Pensionars Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 KHL 2. novembris Triobet.com Barys Astana - Avangard Omsk 2.60 4.10 2.20 CSKA Moscow - Dinamo Riga 2.20 4.10 2.60 Spartak Moscow - Sibir Novosibirsk 2.20 4.10 2.60 Es domāju varētu iziet ! + Vēl var uzmest ka pirmo periodu uzvarēs Rīdzinieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Ja Rīga vinnē 1 periodu , tad spēli gandrīz 80% zaudē , 2 periodi pirms zaudējumu sērijas mums bija labākie visā KHL. Pret Minsku 2 periodu paņēmām. Edited November 2, 2010 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Portlendas OVER izgaja toch bet Clipperi gan dabuja iekšās Bet lab nekas,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Kaads nezin totalizatoru, kuraa jau tagad var likt likmes uz to, kursh uzvareesi x factor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ielieceejs Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Man ir tāds jautājums... Saistībā ar kazino, varbūt kāds var normāli apskaidrot, jo man nav pieredzes ar to visu. Kr4, gribu aiziet ielikt iekšā betsafe kazino tos 10ls, sanāk, ka man 1. klienta bonuss vēl 10 Ls. + tur tagad ir akcija par 50 bezmaksas griezieni par brīvu. Tie bezmaksas griezieni ir jāapgroza 35 reizes... Sanāk tā, ka es iemaksāju tos 10, saņemu vēl 10 =20ls. Izgriežu 50 griezienus, nu pieņemsim, ka laimēju 10 ls kkādus ja paveicas. Tad kā to saprast 35 reizes jāapgroza? vnk spēlēju uz mazāko likmi kaut vai tajā pašā spēlē 35 reizes apgriežu, ja kaut kas paliek, tad tas ir mans? Es vnk nevaru ierubiities to sistēmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Es nezinu kaa ir betsafe, bet parasti taa laimestu apgroziishana notiek taa ka, piemeeram, tu laimee tos 10ls, kuri jaapgroza 35 reizes, tad jaasareizina 10 ar 35, sanaak ka tev kopaa jaaizspelee 350ls. Nu tas noziimee to ka laimests buus TAVS, tikai tad ja saskaitot visas liktaas likmes kopaa, sanaaks 350ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ducatii pareizi izskaidroja Nu skaties es dabuju 1reiz 10 bezmaksas griezienu , man pa tiem 10griezieniem iedeva 35eiriki Pec tam griezu kaadas 4h, reali apgroziju knapi 1/3 dalju no apgrozaamaaas summas Pec tam vnk sametaju pa 5Ls uz TOTALIZATORA likmem kur videjais koefs ir 1,5 ja ne maldos un visu nonjemu Starp citu tie bezmaksas griezieni ir pa 10linijaam ,lai gana max linijas ir 20 tajaa Devils spelee kuraa arii esmu smuki izceelis,bet nu ir tur labaakas speles!CIk zinu visiem iesacejiem sakumaa normali DOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ielieceejs Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Nu tad jau tur diez gan grūti kaut ko izcelt ārā... kamēr apgrozi visu, tikmēr jau esi visu zaudējis. Ne tā ? bet godīgi sakot, to ideju es tāpat īsti nesapratu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 bet godīgi sakot, to ideju es tāpat īsti nesapratu... Nu es tak teicu es apgroziiju un pacelu augstak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Kāds nezin , cik ātra ir izmaksa , ja man ir swedbanka @ Unibet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Betfsafe man uz Swedbanku 2trajaa dienaa atnaca! Kaa ar Unibet hvz,bet neticu ka atrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Betsafe zinu , ir bijis pat taja pasha diena. Bet brīnos par unibet , jo rakstits , ka 3-5 dienu laikā , kas ir LAME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Man pārskaitija jau nākošās dienas rītā. Pietam, tas bija brīvdienās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Uzmetu trīs spēles vienā čekā. Labi koeficienti ,bet reali kad izies ir šaubas. Dināmo Rīga pret Salavat RD - uzver. AS Roma pret kādiem botiem futbolas Roma ņem. Un pēdējais Ķīna pret Latviju futbols - uz neižšķirtu ,jo Latvijai nebūs uzbrukums ,kā arī Ķīna iepriekšējo reizi vinēja 1:0 tātad jābut neižšķirtam. Ja izies no 1ls izcelšu 21ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Nu ja Udinese ir botas, tad uz priekšu tīģer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 RD nekad nav uzvarejusi UFU un neuzvares arii shoreiz,njemot veraa ka ne Troters ne Mikelis isti nav gatavi spelet un nespeles! Ar 2vaam mainjaam Hartigana un SPrukta mainjam mes nepavilksim pret UZBRUKUSHO UFU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Jāpiebilst, ka arī rīdzinieku nākamo pretinieku "Salavat Yulaev" rindās netrūkst savainoto - Krievijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka savainoti ir Aleksandrs Radulovs, Miroslavs Blatjaks, Dmitrijs Kaļiņins, Andrejs Kuteikins un Vitālijs Proškins. Nu jau tev ir varianti,ka RD var panjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Nu, tur jau netikai DR-UFA ir šaubīga likme.. Tāpat Romas spēle ir slidens pasākums, ņemot vērā to, kā Roma šajā sezonā mauc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Iedomajos kaads buutu bijis fiilings ja summa uzliktaa butu lielaka un viss butu izgajis iznjemot LAT-CHINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Rоt ir doma uzmest 20, lai varзtu pacelt kko un 5dien kвrtоgi noblleties. Meklзju sakarоgu toto kantori ar 100% bonusu pie iemaksas vai likmes veikрanas un sakarоga izmaksa pзc paрu pieredzes. Gribu iemaksвt 20ls un dabыt 20ls kв bonusu. esmu єegistrзjies bet365,betway,betsafe,expekt,unibet, triobet , bwin un titanbet. varat kko ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) pinnaclesports.com EDIT: aaa tur nav tas 100proc. bonuss bet nu tas ir labakais kantoris pasaulee,iesaku tur speleet visaatraak paradas visas linijas un vislabakie kofi Edited November 29, 2010 by emeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Hey, tātad man ir baigā problēmiņa, nevaru iebraukt -1.5 handikapā. Piemēram es uz Dinamo Rīgas spēli uzlieku -1.5 handikapu, rezultāts ir piemēram 3:2 DR labā, sanāk, ka mana likme ir zaudēta, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 jā zaudēta! -1,5 nozīmē ka jāvinnē vismaz pa 2 goliem.... kr4 ,vienkarshaak... spēle beidzas un no tā gala rezultāta Dinamo komandai atņem 1,5 , sanak ja vini iesit 3, tad 3-(-1,5)=1,5 un pretinieki iesita 2 golus, zna4it nevineeja.... likme iziet kad atnemot -1,5 dinamo vienalga vinee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Un ja rezultāts būtu 4:2, sanāk likme neizietu vienalga, jo atņemot 1.5 sanāk 2:2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 nezinu cik tev gadu un cik klases esi pabeidzis ,bet nu labāk paņem uz kalkulatora izreiķini(4-1,5=2,5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now