Zorg`s Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Pagaidām iekrita acīs trīs labi darbi - Teddy, kaza4ok, Traffic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowid Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Mani piesaista traffic darbs, bet vairāk piesaista DoubleT darbiņš Patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) mex`a teeliem buutu kaada emka un kalasha rokaas tad buutu taa neko ^___^ p.s nevienu sasman darbu vairs neskatiishos, uzkaraas browseris kaa uz vinja darba uzpiezj Edited December 15, 2008 by amols Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 einaram man liekas vajag ceļojumu uz kanāriju salām.. Da nekādu noteikumu viņam nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 ar katru gadu arvien sliktaak paliek. >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Es domāju , kad vaidzētu tajā banerī būt raksītam "GIGN" un kādu sniegbaltīti or smth like that! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Ak dies! Sākums ir diez gan labs. Vislabāk patīk Teddy logucis. Viens no retajiem, kas apakšējo buttonu krāsu ir spējis attēlot nevis kā krāsu, bet arī kā saderīgu objektu par tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats HARIJS Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Simpatizē DoubleT darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 novērtēju tavu commentu, paldies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 No offence Teddy, bet krāsas nesapas... Un paldies tiem, kam tīk mans darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) Traffik, Tev labi sanāk! EDIT : n0r3k, daudziem tā burtu krāsa ir domāta kā sniegs.. Tāpat kā man pēdejajā darbā. Edited December 15, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Un paldies tiem, kam tīk mans darbs traffic, es nesaprotu.. kā tu esi ticis vaļā no verdzības.. es tevi pārdevu kopā ar ķīniešiem vienā konteinerā? ja tu salīdzinātu krāsas, tad tu sapratu.. krasa atšķiras apmēram par 1/3 toni.. tas effekts rodās no sniega pārslas kam ir uzlikti effekti + ja tu tik ļoti bieži apmeklē ?statu sadaļu un skaties uz pogu krāsu.. man tevis ir ļoti žēl. p.s. skaties ka nesāku meklēt kļūdas, ķēpas un nemākulību tavā darba, paliksi melns un maziņš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 varbūt tikai maziņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) No offence, tev laikam neko neizsaka... Es tev teicu, ka tev dažās vietās nesakrīt krāsas, tu nesaprati un domāji, ka es runāju par sniega pārslām. Es nemeklēju tev kaut kādas kļūdas, bet diez vai cilvēki nepamanītu, ka toņi ievērojami atšķirās. Tev jau vieglāk kko uzdirst nevis nedaudz pamainīt to krāsu, vai ne? Es tev tagad pasaku par tik vienkāršu lietu ka nesakrīt krāsas. Tev patīkamāk būtu to dzirdēt no daudziem cilvēkiem kas to teiktu tad, kad logo tiktu ievietots webā? Pameklē ķēpas un nemākulības manā darbā, lūdzu, es par to tikai priecāšos. Es varbūt zinu tikai 1/100 no tā ko tu zini no photoshopa. Edited December 15, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 uuu, sape.e smuks darbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sape.e Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Paldies Man pašai patīk ļoti ...neviens Skatos, skatos un neredzu nevienu tādu kas man patiktu. Daudzi izskatās pat ka taisija tikai principa pēc. Nu jā Teddy darbs nav slikts, bet nu Ziemassvētki man nesaistās ar iekritušu salaveci sniegā, taču ņemot vērā citu darbus tad nu Teddy darbs tomēr pastāv priekšā viņiem visem No offence Traffic bet ja es pavērtu muti par tavu darbu un meklētu ķēpas un nemākulības tad būtu kā būtu. Jo redzu ļoti daudz slikti izpildītas lietas. Starpcitu man bija tāda pati bilde vienbrīd izmantota bet beigās uztaisiju ar citām. Tas tā mazas manas pārdomas. Edited December 16, 2008 by Sape.e Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Sape.e un shadow, manuprāt ir uztaisījuši labākos darbus pagaidām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Man pašai patīk ļoti ...neviens Skatos, skatos un neredzu nevienu tādu kas man patiktu. Daudzi izskatās pat ka taisija tikai principa pēc. Nu jā Teddy darbs nav slikts, bet nu Ziemassvētki man nesaistās ar iekritušu salaveci sniegā, taču ņemot vērā citu darbus tad nu Teddy darbs tomēr pastāv priekšā viņiem visem No offence Traffic bet ja es pavērtu muti par tavu darbu un meklētu ķēpas un nemākulības tad būtu kā būtu. Jo redzu ļoti daudz slikti izpildītas lietas. Starpcitu man bija tāda pati bilde vienbrīd izmantota bet beigās uztaisiju ar citām. Tas tā mazas manas pārdomas. Man laikam atkal būs jāatkārtojas, ka es nemeklēju Teddy darbā kaut kādas kļūdas vnk uzmetot aci varēja redzēt ka tās krāsas nesakrīt un es arī pamatoju, kāpēc pateicu par kļūdu. Kā arī tu konkrēti man nevari pateikt kas man ir nemākulīgi nostrādāts, to jau pateica Teddy un es pats zinu, kur neesmu piestrādājis. Laikam būsiet arī palaiduši garām to, ka tas ir mans pirmais tāda veida darbs un varbūt kāds 10 photoshopa darbs manā mūža kopumā. Ai, nafig es te vispār kaut ko saku, ka tā pat jūs neizlasat ko es teicu, īpaši indivīds ar debīli apveltīto humora izjūtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sape.e Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Tak viss kārtībā nesāc stresot tik. Sapratu ka pamanīji un pateici viss kārtībā. Uz mirkli jau ar neiedziļinājos tekstā Starpcitu tas ir mans pirmais tāda tipa darbs, jo nemēdzu taisīt logo vai hederus. Katrā ziņā netrako viss ir labi. Sapratu ko tu ar to domāji. (nejautā ko) Vienkārši acīm redzami pārlasījos P.s Tuvojoties z-svētkiem es palieku neloģiski īgna un nervoza. Tādēļ neiesaku ņemt mani galvā. Edited December 16, 2008 by Sape.e Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 sapes #1 darbs idials! #2 manas acis kautka pietrukst, bet varbut tas ir tikai man, nesaku ka ir slikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Kad būs balsošana? Kā jau teicu pagiadām nth un Teddy darbi patīk, bet čista kā balva Ipodu? viņš maksā ap 50ls nu jūs vēsie gignieši.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Mo4itaja darbs tāds pavisam vienkārš. Patīk. Bet tur noteikti tām sniegpārsliņām arī visu laiku tā jākrīt! Pirmais Sape.e's darbs arī tāds krāšņs. Vēl var pieminēt arī kaza4ok'a darbu. Pārējie līdzšinējie darbi mani nesaistīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Media, media.. buutu uzmaniigaaks ieraudziitu.. līdz 21.12.08 var iesniegt darbus. (Znachit 21. vai veelak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Kā jau teicu pagiadām nth un Teddy darbi patīk, bet čista kā balva Ipodu? viņš maksā ap 50ls nu jūs vēsie gignieši.... http://www.salidzini.lv/search.php?q=iPod+...e&offset=20 viss ir atkarīgs no lieluma. Patīk traffica un teddy'ja darbi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sape.e Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Hmm ir kādi ieteikumi manam darbam? Gribas zināt vai vēl ko pielabot vai arī nevaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now