Pusdzīvais Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 paldies, ka pateici man, ko es jau iepriekš esmu rakstījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 būs visiem ānusiem, bet ne visi, kuriem viņš būs, ir ānusi. ir arī tāda lieta Pulci, es nešķiroju minūtes, nešķiroju telefonu, es skaitu papīru, kas man būs jāatdod. Protams, es par to saņemšu ko pretī, bet es gribu sastādīt ikmēneša budžetu lielos vilcienos un skaitīt, vai es varu to atļauties. Es vēlos būt lietas kursā par savas kabatas biezumu un uzturēt savu "net cash flow" 7-ajās debesīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 saakumaa arii bij ideja par iphone iegaadi, bet kad uzzinaju par telefona cenu (bus katram sicim), par vinja nenormalajiem miinusiem (baterija netur, sudigs GPS, sudiga fotokamera), tad sapratu ka nu vinju nekada gadijumaa nepirksu, lai arii pec izskata man vins patiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 neiesaku iphone, bet iesaku ipod touch + prasts telefons. Pašlaik uzskatu to par ideālu variantu, jo ir izņemtas visas telefona funkcijas, kas arī ir krietnākais baterijas deldētājs. Ir uz pusi plānāks, kā arī ir pieejams ar 2x lielāku atmiņu kā iphone(lasīt: jā, ar 16 gb būs par īsu). Svarīgākais ir tas, ka telefons NAV atkarīgs no pleijera, kas manuprāt ir nozīmīgs faktors. Drīz būs jaunie touch arī Rīga un vecajiem kritīsies cena, tā kā nav nozīmīgas atšķirības starp jauno un veco touch, iesaku ņemt veco touch, kas arīdzan ieekonomēs naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Pagaidīšu kamēr 1. versiju varēs pa sviestmaizi nopirkt. Patiesībā pat tagad tā cena vairs nav tik slikta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Re ko draugs atmeta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 This photo made my day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 kad es izaugšu liels, es arī būšu istillīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Nav nekāda manuprāt kaifa no tā itālruņa , nu labi stilīgs viņš ir , man ar doma bija ņemt viņu , protams jaunu , jo kkādas tur saistības uzņemties ar pakalpojumu sniedzējiem , tādam , kā man kam nu naudiņas ir cik ir nav īpaši gudri. Pats esmu šo un to iekrājis , un uz ziemīšiem paņemšu širocco , kas manuprāt ir 100x foršāks un tā vērtība arī nekrītās , kā anoreksiķes svars. Respektīvi , jebkādas financiālas saistības sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) MMS ir, video recording ir! Vajag tik nokačāt! Video call gan laikam nav, bet par to atmiņas karti vispar sviests, 8gb vai 16gb un vajag vel kkadu atmiņas karti? Edited September 25, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 nu kā, vienam otram ir visa maikla džeksona kolekcija un arī britnijas spīrsas... ar 16 var būt par maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 ar 16 ir par īsu!!!! seriāls 1 sezona,2 spēles un dafiga labas mūzikas, un re ipods jau pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 omg, kā es rēcu par to bildi! akmens gandrīz ielika ifonam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now