Jump to content
GIGN Forum

Pavasara Tusinsh

dyversant
 Share

Recommended Posts

Man arī šodien 37 grādus rāda termometrs. Es iespējams aizbraukšu tikai tāpēc, lai kaut kur izkustētos, bet visticamāk, ka diezgan ātri arī braukšu prom. Es vēl joprojām domāju, ko darīt. Vēl jau laiciņš ir.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kādam ir nojausma kur n0r3konkuls dzīvo? Tā kā Teddijs mani uzmet, man viņam ir vieta pat nosacītā krēslā. :)

EDIT* Viss kulē, viņš ir pamodies un dzīvojot Ķengurciemā. Lai kur tas arī nebūtu. :D

Edited by eziic

Es braukšu 100%. Man ir raksturs :) Mans iedvesmas avots ir Džesika Flečere. Kko uzmundrinošu šīrītā sērījā teica :thumbsup: tik neatceros ko. Taka, Ezi, gaidu tavu zvanu kā jau vakar runājām

Edited by JimBugA

to ka viņa pati uzņemas atbildību par savu drošību? un viņas drošības ir tikai viņas rokās? vai to, ka viņa neliksies mierā.. kamēr neatrisinās lietu? jo kāds bija ielauzies viņas dzīvoklī?

p.s. paņem kāds NIGHWISH līdzi? :thumbsup: man vnk nav kur ierakstīt?

Tāks, esmu nomazgājies. Es tomēr arī braukšu, takšto pie tās Maksimas arī varēs kāds pārsēsties manā plašajā aizmugures beņķī. Priekšā mēs ar lordu, aizmugurē būs trīs vietas. Bet es tur nepalikšu ilgi - aizbraukšu, pagrozīšos un braukšu atpakaļ.

droshi vares gulet ari pirti.. tad pakjer gulammaisu..

cash abiem pc ir DVD :)

testa pec uz pannas uzcepu 6 sashlika gabalus/... pec 15 minutem pateikshu kads esmu pavaars :)

marinade jau forsha.. tada biki pikanta gan :)

tatad pec mana plaana:

diversants

mikjelis

Rofls

deadalive

bencik

cash

nor3k

eziic

jimboriponokalna( p.s kalnu atradisim ja vajadzes :) )

gludeklis

teddy

fuj1

bljadjlords

allworth

regjistretais :)

ai atpisivajemsja un postu dzesishu un editoshu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...