T0masS Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Es tak raxtiju viss drošāks varētu būt X2 Neizskjirts tak arii dereeja pie tam preciizs uzmineets rezultats 2:2 MAgnjitka izgaja, Traktors izgaja -1,5 , Loko -1,5 arii izgaja un Lev koefs 4.20 izgaj Ufai vel jaiemet gols Ska ariii ugunjo Viss pec plaana ā, sorr. es mazliet nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Zināju, ka jāliek lielāka summa pret rīgu, betnu vismaz pie 8.5ls tiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Shodien tikai UFA ,Niftehimiks un Jugra isti neizgaja pamatlaikaa Bet taa shodien ir KHL DIENA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Goodij, kas šodien labs un drošs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 bija jastradaaa neredzeju , bet shodien dazhi labi surprise spelees bija Dinamo 5:4, kad nospeletas tikai 30min LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 tad sāc runāt par rītdienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Rītdienai... Avangard-Avtomobilist drošs over 5.5 vai -1.5 avangard Barys-Magnjtika drošs over 5.5 vai Magņitkas uzvara Jugra-Traktor Under 5.5 vai niča 2:2... Uz traktoru neliktu.... Torpēdo - Slovan Torpēdo ir bedrē , šeit lieku niču 2:2, tāpat kā Jugrai vai Under 5.5 Severstalj-SKA Ska plika uzvara LOKO-CSKA Neizkjirts vai over 5.5 domāju beigsies 3:3 Atlanta-LEV Naidīga likme Bet domāju 3:2 Atlanta Spartaks - Nefthimiks Drošs over 5.5 vai uz Nefthimki Misnka-Maskava Neizšķirts 2:2 vai overtime Maskačka ņem... Tātad arī UNDER 5.5 Donbass-Ak BArs Akbars -1.5 Lai veicas !!! Edited November 17, 2012 by GooD`MeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Magnjitka izgaja gan over gan uzvara Avangards handikaps izgaja Jugras nicha un under izgaja Slovan speles rezulats perfekti uzminets un arii Under izgaja kaa smereets SKA nolazhoja, bet over sheit izgaja Loko ielaida pa 1nu mazaak nekaa planots bet uzvareja.. Atlanta panjema ar savu under un labu koefu Spartkaa OVER IZGAZAAS KAA VECA seeta, Maskachkas spēlē uzminēts rezultāts un spēles gaita AK bars vel speleee.... Vopshem Kaste alus no DeadAlive 1na kljudaina likme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Eu bet tu gamblo tīri 4 fun vai, lai reāli vinētu un kko nopelnītu? Ja 2. variants, tad, tīri intereses pēc - kāds tev bk management un likmju stratēģija? Likmes lielumu izvēlies pa unitiem vai vnk pēc izjūtas? Jo profiņi, kas hito ~56% pelna nenormāli lielu naudu un uz darbu vispār neiet. 60% vispār ir griesti. Cik es esmu redzējis tev % ir vnk graujošs, reti kuram tādu esmu redzējis. Edited November 18, 2012 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Zini kur āķis? Man vnk ir tā šaize, ka es ņemu likmes pēc kārtas,nevis salieku secībā... Tātad ja ir 10mit spēles dienā, es ielieku 1mās 5cas likmes un tad ņemu otrās, es neizlasu, drošākās,un nesalieku 1nā .... Parasti 5-7likmju ekspresi salieku ar minimālam risku summām, daži lati... ļoti bieži iegāž 1nas komandas iznākums... A mest tīri 1vs1 lielāku piķi, nav sanācis...Vairāk 4fun spēlēju, vakar reali Anglijas līgā bija 8ņas spēles, visās spēlēs bija jābūt OVER 2.5 koefs bija 112.78 uzmetu 1ls, un tieši 8tā vakara spēlē kurā Mančestera spēlēja kurā bija over jāiziet kā smērēts spēle beidzās 1:0 MU zaudēja... Un ekspresis uzreiz neiziet Tas pats vakar vacijas bundesligaa 7spēles un tieši vakar Schalke kas katrā spēlē gūst ~ 2.5 vārtus neiesit pret Leverkuseni un Bayern arī nenotur pārsvaru Nirnbergā... Koefs 97 likme 1ls... Ir