Jump to content
GIGN Forum

dyhon

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dyhon

  1. dyhon

    Nba Torrenti

    Domāju, ka nāksies samierināties ar to kas ir! Latvijā atrast trakeri, kur kāds NBA torrents būtu cieņā ir ļoti grūti, nu ok nākamais variants ir vilkt no ārzemēm, bet atkal kad tev tur būs vairāk sīderi, ātrums būs tāds pats kā no tiem Latvijas 5-10 sīderiem! Jo cik zināms no ārzemēm ar dsl ir pilnīgs bezcers! Tajā pašā outlaw'ā pēdējā laikā liek diezgan padaudz NBA spēļu!
  2. dyhon

    Nakts Riita Spams

    Vienkārši ''pipec'', ja kāds interesējas par sportu un hokeju zinās, ka nesen nomira jauna Krievijas hokeja zvaigzne! Nu ķip kā jau vienmēr sirds problēmas! Nu ok, šodien ieeju eSportā skatos kautkāds raksts, ieeju izlasu un nedaudz apstulbu, diviem ārstiem ja nemaldos mūža diskfalifikācija, tad kautkādam faking menedžerim un ģenerālmenedžerim (kapēc viņš tur iesaistīts točna nezinu) beztermiņa diskābels! Manuprāt visiem tiem sportistiem, problēmas sākās jau mazotnē! Ļoti daudz, kas atkarīgs no trenera, kas tevi trenējis agrāk, un svarīgi ir tas kā viņš sakārto slodzes, lai pārāk nenoslogotu censoņa sirdi!
  3. dyhon

    Grautiņi Centrā

    Kā jau te kāds bija teicis! Sanāk koks ar diviem galiem! OK, pieņemsim ka būtu ''miermīlīgais pikets'', visiem būtu tā teikt pie pakaļas! Tagad, kad ir izārdīta vecrīga un apmētāta Saeima, tad vismaz kāds sāk draudzēties ar smadzenēm!
  4. Uzskatu, ka tur visu kāds tā kārtīgi organizē! Paskatoties uz tiem cilvēkim kas tur sit tās mašīnas un dauza logus, puse ja ne lielākā daļa ir apdzērušies, un nezin ko dara! Nu un ko tu tādam baram izdarīsi ja tev nāk virsū?
  5. dyhon

    Nakts Riita Spams

    Tieši par to gribēju teikt! LNT palaidu garām, bet panorāmā gan kautko var redzēt! Pareizi jau ir! Ja nepārklausījos, tad viens policijas busiņš ticis apgāzts ik pa minūtei kautkādas abstraktas skaņas tur nāk - ķip kautko sit, kautko gāž, kautko bļauj! EDIT's - Tikko vēlvienu mašīnu kapitāli sit ar akmeņiem! Galvenais par katru izsisto logu visi tā normāli uzgavilē!
×
×
  • Create New...