myth Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 taatad , tik tikko speleejaam de_nuke! karte beidzaas , nextmap bija italy , labi , vinsh nomainiija uz militia. Militaa bija gljuks , ka visi apmira saakumaa , tapeec uztaisiiju xrr2 3 1 , tapataas atkal visi apmira , uztaisiiju veelreiz un sekoja slay no atossa . tad es apbriinoju vinja izcilaas praata speejas kas ir pieliidzinaamas 0 un speleju taalaak . tad nospelejam 1 raundu tas idiots nomainiija karti uz cs_backalley laikam kkas taads . teicu sarkasmaa lai nomaina veel karti , ka tas ir ljoti gudri , tad tas pedinjsh atkal mani noslayoya , tad vairs nesleepu savas AHUUNAAS emoocijas un teicu ka vins ir kroplis , sekoja slay , tad teicu ka vins ir daunis , atkal sekoja slay , tad veelreiz ienaacu un atkal slay ! saprotu , ka nekaadas sankcijas netiks veiktas , bet nu atoss , tu smirdi konkreeti bljad kaa kroplis nahuj tu esi taads daunis???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 īenaacu nospeleju velvienu raundu un atkal slay! Yeah atoss , tu esi naturaals kroplis , 4ista NATURAALS kroplis! mirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 nja visatljautiiba ruleee Karalis ir miris, lai dziiivo Atoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 *maaaazinjsh offtopic* myth atceries ko tu teici ka es lamaajos par tavu slay pret mani? ha. *offtopic end* un kaapeec lai neliktu backalley ? forsha karte vismaz nav taada nodraazta kaa paareejaas ko speelee 20x pa dienu cauri.. pats saaki dirsties un nebriinies ka admins ar lielaaku access un pietam vel gigns tevi noslayoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 nu par to lamaashanos es atziistu! es saaku dirsties tikai tad , kad vins mani 2reiz noslayoya , domaaju , jebkursh taa dariitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 atoss- ir taads jociigs peec dabas (btw. nekas personiigs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 vinsh kartes tieshaam maina peec sirds patikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 un sye arii maina kartes taa pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 [GIGN] poljubomu....un neko izdariit jeb, tai pashaa laikaa, mainiit nevari-am! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Haha da logiski, ka dariitu taa visi (dirstu par diviem slay) tas taapeec, ka visi ir uzkurinaati speeles laikaa un grib izskatiities labaak uz citu fona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) myth, nez kaapeec man tEVIS NAV ZHHEEL???? Edited June 8, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXp!red Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) netaisniigi protams ir,ta mes te varam apspriest to muuzhigi bet aToss tik iemet aci un noshkaudaas uz shito visu!!! Kr4 beztolkaa,nav jeegas sheit ko postot !!! P.S bet nu kartes jau afigenaas uz kura normaala servera shitaadas kaads ir redzejis!? nuprotams iznemot GIGN.. paarmainas vaig un atelpas no visaam de_nuke,de_dust2 utt bet nu tad ljautu normaali uzspeelet militi'u nevis mainiit kartes cik tik uziet,nemaz neizspelejot!!! +shaadas kartes-pilnigs beztolks....ne cw vinas ir kr4 tikai ''jautriba sit augstu vilni'' ja sit tad sit taa kaartiigi Edited June 8, 2005 by eXp!red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) netaisniigi protams ir,ta mes te varam apspriest to muuzhigi bet aToss tik iemet aci un noshkaudaas uz shito visu!!! Kr4 beztolkaa,nav jeegas sheit ko postot !!! P.S bet nu kartes jau afigenaas uz kura normaala servera shitaadas kaads ir redzejis!? nuprotams iznemot GIGN.. paarmainas vaig un atelpas no visaam de_nuke,de_dust2 utt bet nu tad ljautu normaali uzspeelet militi'u nevis mainiit kartes cik tik uziet,nemaz neizspelejot!!! +shaadas kartes-pilnigs beztolks....ne cw vinas ir kr4 tikai ''jautriba sit augstu vilni'' ja sit tad sit taa kaartiigi Nesaprotu kaads sakars visam tavam garajam tekstam bija ar tavis pasha teikto teikumu: Kr4 beztolkaa,nav jeegas sheit ko postot !!! ? Edited June 8, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 PAGA PAGA, juus te neaizkariet pashus GIGN galvenos adminus Vinji tac ir pashi jaukaakie un objektiivaakie..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 (edited) nu jaa vinsh ar to militia un backaley vakar aizbadiija visus norm speeletajus p.s. sye ir reeciigs, vinsh vislaik liek inferno kaa ienaak, pofig, ka tiko bijis , vislabaakais, ka vinsh pieklaajibas peec saakumaa uzliek vote, un ja nenobalso (kas ir gandriz vienmer) ta pat uzliek xm bet man tas parak netraucee p.s2. myth tavs 2.ais posts vnk rullee Edited June 8, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 atoss ir dzimis lolits. bet sye man saak aizvien vairaak nepatikt... nezinu ko lai dara. Un kad es ar vinjiem speeleeju kopaa tad nav nekaadu shitu protams jautri redzeet kaa kaads raksta "nu jaaaa, bet tas ir [gign]..." tip taa it kaa mees buutu dievi un visu ko dariitu dariitu pareizi.... tikpat jautri ir redzeet kaa kaada praataa teereetaaka dirsa uzreiz izdara par visiem gigniem secinaajumus peec viena gadiijuma. tiem peedeejiem veelos teikt - ejiet dirst. Par sho gadiijumu - haha labs. par kopeejo situaaciju... nezinu ko dariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 tu tachu esi admins... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 tu tachu neesi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 es tachu zinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 es gan nezinaaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 atoss pozhizni daunis korn , ko lai es tagad daru?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Pag es pārfrāzēšu , tu uztaisīji lieku restartu bez kura varēja iztikt, viņš tevi par to 'salīdzinoši maigi' sodīja , tad sāki viņam braukt augumā par ko viņš tevi atkal sodīja. Pēctam viņš nomainīja karti, kas , varbūt, bija lieki. Pēc kā tu atkal viņam uzdirsi par ko arī saņēmi sodu. Tad vēl sāki dirsties un nopelnīji slejus, hmm, kautkā pārāk maigi varēja vau uzreiz liktu banu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 game over. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 par kopeejo situaaciju... nezinu ko dariit. bans myth ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 es gan to sapratu nevis kā nevajadzīgu rr, bet gan rr, lai visi nebūtu negatīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now