dienas, kad vnk iegāž kaut kas....Pēdējā laikā uz NBA var pacelties smuki, tikai liekot pēc STATIEM (tabulas) un jušas Uzminēju 2vus outsaideru uzvaras Detroitai koefs bija 7 un Grizlijiem bija 4,un Mavs majaas ar koefu 1.5 , piekasa pedeejie un sapisa 42Ls laimestu... Nu kaut kā tā Pagājušo sezonu DEL līgu rubīju,šogad tur parāk daudz NHL stāri spēlē tāpēc nezinu kas ir kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Dēļ SKA kaste alus Tev nebūs, tāpat kā man Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Dēļ SKA kaste alus Tev nebūs, tāpat kā man duriks saliki visu uz 1nu kārti... Būtu metis kombenē teiksim 1+1, mixējot dāžādus variantus un dažādas naudas likmes,būtu rēālu kāpostu noslaucis un man būtu kaste alus DOOOOHHHH!!!!! Next time kad prasīsi likmes studijā ņemšu 1/2 kasti priekšapmaksā 3dien milzum daudz labu spēļu likmju Kakraz man 2dien ir brīvs,būs jāpieiet nopietnāk 3dien ir doma, uztaisiit 6šus ekspresīšus ieguldot 60Ls, izejot 2viem eksprešiem esmu pa nullēm pa pārējie 4triem smuki plusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 galvenais neuztraukties un bus čotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Kā izskatās, rītā zaudējums? gribās smuku summiņu pret savējiem uzlikt ! Bet čuriņa raustās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 IR iespēja uz emocijām uzvilkt Maskaviešus, bet kāds ir kois? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 IR iespēja uz emocijām uzvilkt Maskaviešus, bet kāds ir kois? Kādas diez varētu būt emocijas pēc 7:3 zāģa? Jeb cik tur pagājušā spēle beidzās Pie tam Znachoks zaudeja 1:4 Atlantai Un ābols nav Značoks,kas māk sapurināt Bet protams,ka ceram uz to labāko un uzvaru :0 Jo pret Znachoku vnm speles ir ljoti emocionalas bijushas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Pie pilnas arēnas var nebūt emociju? Un pret MD vienmēr Rīdzinieki ir spējuši saņemties - Znaroks, kā papildus motivācija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Tad šodien labāk neriskēt , cik saprotu ? Jo pats pa retam iemetu aci hokeja ! Es dusmīgs pa to ka tv nerāda izbraukumu spēles , tapēc hokejs ir retāks tagad kā agrāk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 KHL TV un VIasat sport raadiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 KHL TV un VIasat sport raadiis TV6 un KHL TV radiiis VIASATAA pec tam ieraxta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 ah pareiz, maajas speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Uzmetu 30 uz RD, tad redzēs kā iegriezīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 (edited) Gribēju 400 pret RD, bet tagad jau sāku domāt kaut ko pa tavam , mazāk riska un šis abas komandas tiešām brīnumus taisa kad spēle kopā īpaši , pat uz niču velk ( iespējams) ! EDIT : nu jā , jo 1.6 koif ir galīģi nūģigi , bet tava shēma ir traka + betsafe uz DR šogad live nebija vismaz nesen vēl nebīja, laikam sabijušies no RD neprognozēmajām spēlem! es laikam uzķeršos uz liela koificenta 5 un kaut cik uzmetīšu ! Edited November 29, 2012 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Ja es kaut ko liktu, tad pagaidītu kamēr DR iemet 1. golu un tad live betingā uzliktu uz MD uzvaru pamatlaikā. Mūsējie ir experti uzvaru izlaišanā no rokām, turpretī MD bieži no sākuma ielaiž un tad atspēlējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Bet365 > Betsafe, izmaksas 1-2 darba dienu laikā un visvairāk live likmju starp toto kantoriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now