Jump to content
GIGN Forum

Kadaa Sakaraa?

Recommended Posts

Nu taa... Esmu pilniigi sasutis... Kapeec es esmu banned? Mani izbanoja 203202 un par ko? Es esmu gign jau 32 stundas nospelejis un nekas nebija noticis.. un tagad? Izskatijaas nereali ka dabuju 20/8 ? a pasam 203202 bija rezultaats ap 40/5 ... Un mani bano par to ka labi nospeleeju? nu lab iisteniibaa es nespeleeju, man radinieks bij ciemos un unzspeleja lai paceltu manu reitingu.. un mani izbanoja par to ka es it kaa 4iitoju? driizaak pasu 203202 vajadzeetu ban. jo vinjam bija 2x labaaks rezultaats kaa amn... esmu diezgan sasutis par to, ceru ka kaads nonjems ban... tad avreesu pieraadiit ka neesu 4iitojis un netaisos to dariit... taapat visi 4iiteri tiek banoti.... smiliez.de_2477.gif

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais

neko nesapratu no uzrakstiitaa wacko.gif text looks like some kind of flyer aka orgasm aka blahblah

nu tev pasam ne labaaks text... sorry...

Bucher, nu nee, bet kadaa prikolaa tad mani ban? Saprotams ja man buutu rezis ap 60:3 vai kaut kaa taa... bet man norm rezis un nehuja es ne4iitoju un mani ban... es vnk esmu sasutis.... un ban dabuju sodien (13.06.2005 tongue.gif laiks bij ap 17:00 )... a tu myth luuduz paklusee, es zinu ka tev nepoatiiku, tikai nezinu kapec, jo tu man to veel nekad neesi izskaidrojis... tad tagad vareetu tongue.gif nu tad tagad kaads vareetu izdariit kaut ko sajaa sakaraa?

registretais, pasaki karti un paskatisimies demo. un pasaki veel, kaads bija bana iemesls, ko 203202 uzrakstija.

es ari speleju taja laika un ka sis geks tika nobanots nepamaniju, bet nepamaniju ari to, ka kads chitotu. un man ir aizdoma ka 203202 jau nu neveltija pietiekami lielas puules, lai 100% parliecinatos par apstakljiem...

1.Dikti apšaubu par čītiem

2.Myth'am nepatīc ne tikai tu, bet viņam nepatīk neviens-piedevām tas ir abpusēji 4.gif

3.Laigan man tā ciparnīca nepatīk, tomēr teikšu, ja bans ir ne uz mūžīgiem likiem, tad lai paliek, baigi daudz saradušies uz nervien kritēju (būs mācība), bet ja tas bans uzlikts netaisnīgi (par čītiem vai par aizliegtu lidināšanos pa serveri, vai par fragu piezīmēšanu pie statiem),tad protams, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, kam negadās - tā teikt.

Izskatijaas nereali ka dabuju 20/8 ? a pasam 203202 bija rezultaats ap 40/5 ...(...) jo vinjam bija 2x labaaks rezultaats kaa amn...

hmmm, te nu es tev nepiekristu. 40/5 nav 2x labaaks rezultaats par 20/8. Protams, ja skatās tikai uz fragiem (kaa taads laame), tad taa ir, bet reaali jau rezultaataa ir arii naavju skaits (kh khm *idiots* kh khm). Taatad maza pamaaciiba vienkaarshaa matemaatikaa. 203202 k:d attieciiba ir 8, tev - 2,5. 8/2,5 = 3,2. Hmmm... tad nu jaasaka, ka 203202 rezultaats bija 3,2 reizes labaaks.

p.s. vienkaarsha matemaatika

p.p.s. idiots laugh.gif

Nedaudz vēl offtopic:

peec Dr. Pain logikas sanāk, ka rezultaats 1:0 ir neizmeerojami (bezgaliigi) labaaks par, piemeeram, to pašu 40:5? Interesanta pieeja...

nu tu gan esi lolits. Tjip es vai ta runaaju par vispaariigo formulu, es runaaju par sho konkreeto gadiijumu.

p.s. bet man prieks, ka ieveeroji. Tas noziimee, ka no tevis var dienaas kas sanaakt.

p.p.s. Mans ieteikums tev: neskaties vienmeer uz vispaareejo gadiijumu. Tev jaasaprot, ka ne visas formulas var piemeerot visaam situaacijaam.

p.p.p.s. Es tev piedodu laugh.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...