Jump to content
GIGN Forum

Dym

Mirstīgais
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dym

  1. Dym

    interneta veikali

    Ir variants ar rekvizītiem? Ņemu uz uzņēmumu. 19 maijs ir datums, kad jāpērk. Ne atrāk, ne vēlāk, tadel ari laicigi mekleju variantus.
  2. Dym

    interneta veikali

    Sveiki. Radās jautājums par LV interneta veikaliem. Ir doma dāvināt draudzenei iphone 5s balto uz dzimpuku, ir variants to izdarīt caur firmu , bet kur lai pērk? Kuram veikalam var uzticēties, gan ar pasūtījuma apstrādes ātrumu, gan kvalitāti un garantiju? Pats pirms 4 gadiem ņēmu telefonu xnetā, vainas nebija nekādas, bet varbūt kas mainijies? Cik palasiju sudzibas.lv, tad katrs uzņēmums kaut kādu huiņu ir sadarijis.
  3. Dym

    Ukraina

    Pirmais nogalinātais karavīrs ukrainas pusē.
  4. Dym

    Ukraina

    Ko Ukraina neatdos? Ukraina jau sen visu ir atdevusi. Ir pietiekami daudz piemeru tam, ka bez citu valstu atdzīšanas teritorijas tiek atvasinātas.
  5. Dym

    Ukraina

    http://www.apollo.lv/zinas/putins-paraksta-ligumu-par-krimas-aneksiju/642470 Lūdzu!
  6. Dym

    Ukraina

    Visticamāk tuvāko dienu laikā.
  7. Dym

    Online šoppings

    asos, piegāde 2-3 nedēļu laikā.
  8. Dym

    Nakts Riita Spams

    http://www.youtube.com/watch?v=gn8xcmZiXTQ http://www.apollo.lv/zinas/brunoti-cilveki-sagrabj-krimas-parlamentu-ukraina-kaujas-gataviba/639398 Bez komentāriem
  9. Dym

    baņa

    Ķekavā - Vilciņi ?
  10. Dym

    Nakts Riita Spams

    21 ir dēļ tā iemesla , lai būtu iemesls neielaist ja apsargam nepatīk tava seja Bet vismaz nav pilns ar 14,15 gadīgajām kā agrāk Esī.
  11. Dym

    Nakts Riita Spams

    OK, OK, paldies par atbildi
  12. Dym

    Nakts Riita Spams

    Jautājums zinošiem cilvēkiem. Lieta tāda, ka patreizējā darba vietā, nebiju nodevis nodokļu grāmatiņu, kā rezūltātā man nodokļi tika atvilkti no visas summas, neatņemot neapliekamo minimumu. Vai es reāli varu tagad aiznest grāmatvedei grāmatiņu un viņa var veikt pārēķinu, atgriežot man to starpību , vai man būs jāsniedz VIDĀ deklerācija?
  13. Dym

    Nakts Riita Spams

    Izglītības sistēma pie mums ir tik lielā pakaļā, ka šis nu neko daudz neizmainīs. Tie kas gribēs tie mācīsies, kas negribēs - liks mīksto.
  14. Burga, Pasēdēt , Mākonītis , COSTA etc.
  15. Dym

    Nakts Riita Spams

    Nu paga, paga. Ja Tev ir papīrs, tad arī pēdējais gads praksē. Ja runa ir par augstāko izglītību. pff. skaidrs lieta.
  16. Dym

    Nakts Riita Spams

    Mans bijušais klases biedrs, džeks tiešām cītīgi mācījās, piedalījās olimpiādēs, bija skolēnu pašpārvaldes prezidents, pēc skolas iestājās LU, nomācījās 1 gadu - izstājās, tagad strādā Maķītī un dzīvo pie mammas.
  17. Dym

    Nakts Riita Spams

    Jo elle tiešām pastāv! )
  18. Dym

    Nakts Riita Spams

    Ir jaunākā VLC versija, viss iet perfekti. Goodmen, Tev gadījumā nav k-kāda beta versija?
  19. Dym

    Nakts Riita Spams

    Meklēju netā, nevarēju atrast vai var kkur rīgā izīrēt uz 1-2 dienām xboxu un ja iespējams arī kādu spēli? Ir doma uztaisīt mazu turnīru ar čomiem, bet vjg konsoli.
  20. Šito pasākumu reāli apturēt ir praktiski neiespējami, vienu vielu ieliks sarakstā, laidīs ārā atkal jaunu recepti un tā uz riņķi. Vienīgais kas šo te varētu apturēt ir brutāls rekets.
  21. Dym

    Nakts Riita Spams

    Skaidrs jau ka komisija, bet dīvaini liekas tas, ka viņi lietu atdeva atpakaļ jo nevarēja ķip atgūt to parādu. Būtu jau maksājis pa tiešo viņiem, bet kad sazvanīju viņus (CR) tad šie teica, ka lieta vairs pie viņiem nav - lai vēršoties pie (SMSC). Kad samaksāju SMS, šie pēkšņi ar grib daļu no pīrāga.
  22. Dym

    Nakts Riita Spams

    Neaizmirsīsim arī S klasi.
  23. Dym

    Nakts Riita Spams

    Laikam jau nekas cits neatliek, pats vien vainīgs esmu. P1ss tos kredītus!
  24. Dym

    Nakts Riita Spams

    Varbūt kāds var palīdzēt. Lieta sekojoša: bija parāds smscredītam, lietu nodeva creditreformai, nemaksāju un tad credītreforma lietu atdeva atpakaļ smscredītam. Kad vēlējos samaksāt, sazinājos ar vieniem, tad otriem - izrādās lieta pie sms. Vienojos ar viņiem un visu vienā maksājumā samaksāju. Tagad izrādās, ka man credītreformai jāmaksā mistiski 12Ls. Varbūt kāds zin, vai tiešām viņiem ir tādas pilnvaras? Par tiem 12Ls uzzināju šodien, kaut gan parādu kā tādu nomaksāju 3 mēnešus atpakaļ.
×
×
  • Create New...