Jump to content
GIGN Forum

Sk8?


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Labrīt visiem, vienīgais forums kurā es apgrozos ir šis tādēļ prasīšu te.

Droši vien zinu ka te ir baigi daudz skeiteru? Vakar biju aizgājis uz ulbrokas skeitparku un tur skatos atbrauca čaļi manā vecumā un tādus trikus taisīja vnk pizdec un uzreiz padomāju varbū man pamest manu clown-walku un sākt skeitot. Protams es saprotu ,ka tas aizņems baigi daudz laika ,bet esmu gatavs.

Un uzradās šādi jautājumi:

Man nav draugu skeiteru kas man varētu pamācīt bet:

* Kur piemēram jūs mācījāties sk8 trikus?

* Kādu dēli pirkt visslabāk (ar kādiem ritentiņiem (kaučīka or plastmasa))

Jau iepriekš paldies. Lūdzu nepiesmēslojām topiku rakstām tikai pa tēmu

Link to comment
Share on other sites

Ar wc3 bija tв kв: vasarв visu laiku katru dienu braucu uz eliku uz 7h un visu laiku wc3 wc3 wc3, dota dota dota biju pat turnоrв piedalоjies, bet manu nootebooku pвrdevu un par wc3 aizmirsu pavisam.

Negribas vaiєak cripwalkot nejau ka apnika vienkвrрi es ar savвm acоm redzзju kв иaпi to darоjв un domвju ka arо varu iemвcоties tik jвdabы tutoriвпus.

Link to comment
Share on other sites

Pats vēl pagājušogad močīju ar dēli zem kājām.

Kad sāku ar to nodarboties (bija man viens paziņa, kas mani šitajā ievilka), aizejot uz skeitparku vai dajebkādu spotu, nezinu kā tas notiek, bet nu jau es visus pazīstu.

Mācīties vislabāk var nedomājot par mācīšanos, vnk ar draugiem lēkā, mētā visādas hujņas.

Par dēļa pirkšanu - dodies uz specializētiem veikaliem (fun-box, borads.lv) un stāsti savu sāpi. Nav tādi kaučuka vai plastmasas ritoki, nē nu rimi ganjau ir.

Link to comment
Share on other sites

nu pats galvenais - vajadzīga apņēmība!

pārējais jau tīrais sīkums. ja ir kārtīga apņemšanās, tad var sasniegt visu. trikus vari mācīties kaut vai youtubā, bet par tehnisko pusi iesaku konsultēties ar kādu profesionāli, kā veikalā.

p.s. es nesk8oju.

Link to comment
Share on other sites

Pašam ar dēlis kautkur uz skapja augšā mētājas.

Vienu brīdi ar biju aizrāvies, bet nebija daudz draugi kas skeitoja, tapēc laikam es vairs ar to nenodarbojos.

Paspēju tik saucamo olie iemācīties, un tas arī viss.

Ja tev būs čomi ar kuriem skeitot, tad diezgan forši sanāks laiku nosist.

Link to comment
Share on other sites

Iemaciit skeitot tev nevar... varbut pastastiit tehniku jaa. Ja bums lemts tad sanakts ja nebus tad nee... Galvenais ir censties. Ir gruuti! Pats skeitoju kadus 2 or 3 sezonas. Kajas sabendeju un vairak negribas... Tagad ar ixu braukaju.

Deli kadu pirkt... Galvenais neperc kompliitus. Javac pa detaljam. Delis - 40Ls Grips - 5Ls Gultnji - 15Ls Ripulji - 20Ls Treki - hz 20Ls(katrs) mybe. Es tas cenas apmeram nosaucu tagad iipashi nezinu kas un ka maksa varbut dargak varbut letak. Iesaku aizbraukt uz lielo boards.lv un pačekot, pajautat tur ir sakariigi pardeveji un ieteiks to labako jo lielaka dalja no vinjiem pashi skeito u.t.t ;)

edit: sorry sajuka domaju par trekiem ;)

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Bet ja pirkt vnk dēli uzreiz tad viņš sūdīgs būs? Cik tad apmēram pa detaļām maksātu kaut kur ap 50-70ls? :o

naziic: Nu labi sezona beidzās bet vismaz kaut iemācīšos turēties uz dēļa pa to laiku kas šogad palika rīģā vispār ir aizvērtie skeitparki nu aivērti es domāju ka ar jumtu nu nejau ārā nu ceru ka sapratāt domu.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Ha, tagad sākās, tie ir baigi kruti es ar gribu būt kruts.

Vajag draugus, kuru labi braukā, tad ir motivācija, turklāt kaut kā viss aiziet. Brauc uz lielākiem parkiem, kur vairāk tauta uzturās, spēlē game of skate u.t.t.

Te viens minēja, ka nevaig pirkt liktos dēļus, tad es gribu pateikt, ka viņš smagi maldās. Pirmo dēli sev vaig pirkt kā kaut kādu lēto kriptoniku ~ 30 - 40 ls, nezinu vairs tās cenas, bet nu pirmo dēli nevaig likt, jo tie būs lieki ~120 ls. Ja beigās sapratīsi, ka tiešām patīk, un, ka tā nav brīža iegriba, tad jau var kombinēt sev dēli.

