dyversant Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 tatad gribu dzirdet jusu stiligakos teicienu, vienkarshi tapat. tikko vienu cietumnieku pazinju satiku prasiju par darbu vinsh teica taa. situ kulaka un smereju matos, lai kuplaki :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 atsūkā beigtam alnim un nodur cūku. dur kaulā Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Es neticu sievietēm. Jo kā gan var ticēt kādam, kurš asiņo nedēļu no vietas, bet nemirst? Labāk 10x smagi saslimt, nekā 1x viegli nomirt. Dabas likumu nezināšana neatbrīvo no alimentiem. Neesmu ginekologs, bet aci iemest varu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 p*s sūdu laizi maizi ludza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Razbombiishu kuratjniku (kad ierodies ciemos pie kaadaa ar lielu alko pudeli vari taa pateikt ar domu, ka sadzersies un izaardiisi dziivokli) Izbombiishu ruusekljus (vienkaarshi sadosi pa seju) saliekam abus kopaa - Razbombiishu kuratnjiku un izbombiishu visus ruusekljus! Krivo no krasivo! (tas attiecaas uz remontiem) Iekod pirzhamajaa Edited March 7, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ja kads tev ko luudz, sheit ir atbilde: Prieks ludzejien ir nabagmaaja... Piizdaamiizejs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ej mazga mammai apenes.. p1s suudu... atsuukaa beigtam alnim... pipeleee (vajag isto izteiksmi)... a man pie dirsas mazas kamaninjas... suuda karma bļe ! Ir jau vel daudzi, bet tos atceros tikai kad pielitoju un tas parasti nav skaidra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 hali gali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 arpratigi gudrs topiks un arii loti smalks vardu krajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Mahmed ganjau dyversants zem graada! Aaaaa es atcereejos kaa man kursa biedrs runaaja, chalis no Liivaniem! Tur karoch vaardniicas veidaa vareeja vinja vardus salikt... Maatijs - Mamma Baatijs - Teetis Chomijs - Draugs, Choms Kaarbija - Karbonaade Keechijs - Kechups Raasls - Atvieglojums, raslabons Taachijs - Mashiina Poljaaks - Vodka, Shnabis, Shmiga Aast - Eest Derst - Iet uz poda Vienreiz bija labs vinja staast kaa vinja draugs iedzeeris shnabi brauca ar mashiinu un cieta avaarija, un peec tam mama ar teeti bija ljoti dusmiigi... Chomijs iep*sa poljaaku un veelaak novaakoja taachiju, maatijs ar baatiju bija ljoti dusmiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 tu kurmi!su4ara, petuh, pervuk, ble mauka, sejāā, neveiksminieks, urla, bomzi, čigān, cittautieti, pidar, pimpi u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Tu esi ljoti kreatiivs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Biežāk pielietotie: Pis sūdā ēbrej. Pīzdāmīzējs. Urīngalva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Dari, ko darīdams nomzagā galu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Pis sūdu nāk no labas jo labas filmas. diezvai kāds vairs atcerās, ja vispār kādreiz ir zinājis to. Savā laikā tika teikts vairāk nekā vajag. Šobrīd kaut kā dabīgi atradinājies esmu no viena vai pāris rupju un varen smieklīgu frāžu malšanas 94 reizes no vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 lol, pēdējā laikā vispār es pārstāju lamāties, un rupjākais ko tagad saku ir Shut the fuck up un WTF. Bet tā kad agrāk lamājos, tad rupjākais mans lamuvārds bija: ''olgalvis'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nepird ar pilnu dirsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Izēd dirsu Sīkais peģiks unc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Knaab suudaa? Apvainojies? Tad atsperies un knaab velreiz! A: ..un kur ir luudzu? B : te nav Ludza, te ir Riiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sitas topiks pretendee uz debiiilaakaa topica godu.... Katrs posts ir tik debiils,ka wl.media posts pat neizceelaas uz shito suudu fona.....bet nu jaa neko jau labaaku nevareeja gaidiit.... cereeju uz kaadiem forshiem izteicieniem vai vaardiem, bet sanjeemu 1000 veiduu kaa teikumaa ievietot vaardu pimpis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 ja. caash manu domu saprata. lamuvardus es cereju nedzirdet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Vopshem citeeshu musu super staru,blee aizmirsu kursh tas bija viens no musu forshajiem " izeed pirzhamo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Cik tev gadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 piemest grabuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Profilā rakstīts 16. Nākamie, kas rakstīs kaut kādas jēlības, pievienosies Fruktiņam un pāris dienas dosies neapmaksātā atvaļinājumā. Vai nu rakstiet kaut ko foršu, kā es un vēl daži cilvēki, vai arī nerastiet neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now