SkaM^ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Rīt noteikti mēs neiesim uz uzvaru un vienkārši taupīsim spēkus ceturdaļfinālam. Naumovs laikam sargās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Domaju ka nee! jo kaa zinams krievi bus pagurushi tik pat cik mees Domaju ka iesim uz pilnu banku lai pec iespejas augstak tabulaa tiktu,tapec japanjem krievi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Spriežot pēc Znaroka šodienas pēc spēles preses konferences, mēs centīsimies rīt atņemt krieviem punktus, lai būtu droši par iekļūšanu ceturtdaļfinālā! Hokejā brīnumi gadās, tāpēc nav ko atslābināties, esam ļoti tuvu, nedrīkst apstāties! P.S. es jūs mīlu, LV izlases hokejisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nē, jāuzvar krievija! Spēle pret Franciju baudāma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Skatos FIN pret BLR spēli, pirmajās piecās sekundēs ielika Baltkrievija somiem golu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Kur var paskatīties krievijas-ASV spēli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 pa tv3+ un somi -belarus pa tv6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Es domāju netā. Man tv6 un 3+ pa TV nerāda Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 RUS 2:1 USA Laba spēle pagaidām. Russijai 2vi goli vairākumā. Mūsējie normāli izbāza frančus. Pat nedomāju, ka mūsējie tik traki izbāzīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 http://www.myp2p.eu/competition.php?compet...pline=icehockey Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Nja. Krievija. Man jau liekas, ka vajag vārtos Masaļski. tomēr viņš jau kārtīgi iesildījies. Bet atkal viņš kritīsies rankā. Varbūt tiešām likt vārtos Naumovu, lai Masaļskim nesačakarē ranku. Tomēr godam nospēlējis pašlaik un viņam kā dāvanu varētu uzdāvināt Naumovu vārtos. Lazda - man liekas, ka visas spēles var noskatīties tv3 mājaslapā. aar4ijs Edited May 2, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 kas mēs kādi fakini rankeri? masaļskim tāpat ir [] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nevar. Paldies novij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Man sanāk četras. Zviedrija -> Austrija -> Šveice -> Francija. Imho par daudz mūsējie šodien skrēja. Varēja pataupīties rītdienai. Spēle patika. Jāpaņem alus un jāiet USA - RUS skatīties. Šī čempionāta laikā esmu palicis par hokeja adiktu. EDIT: Fak, RUS 4 : 1 USA. Krievi pēdējo trešdaļu varēs atļauties mierīgāk spēlēt. Btw iihf.com pirmajā lapā raksts par slavenajām trīs latviešu blondīnēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 No vienas puses labāk lai arī uzvar Krievi,jo tad pret mums visticamāk nebūs uz visiem 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Man sanāk četras. Zviedrija -> Austrija -> Šveice -> Francija. Ui. Jā. Aizmirsu pieskaitīt tikko vinnētos frančus. Imho par daudz mūsējie šodien skrēja. Varēja pataupīties rītdienai. Spēle patika. Nu bet īstenībā labi, ka viņi vismaz rankā pacēlās. Tāpat nu ļoti liela daļa tic, ka Krievija uzvarēs. Tur pat gandrīz nav divu domu. Galvenais jau bija uzvarēt šo spēli, tad jau pret krieviem kā būs tā būs. Galvenais vilkt klāt cik vien var. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ko tu visu laiku par tiem rankiem? Ir svarīgi kurā vietā pabeigs čempi, nevis cik vārtus sametīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Nu bet īstenībā labi, ka viņi vismaz rankā pacēlās. Tāpat nu ļoti liela daļa tic, ka Krievija uzvarēs. Tur pat gandrīz nav divu domu. Galvenais jau bija uzvarēt šo spēli, tad jau pret krieviem kā būs tā būs. Galvenais vilkt klāt cik vien var. aar4ijs Nax tu teikuma beigās liec savu nickname? papa? Es jau samierinājos ar zaudejumu Krieviem - vnk tagad vajag koncentrēties ceturdaļfinālam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Krievi amiishus maseee 4:1 es pienjemu ka ritdien krievi par visiem 100 nespelees vismaz nebuus 10:0 var pat ceret ka cienigi ar 5:2 varam zaudet Kas jau bus teicami Izcili tikai butu LV uzvara kas nav reala pret shiem krieviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ar aizvērtām acīm 4:3 Latvija saliks krievus pēcspēles metienos. Ar vaļējām 6:1 Krievi mūs saliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Ja mēs vinēsim krievus, tad es piedzeršos [ tapat ka tagad] un skriešu arā pliks! juus visi esat āpši. Arii tu good men. Tu netici ka mēs varam vinēt? tu neticēji [ 100% ieskaitot mani] neticējām ka zviedrus vinēsim. MES TOS KRIEVUS VARAM VINĒT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pizdiblee: :pizdiblee: Edited May 2, 2009 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Neaizmirsti nofilmēt! 1:1 Somu un Bulgāru mačā :^^ Edited May 2, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 tici man tu mind`ainais. tas buus nofilmēts, bet bļa mans f305 ir remontaa! lmt suck`s hard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Baltkrievi labi spēlē. Pret somiem 1:1. Pahodu buus papildlaiks. Edit: ir Edit2: Kā iznāk ja mēs tiekam tālāk? Kāda ir sistēma? E1 - F4 E2 - F3 E3 - F2 E4 - F1 vai E1 - F1 E2 - F2 E3 - F3 E4 - F4 ? Edited May 2, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Baltkrievi būlīšos vinēja.. Es biju par somiem. p.s. Jāgaida mūsējo spēle pret mother russia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now