Diezvai Tev tagad vajadzētu iet un sākt skeitot, jo sezona tūliņ beidzās.

p.s ulbrokas parks ir diezgan sick, pats tur 2 dienas esmu braucis, tik nu bļin slotu tur gan vaig.

p.p.s atmet pēc gada pm, vai vēl skeito, jo diezgan skeptiski pret šito gadījum izturos.

p.p.p.s nākamvasar jūlijā barcelona :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Salaspilī ir arī indors :P Bet tur nekā spešal nav.

P.S. Negribu veidot jaunu topicku, tāpēc prasīšu te:

Ar draugiem jau aktīvi x'ojam, parasti es braukāju ar kāda drauga x'u, bet tagda pašam gribās nopirkt, lētu un vieglu x'u. Esmu pagaidām atradis pēc manām domām normālu x'u: DB grind orange kāds būtu tas, viegls/smags?

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

YO! Es pirms 2 gadiem arī domāju, ka būšu kruts skeiteris. Ņifigā! Tagad neesmu kādu pusgadu kustinājis viņu.

Karoče, skatījos visādus viģikus, youtubi, utt. Ne sūda nepalīdz. Tā kā man nav pazīstami labi skeiteri, tad vainu noveļu uz to. Pa kautkādu pusotru, diviem gadiem iemācijos tikai olliju, shov-itu (vai kā viņu tur sauc), savus pašizdomātos trikus, kuriem devu pārāk sarežģītus nosaukumus, lai tagad atcerētos, ļēvu nolliju, gandrīz kickflipu (apgriest riņķi viņu varu, bet nevaru priekšējo kāju uzlikt. dirsā. moš kāds var palīdzēt ar šito?)

Kur dabūt dēli? Pērc no manis. Man viņš nav vairs vajadzīgs (es tā domāju. ok, iziešu kautkad ārā iečekot, moška man ir kautkādas pārcilvēciskas spējas tagad. tad varēsi savākt viņu). Blueprint deks (bišk apsists), blueprint ripuļi (15min braukāti), royal treki, kruti razeri, element gultņi (kkādi abec 5 vai 7, hz).

āā, un ja tu čista domā baigi sākt to visu, tad 1., ko vajag ir mp3 playeris ar iedvesmojošu mūziku. Bez tā būs smagā dirsā.

Link to comment
Share on other sites

Mūzika ir kā kuram citiem palīdz a citiem traucē koncentrēties uz triku.

gandrīz kickflipu (apgriest riņķi viņu varu, bet nevaru priekšējo kāju uzlikt. dirsā. moš kāds var palīdzēt ar šito?)

tas nu nav tuvu, apgriezt var jebkurš, neķēri ar priekšējo kāju, jo mīzi un vai nepareiza muguras stāja, ps flick'ot stiprāk vajadzēja. P.s negrib savus royal trekus pārdot? tas tāa, intereses pēc. ( vnk atmet pm)

Link to comment
Share on other sites

naziic visi komplektetie delji ir baigais suuds tur tikai iegrabsies. labak nopirkt lietotu no kada skeitera ;)

quelyd - tas DB ix`s smagi smird. Smags... Kapec visi perk komplitus? jus tak ble iegrabjaties. Nu un ka leti?! Tad aizej uz maximu un noperc tur k-kadu "hrometo" ixinju.

http://parbmx.com/

http://www.youtube.com/watch?v=WlYk9dTHXQE pagashais rudens.

http://www.youtube.com/watch?v=HmYWKIgpjsI vasaraa

http://www.youtube.com/watch?v=J0Xw4ZAyHQk vasaras beigu video!

Shorudeni gan jau atkal k-kads bus :)

edit: element sukaa dirsu!

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Gribзju tikai piebilst, ka es arо vienu brоdi gribзju darоt to!!! Bet nu tas sыds ir smagi grыts. Es uz vietas to sыda olie mвku taisоt, bet man bija grыti ir ar to skeitu braukt - nemвcзju normвli manevrзt un grozвs un пocвs! Katrв gadоjumв - vienam toиna nav interesanti, un tas ko rвda mфvijos, tieрвm ir nereвli smags darbs un skils! :respekt:

Link to comment
Share on other sites

Nu cik no savas pieredzes, pabraukāju kādu laiku (~4 sezonas, un katra nākamā ar vien hujovāka :D) un itkā iepatikās, daudz ko jau zināju, kas ir labs - kas sūds utt. Bet tagad jau sāk piebesīties, nezinu īsti kapēc, moš dēļ tā, ka parki paliek ar vien tukšāki un izdragātāki (sapisti), lielākā daļa spotu jau zināmi un... vnk kkā zb jau.

Bet ja tā, runājot par tevi, ko es varētu tev ieteikt. Katrā gadījumā domāju, ka nevajag pirkt dēli kkādu sūdu (30Ls), jo vajag ņemt normālu dēli, lai zinātu kāds tad viņš ir, jo visi lētie ir baigās kakas. Bet ar normālu es nedomāju, ka tev jāiet uz veikalu un jāpērk jauns pa 120Ls, iesākumā kkādu lietotu. Vēlāk, kad tev moš iepatiksies, un daudz maz ko sajēgsi no firmām un trikiem, varēsi domāt par jaunu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...