emys Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Jā, laikam tas pats. Nu neesmu tur bijis ilgi, ilgi. Ja tu saki, ka tur ir tāds kosmoss, tad nav jēgas, jā. Man ir vēl vienas ar 44. izmēru arī D. Jāuzmet acs cik daudz nodrāztas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 nu 44 izmērs man varētu būt par mazu bet nu paskaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 whoop, nav jēgas. es 3dien lidoju uz Rumāniju. tikko tik uzzināju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Sedlacheks, sen bija pelnījis sauso spēli Malači, vēl Vitjazu būtu paņēmuši, butu bijis labākais izbraukums ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 7 punkti izbraukumā, nav slikti - it nemaz nav slikti Čaļi baigie malači, protams, ja neskatās uz Vitjaz spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) ahhh, sajaucu Edited January 30, 2014 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 hmm.. Vitjaz - 0 Maskavas Dinamo - 3 Ak Bars - 2 Torpedo - 2 Kur es ko esmu palaidis garām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Sančo nebija kopā ar komandu spēlē pret studentiem, savukārt uz nākošajām spēlēm bija. Komentāri ir lieki! Edited January 30, 2014 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Sančo nebija kopā ar komandu spēlē pret studentiem, savukārt uz nākošajām spēlēm bija. Komentāri ir lieki! Pret Znachoku arī nebija:) Bet laikam spēlējot ar Značoku,tur papildus motivacija nav vajadzīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 NU komanda zināja, ka Ozo viņus jau gaida Kazaņā, pie tam - arī kārtīga žagaru rīksti zaudējuma gadījumā. Tāpēc diezgan droši var teikt, ka Sanda svētība bija jau Maskavā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Kas ar VLC notiek? Šodien ir iespēja kaut ko sagaidīt vai tā bode aizvērusies šobrīd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 emys, ja tev ir iespeja kaut kur tikt pie letakam slidam, padod zinu. Man problema ka man vajag platos izmerus. Pat loti forsi butu eastoni, jo tie ir vel drusku plataki, citadak man tagad bauer 8EE un drusku pirktus spiez. TIesi platumaa, mazo pirktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 man pārsvarā bijušas tikai D izmēra un tuvākajā laikā diezvai tikšu vispār pie kaut kā. esmu Rumānijā kā minimums līdz martam 5. tā kā, ziemas prieki jau būs galā ja nu kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Nav runa ka tavas lietotaas, un lietotas man ne drusku neinteresee. Domaju vai nav kadi kontakti kur par normalu cenu dabut, jo nu visiem skaidrs cik labus uzcenojumus liek veikala. Ipasi dargaa gala slidam. Nu un nav jau taa ka es ari neslidotu halles Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 (edited) Paziņa vasarā @ Hokeja Pasaule trāpija uz ļoti labu atlaidi. Reebok 6K Pump pa 59Ls, pietam white, kas ir dārgākas... Tā kā šobrīd nav jēga īpaši meklēties. Es nopirku lētākos Bauer Vaporus un gaidīšu vasaru, kad slidām būs atbilstošas cenas. Edited February 3, 2014 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Nuu es sezonas sakuma iepirku Bauer One:9 baltos, kuriem cena Hokeja pasaule bija laikam 420ls, es pa 260 dabuju un vel tapat zinu ka tas ir par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 pameklē google ir tāds zviedru veikals- hockeymonkey. neatceros saitu. tur agrāk šo to pirku, tikai bāzē, uz vietas pie šiem. vai arī no amerikas sūti, šis tas būs lētāk. kanādiešiem cenas tāpat kā mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Paldies par hockeymonkey.eu adresi. Shippings arī normālā cenā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Eu vai hokeja tagad viss musejie netiek ceturtdalfinala, es nesaprotu ka tagad tiks izspeletas 8 komandas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Eu vai hokeja tagad viss musejie netiek ceturtdalfinala, es nesaprotu ka tagad tiks izspeletas 8 komandas? Pēc apakšgrupu rezultātiem izlases tiks sarindotas no pirmās līdz 12.labākajai, četrām vadošajām vienībām nopelnot automātisku vietu ceturtdaļfinālā. Pārējās astoņas komandas tiksies četros «play-off» kārtas pāros, noskaidrojot pārējās četras ceturtdaļfināla dalībnieces. Izskatās būs iespēja atriebties Šveicei. Ir olimpisko spēļu topiks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 DINAMO PALIEK bez līdera Vilsonam muguras operacīja vakar uztaisīta, sezona beigusies... NU būs žopņiks playoffaa... Labi ka Jonnsonu laicīgi paņēma, ja nē paliktu bez centriem maz vai... A nopirkt ko jaunu vairs nevaram, jo TRANSFER LOGS ir ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Tieši tikko izlasīju rakstu, tas ir reāli šausmīgi liku liekas cerības uz šo sezonu, ļoti nevietā viss šis notika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dym Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Tāds ir sports, vieni līderi tiek savainoti, parādās citi. Ne velti, mums ir Džonsons un Dārziņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Krievi pagaidam knapi mocas ar Nor 2:0 tikai Ah jaa mums obligati jauzveic atlikushaas 4traas spelees minska un spartaks, tad vismaz ar SKA nebuus jaspelee Savaadaak buus zhopings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dym Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Krievi nekādi, gaidu to mirkli, kad viņi ar lielu blīkšķi izkritīs. Nu medaļas viņiem nav reālas, ja nu vienīgi - bronza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now