Hofo Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Būtu labi ja kāds atsūtītu man torrentu (cash) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 (edited) Visiem kuri nevar noka'c'at no torrenta, lai kaca no shejienes! Lol! Vai vismaz paklaus'as, nekachajot Edited February 11, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Visu albumu neesmu dzirdējis, bet trīs dziesmas un visas man patika. Nezinu vai tas ir vairāk nostaļģisku jūtu vārdā vai tiešām viņas ir tik labas. Kādreiz biju kārtīgi sapisies ar šamajiem Pārāk ilga pauze viņiem bija pēc Fat Of The Landa, čaļi daudz ko zaudēja ar šo pauzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 11, 2009 Author Report Share Posted February 11, 2009 pec fat of the land bija vel cti albumi. Bija viens ar babys gota tempo pirmo dziesmu ari labs... bet daudz vecie gabali taja bija. Sitas jaunais albums man tiesam loti patik. Pedeja dziesma tads forsh cilins. Colors ir superiga! un parejas ari vienkarsi super. Es sodien visu dienu klausijos un vel neapnika... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Sitas jaunais albums man tiesam loti patik. Pedeja dziesma tads forsh cilins. Colors ir superiga! un parejas ari vienkarsi super. Es sodien visu dienu klausijos un vel neapnika... Beefs Es jau neteicu, ka nebija citi albumi Vienkārši pēc Fat of the land bija apmēram 4-5 gadu klusums Ja neskaita vienu fake disku kas parādījās ar kaut kādu mistisku govi 1999 gadā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Esmu jau ticis lidz 5tai dziesmai un kaut kaa nevienu forshu dziesmu neesmu saklausijis! Okej Stand Up sakums patikams Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 šitas ideāls Būt pie stūres zem šādām skaņām vispār ideāli, protams, ja nav sastrēgumi, var visādi beigties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 es neko labu tur nesaklausīju, ne tuvu nav tik labs kā bija pirmie albūmi. Visas diezmas likās dikti līdzīgas The Crystal Method, tas ir spēks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Izlasiiju topiku... Noklausiijos... Zanra faniem patiks, bet tas Prodigy kas bija 90 gados vairs nebuus... Sis nu loooooti atpaliek..... P.S. Kaa Goodmen tev var patikt Stand Up saakums ja esi ticis tikai liidz 5tajai dziesmai..??? :D Edited February 14, 2009 by ThoM. YorK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Favorītdziesma ir Thunder, dziesma vienkārši sekss :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Mja. Es ticu teicienam, ka par gaumi nestrīdās, tāpēc ceru, ka neņemsiet pārāk tuvu pie sirds sakāmo, bet... jaunais albums ir sūds. Turklāt smagi vienveidīgs sūds. Variācijas izpildījumā vai skanējumā vispār ir minimālas. Klausies dziesmu, nodomā: "Nu labi, varbūt nākošā dziesma būs labāka.", bet nekā, atkal iesākas tas pats sūds, kuram varbūt atšķiras nedaudz krāsa un ir vieglāka smaka. Principā, ja salīdzina ar pirmiem trim albūbiem, tā pat nav mūzika. Tā ir kaudze ar trokšņiem, kurus atbalsta ritms un šur tur vokāls. Es saprotu, ja Prodigy būtu ekperimentālas mūzikas pārstāvji vai vismaz IDM mūzikas pārstāvji, tad varētu mēģināt iedziļināties šajā albumā no šīs puses, bet, zinot, kāda bija kvalitāte un patiesi radošā ģenialitāte pirmajos albūmos, gribas vaibstīties un šķobīties par šo vājo atrunu, kuru jādēvē par Prodigy mūziku. Vēl tam pa virsu var piemest sajūtu, ka principā atkārtojas iepriekšējais studiju albums "Always Outnumbered, Never Outgunned", kurš manuprāt bija pat interesantāks un klausāmāks. Ir arī sasteigstības piegarša, it kā rakstītu bakalaura darbu vakaru pirms aizstāvēšanas. Es nezinu. Piekrītu, ka kaimiņu biedēšanai vai klausīšanai mašīnā, vai pat agresīvo emociju izlādei, šis albums ir patiesi labs, bet citādi, tiešām labāk klausišos vecos albumus vai jau minēto The Crystal Method. Hey, varēja jau būt arī ļaunāk - Prodigy varētu paškastrēties un pievērsties urban stila mūzikai, veidot lētos klipus ar silikona karalienēm un tjūninga šausmu rezultātiem. PS. Varēja būt arī vēl ļaunāk - kāda sieviete varētu nogriezt peni, kamēr guli, un izsviest to pa logu ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevhz Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) ŠITAS RAUJ NOST !! ritīgi labs muzončiks, man jau ļoti šitas patīkās! paldies! 3d1t[punkts] 3s n3k@d n3bŪ7 p0k3m0nZ[komats] j0 3s 7@č pR0 Edited February 19, 2009 by kevhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Vēljoprojām katru dienu klausos, omen brutāli drāž vienkārši. ŠITAS RAUJ NOST !! ritīgi labs muzončiks, man jau ļoti šitas patīkās! paldies! MMM m Sh!t4s r!T!!gz p0k3MonZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Pagaidām man arī Omen ir favorīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 patieešām troksnis. pie tam tas Thunder ir kaut kāds plaģiātisms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Pedejais gabals gan tik tieshaam nogalina Vienigais kas tiik joprojam jau n-to reizi esmu noklausijies un vel neapniik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now