jukka Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Mans elks pagaidām ir šitas čalis! reāli kad izaugšu liels gribētu būt tāds kā viņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Tas nav foršs.. Man patika tie pēdējie trīs čaļi smeiklīgi džeki Vokāli instrumentālais ansamblis "Čehols" Edited March 22, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Šausmīgi besī viņu vērtēšana, nesaprotu kā kaut kādai 9gadīgai meitenei ar standarta 9gadeīgas meitenes balsi ileikt vispār kādu zvaigzni un to nosaukt par talantu?!?!? To pašu varu teikt par džeku ar ķerru, es varu saderēt, ka pēc 1 dienas mēģinājumiem tāpat varētu... dejojošais čalītis vispār var aiziet dillēs ar savu tektonikpokemonik (hehe) dejošanu, kuru viņš uzskata par talantu, un es uzskatu par frīkismu... Man šķiet, ka šova žurijā vajadzēja ahujenna piekasīgu žūriju, nevis tos labsirdīgos krānu un vāveri, kas tur sēž tagad, būtu tur, piemēram, H. Burkovskis, maybe Mironovs un vēl kādu cilvēku ar savu profesionālo nostāju, tad tam visam šovam būtu sava odziņa, salīdzinot ar Americal Idol un Britains got talent, šitas ir izsmiekls, ne šovs Esmu runājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 wl.media! jukka , nedoma ka tas ir tik viegli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Esmu runājis jā bet mūsu gadījumā "TALANTI" ir bezmazvai jāuzpērk lai ierastos uz šovu. tapec viņiem nekas cits neatliek kā viņus pieņemt , reali viņus visus izmestu un kurš tad ietu ? bija viens čalis , tas fanky , kurš dejoja , ar brillēm. viņu nodirsa par to ka viņš ir pārāk labs priekš tā šova un ka viņam jaiet uz "PRO" skatvues. tur tā atšķirība ka "britans got talent" "american idol" utt , tur reali ir talanti un daudz talantu tapēc tur ir pieprasījums un līmenis nereāli augsts. te , pff izvēlās lielāko sūdu no sūdiem. domāju ka latvijā ir daudz talantīgāki cilvēki bet uz to šovu vīņi neiet divu iemeslu dēļ , lai nepazorītu sevi starp viņiem "jo nodiršot šovu , lielakoties tiek nodirsti dalībnieki" un tapēc ka kautrīgi. gadījās tā ka 5 zadroti pieteicās un pārējos uzpirka. ja vajadzētu profiseonāli vērtēt , tur neviena vairs nebūtu , ieskaitot pašu šovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) KOMBUĻI ŅEM! P.S. Tas čalis ar ķerru arī labs . Edited March 23, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Čehols FTW vienīgie kurus bija interesanti skatīties. Most wanted crem pazīstu tās čikas, reāli viņas šim šovam tiešām jau ir par labu, jo viņas jau bijušas Holivudā uz provēm, sacenēm n' shit, nesaprotu kādā jēgā viņi piedalijās, jo Latvijas zelta talanti ir bizness nevis talantu melkēšana(uz balsošanu tiek 10 no 10) jēga no žūrijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Tam šovam līdz nesekoju, bet pāris reizes balsoju par viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Īstenībā šis šovs (lai arī tāpat kā visi Latvijā tapušie ir špikots no ārzemēm) ir viens no interesantākajiem, kādu esmu skatījis. Vismaz tur nedzied piedzērušās deputātes. No tiem, kas tur vakar uzstājās, varētu izcelt to apaļīgo Valkas dziedātāju. Likās, ka viņai tiešām ir laba balss. Pārējie bija tādas viduvējības, vismaz manā skatījumā. Kas vakar vispār tika trijniekā? Es beigas neskatījos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 kmoon! Atceros vakar kautko pa acu galam uzslēdzu LNT un tieši šito rādīja. Un tos džekus kur vēl ar ģitāru,čellu un tām ermoņikām. Un kad katram paprasīja kaut ko mazu nospēlēt,tad ermoņiku džeks pateica : ''Nu bet es neko nemāku'' Tas bija vienkārši kadrs. Džeks ar ķerru - Totāls sviests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) http://www.archive.zeltatalanti.lv/?module...;object_id=2311 MANI FEJVORIITI.. tikai #1 sezona Edited March 23, 2009 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Čalis ar ķerru nogalina! Tajā laikā, kad mēs pa pilsētu ar subaru un visiem pārējiem mobīļiem tēlojam "driftkingus" , viņš laukos, savā šķūnī ar ķerru taisa brīnumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) Es personiigi 2x nobalsoju par čeholu! Likaas interesanta ideja un dziemsa arii izveeleeta atbilstoshi vinju ansamblja idejai. Es pilniigi piekriitu nightmare par to siiko 9 meiteni, tas ir bullshit, tad jau