lv inbox.lv delfi.lv diena.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Forši, ka jūs neatkārtojaties un draugiem/gign/inbox/gmail utt. pieminēšana ir vitāli svarīga, vai ne? Tālāk rakstam tikai vēl nenosauktus portālus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 notepad.lv (jo datuve ir mirusi un boot raksta daudz lieka sviesta) last.fm (nekā īsti informatīva nav, varbūt kāds jauns pasākums tiek parādīts) Vispār šitā padomājot, nemaz nav nekas tāds īpašs, ko es vēl katru dienu skatītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 drudgereport.com wired.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Dienas Bizness The Economist vairāk patlaban nekas nenāk prātā Edited March 30, 2009 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 bļin, laikam vajadzēja savus izmantojamos saitus pašam iemest savādāk te toč iedeva man kā čalim, kas pirmo reiz netā ietu tagad. var iemest arī tādus saitus, kuros jāieiet ne nu katru dienu, bet nedēļā 3x ieejot tur var izlasīt kko labu. blogi, kāda gudra cilvēka ar der paldies par jau iedotajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 starspace.lv atklajumi.lv , bet te materiāla dikti maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Kad man nav ko darīt, eju uz www.spoki.lv vai www.mango.lv šite vienmēr var kaut kaut interesantu palasīt/paskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nezinu, kas ir noticis ar nemirst.lv, bet nu jau kādu mēnesi adrese ir pāradresēta uz kaut kādu sūda heavy.com livescores.com - ja interesējies par sportu, tad tur rāda gan pašlaik notiekošu, gan jau nospēlēto futbola un hokeja spēļu rezultātus. eatliver.com - aptuveni reizi 3 dienās parādās galerija ar bildēm. (funny stuff) justin.tv - sports, spēles un vēl visāda draza tiešajā translācijā eradio.lv - Latvijas radio pleijeri + dažādas webkameras no Latvijā zināmiem objektiem, kalniem, pilsētas parkiem utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 fizmati.lv reizem ir kas interesants par visadam stelleem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 nemirst.lv ir nomiris. reāli vienīgais interneta sūds, ko es lasu ir digg.com agrāk cītīgi lasīju arī 1fort.com, bet tagad, kad viņš pārgāja uz savu fpsshouter, retu reizi ieskatos, nepatīk vairs. team fortress steama forumam uzmetu aci. regulāri nočekoju xkcd un explosmu pods.lv un laacz.lv aiz ieraduma jau hvzcik gadus apskatos, dažreiz kaut kas interesants ir. miljons.com - viskrutākais latvijas saits. ā, nu labi, vēl es lasu patiesi.lv, tas arī rullē ir vēl čupiņa, bet nu tos tā nedaudz retāk, man vispār ir miljons linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 www.capitalfm.lv www.tiktakradio.com www.windguru.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 mafiozi.lv betway.com pasmaidi.lv myp2p.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now