Jump to content
GIGN Forum

Komiksu Konkurss


macho
 Share

Recommended Posts

Vispār šī ideja laikam būs jārealizē. Tātad - komiksu konkurss par cs/tf2 tēmu.

Pāris lietas par organizāciju (drīkstat ieteikt man citus variantus).

1. Čalis iesūta komiksus (forumā postā var ielikt kā attachmentu)

2. Žūrija (kuru vajadzēs savākt) izvērtē

pagaidām žūrijā:

macho

sulik

naziic

cipruss

symbiote

oddish

rawen

samuray

Teddy

2.a. varbūt vēl taisam otro kārtu, kurā nobalso parastā tauta (nezinu par šo).

3. Čalis dabū balvu - vairāk par slotu cs/tf2 serverī mēs protams neko nevaram piedāvāt. Ja ir vēl kādi īpaši labi vai oriģināli darbi, tad to autoram/iem arī kaut ko varētu piešķirt. Kaut kādus niekus, ko vien mēs te varam piešķirt.

Tātad, šis topiks ir kam? Tam, lai varētu pieteikties žūrijai (to būtu lūgums darīt cilvēkiem, kuriem ir humora izjūta), veiktu visādus ieteikumus šajā sakarā un drīkst arī vienkārši uzrakstīt "Jā, es noteikti iesūtīšu savu darbu".

p.s.

Par komiksu saturu - komiksus vēlams taisīt par cs/tf2 tēmu. Protams, drīkst iekļaut arī citus elementus no citām zināmām spēlēm, bet nu galvenais akcents uz cs/tf2. Var jau it kā arī par kaut ko citu, bet šādi komiksi tiks vērtēti nedaudz skarbāk.

Par plaģiātu varu pateikt tikai vienu - ja tāds tiks konstatēts, tad attiecīgi arī ņemts vērā, ja netiks konstatēts - uzskati, ka tev paveicās. Un ja tu ar savu plaģiātu vēl dabūsi pirmo vietu, tad vispār būsi maukulis :)

žūrijā jau automātiski gribu iekļaut sulik, (ja būs vēlēšanās arī worm, lai gan man nepatīk viņa humora izjūta, žūrijā tomēr vajag dažādus cilvēkus) un... hmm, nemaz nezinu ko vēl. Tāpēc piesakieties. Lūdzu dabas brīnumus un foruma vārnu karaļus nepieteikties ;)

p.p.s

kaut kad šodien droši vien uztaisīšu jaunumu un tā lieta aizies.

ā, jā. Komiksu iesūtīšanas laiks arī jānozīmē. Cik vajadzētu? Nedēļa būtu ok ne? jeb ar 5 dienām pietiktu?

Link to comment
Share on other sites

Varu papildus pieteikt plaģiāta noteikšanai un žūrijai arī Symb'u. Viņam arī noteikti ir pieredze ar interneta komiksu kontentu.

Otrai kārtai noteikti jābūt. Tās laikā skaidrs, ka vairs nevarēs iesūtīt jaunus darbus. Balsošanu uztaisam tikai reģistrētiem lietotājiem, kuras laikā varētu piedraudēt ar sodiem par spamošanu citu lietotāju privātās pastkastēs ar tekstiem 'nobalso par mani, <"p", "l", "z" burtu kombinācija>'.

Kā nosacījumu varētu pievienot tekstu, ka jāizvairās no "inside" jokiem, piemēram, "IAKT, ejam!". Šaubos, ka šī izteiciena jēgu saprata vairāk par, nu, četriem cilvēkiem, tā kā.. well, you get the point.

Iesūtīšanas laiks - 7 dienas, 2. kārta 2-3 dienas.

Link to comment
Share on other sites

Cik daudz te ir tādu, kas var uzzīmēt ko tādu, kas neizskatās pēc sūda ? Atradu kaut kādu zīmēto, kas izskatās tīri ok, bet nu īpaši smieklīgs tur nekas nav.

Otrs variants ir garrymod, kur iespējas ir diezgan plašas komiksu izveidei. Bet nu šeit es varu uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt gmod īpašniekus.

Principā vajadzētu vispirms vērtēt izdomu, pēc tam kvalitāti.

p.s. Uztaisīšu pats kaut ko gmodā, ja ienāks kas foršs prātā.

Link to comment
Share on other sites

nevajag jau mācēt zīmēt. Es piemēram zīmēju nenormāli sūdīgi, bet komiksu kādu uzcepšu.

sulik - ko nozīmē reģistrētiem lietotājiem? Es domāju tiem, kas ir forumā. Pirmajā kārtā gan jau ka arī vajadzēs balsošanu pēc tam kad būs atlasīti darbi (lai gan varētu uztaisīt vairākas balsošanas, tā lai sanāk balsot par katru darbu).

Vobšem, es domāju žūrijai varēs pieteikties pirmās kārtas laikā. Darbu iesūtīšanai uzlikšu termiņu nedēļu, tad būs apkopojums un balsošana (ja tā padomā, tad cilvēki vienkārši balso, nah mums žūriju :) tā vairāk tā kā pārraudzīšanai, vienīgais ja būs baigi daudz darbu, tad žūrija atsijās labākos). Tad balsos par dažiem labākiem (cik dažiem tas atkarīgs no iesūtīto darbu kvalitātes un kvantitātes).

edit:

haha, es izdomāju tikko, ka mēs taisīsim atsevišķu žūrijas topiku, kur žūrija spriedīs par saviem lēmumiem. Es noteikti vislaik rakstīšu "Man persona X atsūtīja 5ls, viņa darbs jāiekļauj. Man vienalga ko jūs darāt - MAKE IT HAPPEN!".

Link to comment
Share on other sites

nu es arī varu būt žūrijā, bet nu īstenībā foršāk varētu būt, ka balso visi, žūrija varētu atlasīt 15labākos, ko ielikt poolā balsošanai, tad arī paši žūrijas dalībnieki varētu piedalīties.

jā un ja worms nebūtu tik slinks, tad uzvarētāja komiksu varētu ievietot webā, bet nu var arī likt dienas bildē.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...