kVNE Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 var powaah pierakstīt klāt, ieteicams kkas rozīgs ar melnu , bet vienalga taisi kā gribi. ķer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 kVNE skatos, ka tu sigus piedāvā, būtu forši ja tu varētu uzcept kautko ar uzrakstu Fake, tjipa vajadzētu būt kautkam senatnīgam, pelēcīgam ar melnu un baltu, bet taisi kā sanāk (ja vari). Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
svežaks ? Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 fake šovakar uztaisīšu tev un tad skaties pie radošā fotošopa.. nevis pie komentāriem.. vai arī mošk pm aizmetīšu. neesmu taāads pro kā te citi, bet varbūt tev arī patiks. Uztaisīšu tev kautko ar meiteni .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deelish Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Skatos aktivitātes te nekādas. Nu taka patīk ar photoshop nodarboties un laiciņš jau pagājis - šo to pieprotu. Droši prasam ko vēlamies, būs laiks - uzmeikošu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 TAUTA!!! Uztaisiet man zašibis sigu ar Obamas tēmu, tā lai viņa galva + līdz vēderam pa vidu sigam un tipja smuki krāsas pa malām saliekat un teksts YES WE CAN! un lejā wLz0rjkeeee paldies jau iepriekšššš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svežaks ? Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jāsāk pašiem jums ar fotošopu mācīties.. pēdējais laiks.. Nekas grūts tur nav! Jāizlasa pāris pamācības, jāizvēlās pateizās krāsas un bilde, tad būs labs outcome.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 g2b ja tie ir tavi pirmie darbi tad ir oki, bet ja nē tad sūdīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Es fotošopu esmu mēģinājis kādas 10 reizis kaut ko izdarīt, un nekas nesanāca. Izlasot 34321432212 pamācības es neko nesapratu. Un ik pēc pusgada es atkal ielādēju fotošopu un domās domāju, ka varēšu visu mierīgi uztaisīt un ieejot viņā nehuja. Tādeļ prasu te Tauta. YES WE CAN!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) saki ko tev vajag uztaisīšu tu dabas brīnum editēee: kefīr, nevari lūdzu pamācību kautkādu iemočīt? Kā tu taisi šito? Edited March 15, 2009 by kVNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Pamācību jau var ielikt Nu es šodien uztaisīšu kaut ko ūberkrutāku un tad skatīšos ar pamācību... Iemetīšu pamācību arī kā uztaisīt Graffitti parakstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
zycl0pe Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Cs sprayus arī var uzmeikot Tīri labus. Edited March 16, 2009 by zycl0pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 bildem.lv aizslēgts, tapēc daudzi mani sigi nerādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 dabīgi ka pirmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEDO FACEHUGGER.^^ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ēw,uztaisiet man ar sigu,ar manu niku un kautko krāsainu,var arī ar manu bildi,bet tad gan paprasiet man pa PM,atsūtīšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 pm atsuti man bildi tekstu kadu gribi redzet, kraasas utt. uzmeikoshu tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 (edited) Ev, uztaisiet man kāds, jaunu sigu, pagaidām nerakstīšu ko tajā, gribu, jo ja kāds pieteiksies uztaisīt tad visu sīki + smalki paskaidrošu. Neko ūberīgu nevajadzēs, ar minimālajām ps zināšanām pietiks. EDIT: Done, thanks to, nth. ;********** Edited May 8, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNd Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Plz sataisiet man signature forsu ar normalu attelu kur butu rakstits sNd- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 neredzu jaunu headeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Kapēc jaunu hederi? Šitas gignam jau ir visu mūžu un ir arī ļoti labs! es saprotu pa lieldienām pa jāņiem utt, tad var jaunu uzmest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Vai kāds nevarētu izpalīdzēt, vajadzīgs normāls fotošoperis, kuram būtu brīvs laiciņš uzmeikot nelielu headeri un signatūru, ir viss nepieciešamais, vajadzīgs tikai salikt visu kopā. pm, ja kāds var palīdzēt Edited June 23, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3VOLUTION Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Taja tava siga tas teksts sachakare visu skatu! Butu normalu tekstu ielicis butu nomrlai, bet teksts sachakare visu sigu! 60 % iespaidu rada teksts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Tātad vajadzīga jūsu palīdzība Kas man īsti vajadzīgs? Kaut kas līdzīgs šim protams ar jūsu fonu cilvēciņiem utt. A3 formātā tas ir ( 369 x 510 pixels) Kāds labus jums no tā, šīs lapelītes būs izlīmētas pa visu Jelgavu Ceru kad kāds palīdzēs un uzzimēs tiešām ko ļoti labu. Tiešāka informācija man PM., vai skype akkalv Edited March 18, 2011 by akka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 (edited) Es neredzu labumu tajā, ka šīs lapeles būs pa visu Jelgavu. Es ķipa varu pievienot, "šo skrejlapu veidoja tas un tas, ja arī jūs vēlaties dizaina pakalpojumus zvaniet tam un tam" ? Vai arī savu kodu draugos, lai man pasūtītu statistiku? btw, tavs posts neatbilst šī topika tematikai, so do mans posts. Edited March 18, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Labums nekāds jums protams, bet man tiešām baigais slinkums kaut ko taisīt .., šīs lapiņas domātas kā atlaide uz Jelgavas Auto servisu "CarParadise", bet tākā neviens negrib izpalīdzēt taisīšu vien pats Nekādus kodus Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Labums nekāds jums protams, bet man tiešām baigais slinkums kaut ko taisīt .., Tu esi ģeniāls. Dibengalu nav slinkums slaucīt katru dienu, varbūt paprasi kādam draugam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now