kaadu siiko no sauleszakja pakjert un iedot vinjam priizi par to, ka afigenais talants, showa pamataa nav doma veerteet drosmiigus cilveekus, kas shajaa gadiijumaa attiecinaams uz to 9 gadiigo meiteni! +ja kaads ieveeroja tad dejotaji diezgan censhas attelot tos Daanju dejotaajus SHO un SHO . Taa luuk! Edited March 23, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 oh, nice, pēc divām nedēļām konkurss būs Talsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted March 23, 2009 Author Report Share Posted March 23, 2009 (edited) jaa reaļma , "čehols" izglāba visu pārtiju. Humpalas , nemāk spēlēt uz mutes ermoņikām , utt , vienk pwnz tā norēcu dirsu , kad čalim pasaka "Nospēlē viens pats kautko uz mutes ermoņikām" čalis kautko cenšas nospēlēt un pasaka "Es uz viņām nemāku spēlēt , es tikai pirms nedēļas viņas nopirku". Bet , likās diezgan lol kad viņi pateica ka spēlē pa pagrīdes klubiem. Tādiem kā "Studentu klubs" , "depo" utt , Tās tomer ir diezgan prestižas un pārpildītas vietas EDIT: jā ievēroju gan vel ierēcu par to kā šitie mēģina attēlot te nu bija , talanti huh... Edited March 23, 2009 by jukka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Es pilniigi piekriitu nightmare par to siiko 9 meiteni, tas ir bullshit, tad jau kaadu siiko no sauleszakja pakjert un iedot vinjam priizi par to, ka afigenais talants, showa pamataa nav doma veerteet drosmiigus cilveekus, kas shajaa gadiijumaa attiecinaams uz to 9 gadiigo meiteni! +ja kaads ieveeroja tad dejotaji diezgan censhas attelot tos Daanju dejotaajus SHO un SHO . Taa luuk! Tos ROBO dancerus jau iepriekš biju skatījies, pietam vairākas reizes. Vot viņiem gan ir talants, tapēc nebrīnos, ka vinnēja Dānijā ! Tāpat īsts talants būs tikai viens no miljona. Cik apmēram cilvēki iet pieteikties "American Idol" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Reāli es domāju, ka talants ir tas kur čalis bija iemācījies visu kalendāru, jo kuram katram nav tādas pacietības! Ķera totāls sviests, pats esmu lēkājis un ja gribētu varētu arī iemācīties tos pašus trikus ko viņš tur rādīja! P.S. Kojās mācās vecene kura visu var pateikt no otra gala, pat dziedāt dziesmas un viņa laikam pieteicās tajā šovā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Bla lol tak aizmirstiet vienreiz par tiem sranajiem kombuljiem! macho ar savu Beasty Boys tiimu vajadzeeja starteet talantos, jo taa vien liekas, ka daudzi daliibnieki nav izpratushi showa patieso jeegi. Taa noteikti aarvlastu showu daliibnieku atteloshana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 macho ar savu Beasty Boys tiimu vajadzeeja starteet talantos, jo taa vien liekas, ka daudzi daliibnieki nav izpratushi showa patieso jeegi. Taa noteikti aarvlastu showu daliibnieku atteloshana! Kāda starpība no kurienes ņemts repertuārs, ir jāskatās kā viņi dejo, kustības ne jau no kurienes tas ņemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Daudzi vēl joprojām nesaprot, ko nozīmē vārds talants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Meitene ar rinkjiem patika,kas bija pirms 2ned liepajaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 nu jā, tas ko skatītāji balso ir pilnīgs sviests, tā pat kā Eirovīzijā. nesaprot, ka jābalso nevis par to, kas tev patīk, bet par to, kas Eiropai varētu patikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Es pilniigi piekriitu nightmare par to siiko 9 meiteni, tas ir bullshit, tad jau kaadu siiko no sauleszakja pakjert un iedot vinjam priizi par to, ka afigenais talants, showa pamataa nav doma veerteet drosmiigus cilveekus, kas shajaa gadiijumaa attiecinaams uz to 9 gadiigo meiteni! +ja kaads ieveeroja tad dejotaji diezgan censhas attelot tos Daanju dejotaajus SHO un SHO . Taa luuk! kads tas pidinsh saka dejot uzreiz iedomajos pa to niklasu :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kaada starpiiba no kurienes njemts (piemeeram) diplomdarbs, galvenais kaa noformeets!!! Tas saucaas pladjiaatisms, un tas no malas afigena tizli izskataas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Matiss elmis tikai tapec , ka esmu spelejis kopa un vins trenejas ridzene , kaut vai spelet nemak , bet freestyle labi sanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now