Jump to content
GIGN Forum

Naudas Vērtības Krišanās!


knew
 Share

Recommended Posts

Man ir tāds jautājums.

Vai jūs arī esat dzirdējuši par šo stūlbumu, kad itkā pēc Latvijas dzimenes kritīšoties naudas vērtība!

Nu apmēram tas pats kas bija ar rubli, ķipa tur taka ir tagad 1 LS būs apmēram 100 tas viens LS

Tā vismaz runā man senči draugi daudzi tā runā!

Ka valsts to noliedz, bet tajā trešdienā to vienkārši pateiks un viss.

:pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

To visu uzsāka rīgā runāt.

sakarā ar to ka parex banku parņēma valsts un visi pēkši ņēma arā savu naudu ķip jo domāja, ka čistta kritīsies naudas vertība tad manam onkulim pazvanīja no rīgas lai drošības pēc izņem ara naudu tas pateica man un muterei manai :P

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau to sauc par lata devolvāciju.

Kur problēma konvertēt uz EUR ? Baumu gadījumā uz 1000ls zaudēsiet 20ls. Jāseko līdzi, ko dara lielākie uzņēmumi Latvijā. Ja kāds no tiem taisās konvertēt, tad bez šaubām ir jāseko. Tie, kuriem ir sakari lielākos uzņēmumos, var painteresēties pie speciālistiem.

Vēl arī būs sūdi ar EUR kredītiem. Vienu dienu bankai esi parādā 50k ls, nākošajā jau 70k ls. Skarbi, bet fakts.

Link to comment
Share on other sites

/....

bledj biju tadu rakstu uzrakstijis un viss pazuda... :D

karoce - tresdien vel nedevalves. Tie, kas tagad mainis uz EUR tie zaudes 10%, jo EUR ir loti dargs palicis valutas punktos. Vajag mainit caur banku. Caur interneta banku. Bankam kurs joprojam ir 0.7

Vajag sekot lidzi LB eur iepirkumiem. Pedejos 2 mensos ir nopirkti 400 miljoni atstajot rezervi uz 1.8 miljardi. ja tas ta turpinasies, tad nebus labi loti driz. http://www.bank.lv/lat/main/all/finfo/nt/arvval/ seit.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

th3crims, kur tas ir rakstоts un, kur tas ir officiвli vзstоts? es domвju nevis jobano mзdiju uzpыsts vai pagalma tantinu izdomвts, Ar parexu viss notikвs tikai dзп tв, ka sвka izтemt naudu ( baumu dзп ), valstij nekas neatlika kв pвrтemt banko, jo рв vait tв bыtu liels piнis jвizmaksв kompensвcijвs, turklвt sвkotos finanрu sistзmas sыdi, visas bankas ietu pa burbuli, jo arо tвm vairs neuzticзtos, tвdзп valsts paєтзma, lai saglabвtu uztcоbu. a tie pensionвri, kuri skrзja un нзra вrв savas kapeikas ( kuras noteikti bija zem 35k ls ) no parexa, vienkвrрi ir sыdaini klaиotвji. Ja tagad civlзki pвrstвs gruzоties - тemt вrв naudu no bankвm, mainоt uz eur, tad nekas labs nav gaidвms. Finanрu sistзmв pats galvenais ir uzticоba.

Un baumas - man viena tante pagalmв teica tв, un viтas draudzene teica tв, nevajag тemt vзrв.

Link to comment
Share on other sites

Nu sorry,man ar daudz paziņas jau sāk brīdināt,arī tādi cilvēki,kuri strādā bankās,un arī viens finansists to man jau teica,ka bankas jau iepērk zeltu par latiem,jo zelta vērtība parasti nekrītas,bet tā arī sāk kristies,tā ,kā visi gudrie dirsējiņi,kuri nerubī NEKo,nepūšat pīlītes. Devalvācija būs.

Protams,ka tas nav nekur oficiāli vēstīts,kas tad notiku,ja tas būtu kur oficāli vēstīts? Sāktos panika ... un tālāk parastais scenārijs. panika,panika,panika.

p.s. Finansisti jau nu nekadā gadījumā nav "viena tante",tā kā padomājiet,kas ir viena tante un finanšu speciālists.

Edited by th3crims
Link to comment
Share on other sites

Vispār nēsmu pārliecināts, ka kāds no mums var pateikt kas īsti notika ar parex banku, man vismaz šķiet, ka viņiem tur iekšā notika kas tāds, ko mēs visticamāk nekad neuzzināsim. Mēdiji? Ticiet vien mēdijiem, viņiem vajag tikai sensāciju, tas ir bizness.

Link to comment
Share on other sites

th3crims eksperts finansēs! viennozīmīgi.

Pierādi man, ka zelta cenas krītas pamazām, teiksim, laika periodā 10 gados.

ā un zini, ka par šādu baumu izplatīšanu nekas labs nevar sanākt?

?194. pants. Nepatiesu datu vai ziņu izplatīšana par Latvijas Republikas finanšu sistēmas stāvokli

(1) Par apzināti nepatiesu datu vai ziņu izplatīšanu mutvārdos, rakstveidā vai citādā veidā par Latvijas Republikas finanšu sistēmas stāvokli, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām.

(2) Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas atkārtoti vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai ja ar to radīts būtisks kaitējums valstij vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.

(3) Par šā panta pirmajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās izdarītas mantkārīgā nolūkā, ? soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, atņemot tiesības veikt uzņēmējdarbību uz laiku no diviem līdz pieciem gadiem vai bez tā.?

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

Reku "Parex" epizode 2... Īsumā, arī "Parex" netaisījas bankrotēt un pat ne uz to pusi tikkai kāds gudrelis nu labi ņemsim šo gudreli reiz 1000 un palaida baumas, ka banka bankrotēšot un kas notika? Visi sāka ņemt ārā naudu līdz kamēr neatlika nekas cits kā iesaistīties valstij... Nekāda lata devolvācija nebūs tās ir tikkai baumas... Man liekas šī topika autors gribēja tikkai uzsākt "gudru" diskusiju, kas kā jau te lasīju ir pat sodāma rīcība šo šis topiks ir melns uz balta ņemams kā pārkāpums jebšu "nepattiesa informācija"...

Link to comment
Share on other sites

Th3crims, tu esi stulbs, gluži tāpat kā pilnīgi visi pārējie panikas cēlāji.

Nekādas lata devalvācijas nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...