Jump to content
GIGN Forum

[iphone] Officiali Klat 26

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

:superlol:

būs visiem ānusiem, bet ne visi, kuriem viņš būs, ir ānusi. ir arī tāda lieta :D

Pulci, es nešķiroju minūtes, nešķiroju telefonu, es skaitu papīru, kas man būs jāatdod. Protams, es par to saņemšu ko pretī, bet es gribu sastādīt ikmēneša budžetu lielos vilcienos un skaitīt, vai es varu to atļauties. Es vēlos būt lietas kursā par savas kabatas biezumu un uzturēt savu "net cash flow" 7-ajās debesīs. ;)

saakumaa arii bij ideja par iphone iegaadi, bet kad uzzinaju par telefona cenu (bus katram sicim), par vinja nenormalajiem miinusiem (baterija netur, sudigs GPS, sudiga fotokamera), tad sapratu ka nu vinju nekada gadijumaa nepirksu, lai arii pec izskata man vins patiik!

neiesaku iphone, bet iesaku ipod touch + prasts telefons. Pašlaik uzskatu to par ideālu variantu, jo ir izņemtas visas telefona funkcijas, kas arī ir krietnākais baterijas deldētājs. Ir uz pusi plānāks, kā arī ir pieejams ar 2x lielāku atmiņu kā iphone(lasīt: jā, ar 16 gb būs par īsu). Svarīgākais ir tas, ka telefons NAV atkarīgs no pleijera, kas manuprāt ir nozīmīgs faktors. Drīz būs jaunie touch arī Rīga un vecajiem kritīsies cena, tā kā nav nozīmīgas atšķirības starp jauno un veco touch, iesaku ņemt veco touch, kas arīdzan ieekonomēs naudu.

Nav nekāda manuprāt kaifa no tā itālruņa , nu labi stilīgs viņš ir , man ar doma bija ņemt viņu , protams jaunu , jo kkādas tur saistības uzņemties ar pakalpojumu sniedzējiem , tādam , kā man kam nu naudiņas ir cik ir nav īpaši gudri. Pats esmu šo un to iekrājis , un uz ziemīšiem paņemšu širocco , kas manuprāt ir 100x foršāks un tā vērtība arī nekrītās , kā anoreksiķes svars.

Respektīvi , jebkādas financiālas saistības sūkā. <_<

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...