Jump to content
GIGN Forum

Nba Torrenti


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Fak...jā fak...esmu kļuvis atkarīgs no basketbola. Uz pleisīša otrā spēlēju, ārā pie mājas, skolā ar draugiem, skatos spēles pa televizoru. Agrāk mani tas vispār nepiesaistīja, bet tagad skaitu sekundes līdz spēlēm.

Kar4 man tāds lūgums. Domāju, ka te ir kaut kādi cilvēki kas regulāri skatās un zin kas kā. Nu vo kāds nevar kādu torrent trakeri kur var kačāt jaunākās NBA spēles (nevis datorspēles, bet nu pašas spēles) UN KUR IR DAUDZ SĪDERU, zb latviešu trakkeros knapi 10 sīderu un ar manu netu tas ir 1spēle = ~5dienas tas nav normāli.

TIkai trakeros kur ir iespējama registrācija pohuj, ka pat jāmaksā.

Link to comment
Share on other sites

bithaka parsvara ir wariors speles un tad vel dazas randomas

isteniba, tiesam butu forsi uzzinat, kur var dabut visas speles

edit

iechekojat Rockets vs Warriors - Biedrins varbut ir gars, bet blakus Yao vins izskatas ka anekdote :)

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ATVAINOJOS ĻOTI ATVAINOJOS PAR DUBULTPOSTU UN PAR TO, KA UZRAKU SAVU VECU (14.dec.) TOPIKU.

Tātad kā jau teicu latviešu trakkeros ir tik mazs sīderu, ka ar manu netu 1GB vilks mūžību, un MĒĢINU PIEREĢISTRĒTIES TAJĀ SPORT-SCENE.net bet visu laiku kad sūta man vēstules nu lai aktivizētu uzspiežu un linka un OPĀ HTTP not found, jau vairākas reizes mēģināju, kapēc tā ir?

EDIT: Un jo vairāk sīderu, jo vairāk iespējamības, ka kādam no viņam būs labs nets dēļ kura man būs liels ātrums, bet kapēc tad tagad man latviešu trakkeros ir tik mazs ātrums? 2kb/sec KAPĒC? Tādeļ es gribu kaut kur kur daudz sīderu, lai vismaz uz maniem stabiliem 70kb/sec

EDIT2: ja tev būtu tāds nets kā man, tu arī tad cīnītos par katru kb.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

ATVAINOJOS ĻOTI ATVAINOJOS PAR DUBULTPOSTU UN PAR TO, KA UZRAKU SAVU VECU (14.dec.) TOPIKU.

Tātad kā jau teicu latviešu trakkeros ir tik mazs sīderu, ka ar manu netu 1GB vilks mūžību

pats saproti, ko pateici? ātrums jau nav atkarīgs no sīderu daudzuma, bet gan no sīderu provaidera, pat viens sīderas ar sakarīgu provaideri tev varētu piedāvāt maksimālo dl ātrumu.

Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka nāksies samierināties ar to kas ir! Latvijā atrast trakeri, kur kāds NBA torrents būtu cieņā ir ļoti grūti, nu ok nākamais variants ir vilkt no ārzemēm, bet atkal kad tev tur būs vairāk sīderi, ātrums būs tāds pats kā no tiem Latvijas 5-10 sīderiem! Jo cik zināms no ārzemēm ar dsl ir pilnīgs bezcers! Tajā pašā outlaw'ā pēdējā laikā liek diezgan padaudz NBA spēļu!

Edited by dyhon
Link to comment
Share on other sites

k34ups - mēģināju jau gan isohunt gan mininova un citus, bet tur mazs sīderu vai arī nav normālas spēles, interesē tieši SA Spurs spēles.

Mieziis Janx - un tev nav ielūguma ko varētu iedot man? :ermm:

TL. Stulbi, ka piemēram nav tādu DVD krājumi, kas piemēram kad beidzās NBA sezona uzreiz iziet DVD kolekcija ar visām tām spēlēm kas bijušas šosezon. Tas būtu perfekti vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...