Jump to content
GIGN Forum

Enerģijas Dzērieni


Mazinjais
 Share

Recommended Posts

Kurus enerģijas dzērienus jūs iesakat? Lieta tāda ka tuvojas exāmeni un sportā būs jāskrien 2km, bet man pagaidām nekad nav izdevies noskriet 2km neapstājoties, tāpēc paļaušos uz enerģijas dzērieniem :superlol:

Link to comment
Share on other sites

+1 Norekam.

Un ne tikai sirdi, vēderam arī kaitīgi. Vienreiz, kad bija jāskrien ( tiesa daudz vairāk nekā 2km ) sadzēros litru tos mēslus. Asinspiediens un pulss vēl 4 stundas pēc skrējiena bija nenormāls.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Enerģijas dzēriens tev diži daudz spēka nedos, labāk nolien no datora un ej individuāli pasporto, ja tu nevari tos 2 km noskriet, tad sāc pa mazākiem gabaliem viens pats vakaros, rītos, dienā skriet un ar laiku jau būsi pieradis, kad varēsi tos 2 km noskriet, ja esi smēķētājs, tad ieteiktu atmes kādu nedēļu, divas pirms tās ieskaites!

Link to comment
Share on other sites

2km? Enerģijas dzērieni tev nepalīdzēs. Ieteiktu labāk pa rītiem/vakariem skriet, lekt ar lecamaukli utt. Ja tu nevari noskriet 2km, tad tev tiešām vajag vairāk sportot un varbūt nomest kādu netīkamu ieradumu. Ja jau ķeries pie tādiem risinājumiem, tad uzreiz paņem pāris ripuļus. Ko tur ņemties ar tiem enerdžīdzērieniem...?

Zinu ka mūsu klasē cilvēki nezkapēc klausījās mūziku kad skrēja.

Vienkārši aizgaiņā to darīt negribēšanas sajūtu. Pamēģini uzlikt eye of the tiger un pumpēties... :thumbsup:

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

ja esi smēķētājs, tad ieteiktu atmes kādu nedēļu, divas pirms tās ieskaites!

Starp citu, es arī vidusskolā nepīpēju pāris dienas pirms skrējieniem. Vismaz no personiskās pieredzes iesaku pīpēt kā parasti, man nepīpējot, nezinu kapēc, bija grūtāk noskriet.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Es dažreiz iesildoties pirms spēles izdzeru vienu Shark'u, tīri priekš labākas koncentrēšanās.

Par tavu gadījumu varu pateikt to, ka izdzerot enerģijas dzērienu tu noslogosi sirdi tik traki, ka viņa tev dauzīsies ļoti ilgi, bet no tā nebūs jēgas, jo tavas kājas ir par vāju. Ja dur sānā, pamēģini nenoslogot presi un dziļāk elpot, un domāt kā, lai noslogojumu pārnes tikai uz kājām, nevis vēderu vai dažreiz krūškurvja augšdaļu. Elpo dziļi, skaiti soļus, mazāk domā (tas palīdz) skrējiena laikā! Rudenī noskrēju 17km maratonu, īstenībā bija inčīgi. Šogad tēmēju uz piedalīšanos īstajā maratonā, kaut gan šaubos, ka izturēšu.

Edit: LOL, paskatījos, ka tev ir 16 gadi. Biju domājis, ka daudz vecāks esi. Veselību tikai sapisīsi ar tiem enerdžī drinkiem, atmet to domu. ;)

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Protams. Ķermenis ir pieradis pie ikdienišķās nikotīna devas. Ja Tu pārtrauc, tad ir opā - wtf ? Enerģijas dzerinas nav risinājums. Tas, vairāk, sēdošiem darbiem. Ja naktī paredzēta konforence, var izdzert vienu enerģiju, kas mazliet uzlabos piesitienu. Bet kopumā tā nav laba ideja.

Pats brīvdienās dzeru šņabi ar energy, jo sirds ir stipra, kaut ar visu to jūtu, ka var beigties slikti. Paļauties uz tādiem dzērieniem nav prāta darbs. Vienā jaukā dienā Tu vienkārši vari te pārstāt rakstīt, ko neviens no mums negribētu piedzīvot.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu iepriekš, iedzer cukurūdeni kādas 20 minūtes pirms.

Cukurā nav ķīmiskas vielas, ka piš organismu. Protams, vari izdzert to pašu enerģiju, ja sirds stipra, bet nu, tikko jūti, ka kaut kas nav kā parasti, tad nāksies izstāties. Dzīve jau viena, bet ar to pašu nevajag tik traki riskēt.

Link to comment
Share on other sites

:huh:

Varbūt ir kāds cits veids kā izturēt tos 2km? Jo atklāti sakot, nesmu sportisks cilveks.

Neizšauj visu pulveri jau startā, apdomā cik ātri drīksti skriet, lai vienmērīgi noskrietu visu distanci.

Labākais risinājums, protams, būtu nedaudz patrenēties.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais pareizi elpot: 2-3 ieelpas un 2-3 izelpas. Un centies ieturēt vienmērīgu tempu. Nekādus sūdus nedzer, vari vienīgais jau minēto cukurūdeni vai arī cukura gabaliņu pasūkāt.

Sāc jau tagad paskriet. Kaut vai līdz tuvākajam veikalam un atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

kad 9. klasee bija jaaskrien - biju kaa zibens. 12. klasee sho distanci nostaigaaju ar smeekji zobos. kad man vajadzeeja motivaaciju, es vienmeer klausijos energjisku muuziku, tb, TUC TUC.

Link to comment
Share on other sites

Tev energijas dzeriens parak nepalidzes. Izgulies. Mazliet pasporto no rita minimalu skrejienu uztaisi. Ieprieksejaja vakara mazliet paskrien. Nepipe no rita kad jaskrien. Iedzer vinogu cukuru 5min pirms skrieshanas. Efektivaks par parasto cukuru. Piemeram - iedzer upside dzerienu ko cido razho. Labu labais! Skrien vienmeriga ritma. Neeko need skriesanas diena un ari ieprieksejas dienas vakara un noliec kartigi kluci!

tas ari viss. tad 2km easy noskriesi. galvenais - turi atrumu 9-10km/h un neskrien atrak, savadak bus gruti.

Un ari parak daudz nedzer pirms skriesanas. ari tad bus gruti! Labak noperc c vitaminu ripas - tas ir no glikozes un padzeries virsu mazliet tiru udeni.

BEefs

Link to comment
Share on other sites

Nu wtf, 2km par grūtu? Paskrien kādu nedēļu ar mūziku kaut pa 1km un tos 2km mierīgi noskriesi.

Runājot par cukurūdeni, lasīju ka esot baigi labā lieta lai atjaunotu spēkus, bet cik sapratu tad tas vairāk esot pēc sportošanas efektīvs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...