Guest darek Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nu sheit katras vareetu uzrakstiit ko katrs dariis pa jaanjiem, kuraa vietaa, ar ko utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeeE Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 me brauks uz paakjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nu man ir paredzeets brauk pie ezera(ideaala vieta) ar draugiem...viss, kas piederas teltis, alus, latvieshu muuzika... varbuut to vietu kaads zin "valdemaarpils" (tiiraakie lauki) bet manliekas, ka daudzi ar to alu vien neiztiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) dariishu to pashu ko katru dienu, turpat kur katru dienu, ar tiem pashiem ar kuriem katru dienu Edited June 22, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 gribu ar draugiem, BET MU4A TIZLA SAKA JAABRAUC AR OMI VAI AR VINJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 HVZ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ai mani piekaasa piedzerssos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 supertuss jau no organizeets pie viena choma laukos, vis kaut aks buus rosolinsh, piiraadzinji, spekjmaiziites, ALUS lielos daudzumos, viss kas janjos vajadziigs upe netaalu bet kam buus no alkohola koma to pie staba piesiesim lai neizdomaa iet peldeeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nju es ar draugiem pie ezera- kaadi 30 cilveeki. apmeeram 30 kastes ar alu, desinjas, shashliki utt... Jautriiba garanteeta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 njaaa.. jums te viss jau saplaanots, bet es pat veel nezinu ko un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Garciems... Jaanjus ar draugiem, peec tam taas 3 dienas ar draudzeni pie juuras Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 23. piedzeros vienkaarshi nezveeraa, 24 lidoju uz Londonu un turpinu tur dzert jeeh, cerams, ka iekaapshu pareizajaa lidmashinaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 viss jau ir ok, tikai nesadariet neko taadu ko peec tam naaxies nozheelot visu dziivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 straadaaju jau otros Jaanjus peec kaartas. bet Garciemaa ir feini Jaanji agraak svineeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 blooood viss pajuka un buus jaaseezh maajaas ar gjimeni un seetaa jaacep shashliki... aaaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 hmm , es jau biju domaajis svineet maajaas , bet nessen man viens draugs pazvaniija , un uzaicinaaja uz Balozhiem... Nu ko , maajaas kaut kaa negribeejaas seedeet taa kaa piekritu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 plaani mainiiti Ruksim tomeer buus kur jaannos palikt braukssu ar draugiem ,arii pie dabas... Prieciigus un liiksmus Jaannus un Liigas visiem Giginiessiem, izjautrojaties kaartiigi taa lai var atcereeties un neaizmirstat ieraut arii par manu veseliibu Ar visu savu ruksskka ciennu - Dr.Ruks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ruks, tev to pashu noveelu, un arii paareejiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 jums visiem paareejiem visu to pashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 , un velreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 noup...(neesmu dzeeraajs ) labaak swilinaat ugunjakuru un alu dzert(ne jau paarmeeriigi) zb...nau smailija ar ugunskuru btw man tomorrow vaardene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Jap...jums arii visiem to labaako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 galvenais uzdevums katram sevi cienosham latvietim - uzlabot Latvijas demograafisko situaaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 es arii noveelu visiem to labaako, labi nosvineet un protams arii bez papardes zieda nepalikt Līgo nakts jau daudzus gadus Diktē noteikumus savus: Alus kausus pilnus liet, Papardīti meklēt iet, Kurš tās ziedu atradīs, Mīlas nakti izbaudīs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 heh es redeeju vienu forshu pantinju... Visa laba Jaanju zaale, ko pluuc jaannju vakaraa! Kas to zaali uzpiipeeja gulj triis dienas bezfilmaa... shis baigi labais, man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now