Jump to content
GIGN Forum

Atoss Smird

myth
 Share

Recommended Posts

taatad , tik tikko speleejaam de_nuke! karte beidzaas , nextmap bija italy , labi , vinsh nomainiija uz militia. Militaa bija gljuks , ka visi apmira saakumaa , tapeec uztaisiiju xrr2 3 1 , tapataas atkal visi apmira , uztaisiiju veelreiz un sekoja slay no atossa . tad es apbriinoju vinja izcilaas praata speejas kas ir pieliidzinaamas 0 un speleju taalaak . tad nospelejam 1 raundu tas idiots nomainiija karti uz cs_backalley laikam kkas taads . teicu sarkasmaa lai nomaina veel karti , ka tas ir ljoti gudri , tad tas pedinjsh atkal mani noslayoya , tad vairs nesleepu savas AHUUNAAS XD.gif emoocijas un teicu ka vins ir kroplis , sekoja slay , tad teicu ka vins ir daunis , atkal sekoja slay , tad veelreiz ienaacu un atkal slay !

saprotu , ka nekaadas sankcijas netiks veiktas , bet nu atoss , tu smirdi konkreeti bljad kaa kroplis nahuj tu esi taads daunis???? dry.gif

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nja visatljautiiba ruleee

Karalis ir miris, lai dziiivo Atoss

*maaaazinjsh offtopic* myth atceries ko tu teici ka es lamaajos par tavu slay pret mani? ha. *offtopic end*

un kaapeec lai neliktu backalley ? forsha karte vismaz nav taada nodraazta kaa paareejaas ko speelee 20x pa dienu cauri.. pats saaki dirsties un nebriinies ka admins ar lielaaku access un pietam vel gigns tevi noslayoja wink.gif

netaisniigi protams ir,ta mes te varam apspriest to muuzhigi bet aToss tik iemet aci un noshkaudaas uz shito visu!!!

Kr4 beztolkaa,nav jeegas sheit ko postot dry.gif !!!

P.S bet nu kartes jau afigenaas uz kura normaala servera shitaadas kaads ir redzejis!? nuprotams iznemot GIGN.. biggrin.gif

paarmainas vaig un atelpas no visaam de_nuke,de_dust2 utt bet nu tad ljautu normaali uzspeelet militi'u nevis mainiit kartes cik tik uziet,nemaz neizspelejot!!!

+shaadas kartes-pilnigs beztolks....ne cw vinas ir kr4 tikai ''jautriba sit augstu vilni'' smiliez.de_2469.gif ja sit tad sit taa kaartiigi

Edited by eXp!red

netaisniigi protams ir,ta mes te varam apspriest to muuzhigi bet aToss tik iemet aci un noshkaudaas uz shito visu!!!

P.S bet nu kartes jau afigenaas uz kura normaala servera shitaadas kaads ir redzejis!? nuprotams iznemot GIGN.. biggrin.gif

paarmainas vaig un atelpas no visaam de_nuke,de_dust2 utt bet nu tad ljautu normaali uzspeelet militi'u nevis mainiit kartes cik tik uziet,nemaz neizspelejot!!!

+shaadas kartes-pilnigs beztolks....ne cw vinas ir kr4 tikai ''jautriba sit augstu vilni'' smiliez.de_2469.gif ja sit tad sit taa kaartiigi

Nesaprotu kaads sakars visam tavam garajam tekstam bija ar tavis pasha teikto teikumu:

31.gif ?

Edited by Jurko

nu jaa vinsh ar to militia un backaley vakar aizbadiija visus norm speeletajus tongue.gif

p.s. sye ir reeciigs, vinsh vislaik liek inferno kaa ienaak, pofig, ka tiko bijis smile.gif , vislabaakais, ka vinsh pieklaajibas peec saakumaa uzliek vote, un ja nenobalso (kas ir gandriz vienmer) ta pat uzliek xm laugh.gifsmile.gif bet man tas parak netraucee

p.s2. myth tavs 2.ais posts vnk rullee smiliez.de_265.gif

Edited by Bucher

atoss ir dzimis lolits. bet sye man saak aizvien vairaak nepatikt...

nezinu ko lai dara. Un kad es ar vinjiem speeleeju kopaa tad nav nekaadu shitu sad.gif

protams jautri redzeet kaa kaads raksta "nu jaaaa, bet tas ir [gign]..." tip taa it kaa mees buutu dievi un visu ko dariitu dariitu pareizi.... tikpat jautri ir redzeet kaa kaada praataa teereetaaka dirsa uzreiz izdara par visiem gigniem secinaajumus peec viena gadiijuma.

tiem peedeejiem veelos teikt - ejiet dirst. Par sho gadiijumu - haha labs.

par kopeejo situaaciju... nezinu ko dariit.

Pag es pārfrāzēšu , tu uztaisīji lieku restartu bez kura varēja iztikt, viņš tevi par to 'salīdzinoši maigi' sodīja , tad sāki viņam braukt augumā par ko viņš tevi atkal sodīja. Pēctam viņš nomainīja karti, kas , varbūt, bija lieki. Pēc kā tu atkal viņam uzdirsi par ko arī saņēmi sodu. Tad vēl sāki dirsties un nopelnīji slejus, hmm, kautkā pārāk maigi varēja vau uzreiz liktu banu .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...