vbyuer Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 jeega zuud hokejam deelj shitaadiem хluhiem ,deelj vinja 4-finaalaa netiksim...Ja kaads atrod vinja adresi /msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 man gan patika kaa Mike Modano noteeloja tip baigo traumu no ignatjeva dabuuja un veel noraidiijums 2+2 tai pashaa briidii kad museejie tik juta pretinieku nuuju sev muguraa pie borta Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Oddish said: būtu man printeris, noliktu kluci uz tās bildes un nofočētu par piemiņu es izprinteju ... pieliku pie finiera.... pasaucu kaiminus ... izvilku gaiseni .... savam pa tiesnesi !!! salaidu samam 4 skrotis galva un 2 pautos ... un vel sazinkur... velak ieskanesu un ieliksu te mb .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) http://www.hockey.lv/jaunumi/index.html?news_id=4744 es nedomaju , ka rezultatu mainis , bet vismaz moz tiesnesim nahrenizes licenzi ... luk parskats , kuru sniedz iihf http://www.ihwc.net/english/teams/article....am=LAT&aId=2018 Edited May 4, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 bwleeeeeeeeeeee, buutu tur uz vietas fani to visu redzeejushi atkaartojumaa, peec speeles tam pidaram pautus ausiis sabaaztu. P.S ATAKUUUUUUUUUUUUUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ja es butu hokejists , tad es daritu ka kaiminsh .. redz , ka tiesnesis slikti tiesaa , tad shkjel pa tiesnesi , nu ta itka netiisham ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted May 4, 2005 Author Report Share Posted May 4, 2005 blje pizdjec pat uz lielaa ekraanaa atkaareotjumu neraadiiija... tapeec tie kas tur bija arii iisti nezinaj vai otrie vaarti ir vai nav, blje buut ufani zinaajushi, psc tam tiesnesim buutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 drosi vien caur ventilacijas sahtu ara liistu .. luuk kas noved latvu tautu pie alkoholisma... un ... http://www.burnout.lv/forums/viewtopic.php?p=100550#100550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 tas ka atteicaas noskatiities video atkaartojumu, ir vienkaarshi viena liela cuuciska cienjas neizraadiishana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 nu par 2.iem nezinu, bet kad iesita 3os biju no alinja atbriivoties taka neredzeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Neko nezinu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) Bucher said: nu par 2.iem nezinu, bet kad iesita 3os biju no alinja atbriivoties taka neredzeju shodien noskatiijos atkaartojumus - abi bija Pirmajaa striidiigajaa momentaa pilniigi neviens netrauceeja vaartsargam un ripa bija aiz vaartu liinijas ,bet otrajaa viss bija redzams bez video atkaartojuma - ripa bija aiz vartu liinijas... Naavi Shindleram Edited May 4, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 vinju elle draziis pats velns un vinja mute buus pilna ar karstu asinjainu spermu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) aaa tiko paradija pa 3+ labakos momentus nu 3.ie taa stridigi, vareja ari but, nu bet tas ka tiesnesis nemaz nemeeginaja skatiities viedo atkaartojumu... EDIT p.s. es balsoju par variantu pidars. Droshi vien bija taa ka vinsh bija pidars, bet vinsh pats gribeja but geys (geys = bagaats pidars), tapec 4iitoja mums par sliktu, dabuja pikji par to un tagad ir laimiigs geys ! Edited May 4, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) kas nah striidiigs tur bija ? SPIED SHEIT Edited May 4, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 nu bija, bija. taa pat to Shindleru izvaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 (edited) kaa malka ? Edited May 4, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 un kaa tev liekas? liec mani mieraa es ne pie kaa neesmu vainiigs, bet gan tiesnesis, ja nu aizmirsis esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ka jau teicu 2. vartos neviens neko netrauceeja .. 3. vartos tas lohs pieliecas un skatijas , bet ka sitadu vareja neredzet ja tur visa ripa bija ieksaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Reno said: nee nu skatos jauka speelee.. muuseejie iesit vaartus.. opaa ir ok, bet nu mees principaa iesitaam 3 vaartus, bet nee forshais tiesnesis [laikam siimors vai kaut kaa taa vinju tur sauca], un nu es saaku domaat, vai forshais bush vinjus uzpircis vai kas ar tiem tiesneshiem, shitaadu stulbumu sen nebiju redzeejis... Izbanojiet рo indivоdu ar faрistisku simbхliku avatвrв. Paldies. PS Tiesneрi arii ir jauki cilweecinnii!!11 Man arii liekas, ka tos divus waartinnus nevajadzeja ieskaitiit11 (nez kas tagad notiks!?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 bloood tu esi pidars ( lol es taads izlasu tavu textu vienu reizi and i was liek wtf ?! galiigi swiestaa sagaajis? tad paarlasiiju un sapratu ka tas bija joks ( cerams ) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now