ForesT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 blok sir provaideru liimenii, liidz ar to bez VPN vai VPS neiztikt! tiko iegāju betsafe,bez nekādām problēmām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 taatad tev ir paveicies, vainu tu neatrodies LV vai tavs provaiders ir slinks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Esmu LV un ir lattelekoms,cik nu pamēģināju iet visas bloķētās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Tāda slidena likme sluT, bet es padomāšu tyEDIT: Pameigināju darbā ieiet betsafe viss iet zbis Edited August 21, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Pats prasīji es uzliktu uz tādu Tāpēc arī rakstīju, ja ir nauda un nav to žēl.. ja 10eiras Tev neko nemaina - noriskē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Jau noriskēju iedod vēl kādu likmīti Edited August 21, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 nu tad tik jāgaida, pašam tagad interesanti vai būšu Tevi piedirsis vai palīdzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 nu korporatiivajiem klientiem LTC nav nogriezis, bet hom elietotaajiem ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 (edited) Jau noriskēju iedod vēl kādu likmīti lai iziet šī, tad varēsi lemt vai kaut ko klausīt no manis pagaidam tizli ar tenisu, kad beigsies US OPEN kvalifikacija, tad bus ok pagaidam skaties pludmales voļiku http://cdn.livetv.sx...90&ci=502&si=21 pagaidam vadībā EDIT: nu ko, pirmā spēle kabatā 21:17 21:16 bet šis bija vieglākais Edited August 21, 2014 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Iepriecināji ka tas bija vieglākais jā skatījs vēl tenisā uz ko likt bet nekā laba tur nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 vajag pagaidīt dažas dienas, kad beigsies kvalifikācija, tad būs, kur likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Deam, mājās man neiet betsafe. Rīt varēšu darbā paskatīties vai esmu kko izcēlis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Tor browseris un visam piekļūsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 varu iepriecināt, neizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Njaa neizgāja, nu nekas, jāskatās ko tālāk teniss piedāvās Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 ņjā, tizlā Giorgi.. šeit vajadzēja būt laimestam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Iesaki vēl kādu likmi pret gulbi naiss koef Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 (edited) Varu padalīties ar savām US Open likmēm. Kvalifikācijā nelieku. DAY 1. Edited August 22, 2014 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Visi favorīti, nav jau itkā slikti, bet parasti lielajos turnīros ir kaut kādi pārsteigumi, labāk tad vienu likmi riskēt, kur koef. ir lielāks brīvākā brīdī ielikšu savu variantu Bikiņ riksantāk nekā bacardam, bet spēlēs divreiz mazāk koef. tas pats.. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=nodeju30hypoege50p3k.jpg] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvirbulis Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Sveiki, sporta draugi Vakar jau lasīju jūsu ārdīšanos toķikā, tikai tāpēc, ka man sanāk tikai zaudēt pēdējā laikā, es nesaprotu kāpēc. Kāda ir jūsu uzvaras formula? Bija laba likme viena no pēdējām, bet tad Schalke izdomā zaudēt 3.divīzijas komandai ar 1-2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 palasīju topiku un uzliku atkal, nebiju licis pāris nedēļas. 3 kombenes uzliku un, protams, divās, kurās papisu 1 spēle nočakarē (abās bija vadībā). Vienu paņēmu. Brotip : nelieciet uz regbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Nav tā, ka es lieku tikai uz favorītiem - pirmās dienas likmēs neredzēju koeficientus, kas ir atbilstoši pārsteiguma iespējai. Ir favorītu spēlētāji uz kuriem es praktiski nekad nelieku - Robredo, Gaskē, Tsonga, Wawrinka, Marejs... Manuprāt, tenisā ir vērts likt tikai uz uzvarētāju, jo setu un pārējo sīkumu prognozēm koeficients ir neatbilstošs riskam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 man bija kkur fb, nevaru atrast, screenshots kā uzliku uz divām grieķu futbola komandām. abām koef 5 un 6, izgāja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 (edited) Nu ko riitaa US Opens saaksies, nervu zaales sapirktas, nauda akountaa un aiziet negulletaas naktis un sirds paarsitieni. Gl Tb shodien pec lv laika. Edited August 24, 2014 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 20euro likšu uz rītdienas Dinamo spēli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now