Jump to content
GIGN Forum

Experiments In The Revival Of Organisms


van Helden
 Share

Recommended Posts

krievi tajos gados baigi bija eksperimentejusies, pa explorer vai history chaneliem skatijos ka sunim pieshuva cita sunja galvu (blakus nevis repleisoja >.< ) un abas galvas dzivoja un normali funkcioneja reja etc.. diezgan interesanta shtelle, bet ja ta padoma tajos gados tas bija top zikret, jo domajams ja to uzinatu sabiedriba noshausminatos ka ta drikst :D tapatas ka kkads vacietis ww2 laika izdomaja ka var lauztos kaulos naglu cauri izstumt, lai buut struktura cilveks varetu piem staigat, un atrak dzitu, bet pa to laiku amerikani atguvusi savus gusteknus shausminajas par shadu metodi un domaja ka eksperimetni :D izradas ka sho metodi pielieto joprojam un ta esot diezgan forsha, kaut ari skatoties man caur kauliem gaja tirpas redzot ka dakteris triec naglu ieksa XD

ja iedzen kaja shadu naglu pec operacijas paris h laika jau var sakt staigat, kamer ar gjipsi jasezh 3 nedelas ka minimums :)

Link to comment
Share on other sites

Izskatas pec BS! Es redzeju suna galvu, bet neredzeju pieslegtus vadus. Tas video ir fake! Piedevam ta telpa izskatijas TIK nesterila, ka tam sunim nebutu NEKADAS izredzes. Infekcija vina organisma izplatitos viena seta! Piepumpet sirdi ga balonu vai plausas... ta nav liela maksla!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Bij, bij tā cilmes šūna. Kautkur vēl pamācošu filmiņu latviešu valodā varēja dabūt. Vsp kā jums liekas, tas ir reāli arpus ķermeņa izaudzēt bērnu vai atsevišķus orgānus. Lai visas šitās lietas izprastu ir kādu laiciņu japamācās par visām tām šūnām. Ā un jā kadam tas interesē, tad tās cilmes šūnas var pārveidoties par citām ( vienalga kādam) tikkai tad, ja ir ņemtas no embrija vai maza bērna. Pieaugušiem cilvēkiem cilmes šunas spēj parveidoties tikai par noteikta veida šūnām. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Besī laukā, visādas tās šūnas un citi medicīnas mēsli reāli var ārstēt jebkuru kaiti, pat atdzīvināt mirušas būtnes, bet reāli to nekur, vismaz pagaidām, nepielieto. Vai nu tas viss tikai ir teorētiskā līmenī, vai arī ir tā, ka nekur to negrib ļaut pielietot, lai uz pasaules to cilvēku nebūtu pārlieku daudz.

Link to comment
Share on other sites

Diezgan pretīgs video. Nošķebināja. bet dīvaini šķita kā suns varēja aplaizīties ...

Nu tā suns galva man arī tāds samērā feiks likās, bet teorētiski tomēr domāju, ka tā varētu būt, jo nervu centrs tak ir smadzenēs, un mēles muskuļi tak ir galvā.
par šo biju dzirdējis (neesmu biologs :whistling: ) bet nebiju pārliecināts Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Plauša galīgi feiki izskatījās. Neko citu, kā trulu gaisa kačašanu iekšā/ārā neredzēju. Pag, vai tad plauša pati spēj darboties, bez citu orgānu palīdzības, teiksim smadzeņu? Vienīgajā ticamajā vietā (par suņa galvu) netika parādīts kopskats, kas laupīja pēdējo ticamības momentu.

Vācieši WWII laikā koncentrācijas nometnēs ar žīdiem ebrejiem ne tādus brīnumus vien strādāja. Mēģināja gan ideālo cilvēku uztaisīt, gan kaut ko lieku piešūt klāt tā, lai pilnvērtīgi funkcionētu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...