Jump to content
GIGN Forum

Fallout 3


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

FPS cienītāji dirsīs, ka kā šūteris tā spēle nav nekas, taču F3 sniedz tik foršu RPG, ka Mass Effect tā priekšā smagi, smagi nobāl. :)

Nezinu tos izdošanas datumus, precīzāk - nezinu, kad būs Farcry 2, bet šis tiks iziets. (lai arī 1up review bija tik nerdiski pasniegts, ka domāju, ka nekad nesēdīšos spēlei klāt.)

Link to comment
Share on other sites

Eh. Es personīgi sagaidu šo spēli ar nelielu skepsi. Jā, grafika izskatās lieliski. Video parādītais pirmais skatiens, kad iznāk ārā no Vault'a patiesi ir elpu aizraujošs (ten points for that), bet nu... Bethesda, Oblivion, real time kautiņi ar vāju atsauci uz iepriekšējām Fallout spēlēm, kur ļāva izvelēties, kurā ķermeņa daļā tad īsti šaut? Skepse.

Vecie Fallout tieši ar to toreiz arī izcēlās no tā laika tipiskām RPG spēlēm, ka viņās bija turn-based kautiņi, kur tu plānoji katru savu action point'u, lai veiksmīgi izšautu, pārvietotos, pārlādētos, iešpricētu sev stimpack'u utt. Spridzekļu izdalīšana apkārtējo kabatām jau tad bija, tā kā nekāda sensacionāli jauna ideja tā nav. Un tās vienmuļās NPC sejas un žestu trūkums sarunājoties ar tiem, kad skaidri var dzirdēt prieku, naidu vai bailes viņu balsīs, arī diez ko skepsi mazinošs nav. Bet tā jau ir piekasīšanās sīkumiem.

Es tiešām ceru, ka Fallout3 nebūs kārtējais Oblivion's, kurš nu jau notiek n-tos tūkstošus gadus nākotnē, kam pievienota klāt iespēja izvēlēties kur šaut.

Link to comment
Share on other sites

nujā, tev kā vecā fallout spēlētājam varētu nepatikt. Man šī spēle ir vienkārši kā izklaidēšanās novācot pretiniekus pēc iespējas foršāk. Šajā 3d megalaikmetā tāds turn based action nebūtu man liekas ok, tur vajadzētu kaut ko citu, bet grūti spriest cik tā izvēlēšanās kur šaut būs noderīga (man vispār pirmais iespaids dīvains - figu man vajag kaut ko izvēlēties, es vienkārši pa galvu iešaušu).

un jā, krīt acīs arī oblivioniskie personāži. Katrā ziņā, diez vai šo spēli es pirkšu (farcry 2 gan varētu), bet nu ja novilkšu un būs baigi labā, tad kāpēc ne.

Link to comment
Share on other sites

pēc video noskatīšanās var saost Bioshock. what? JĀ Bioshockā arī bija "custom build" weapons (kas nebija pašbūvēti), tāda pati skriešana prom no pretiniekiem atpakaļgaitā un pat noskaņa bija tāda. bet tas ir tikai video un es visticamākais tikai kuļu tukšus salmus :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Zelta vaardi. Manuprat, shaja speelee, Fallouta noskanja ir pilnigi zudusi. Tiesham izskatas pec kaut kada Oblja un Bioshock maaksliiga krustojuma. Bet nu jaskatas. It ka pedeja laika ar spelem parak aizravies neesmu, bet, ja atsauksmes par sho buus labas, domaju noprobeeshu.

P.s. Peec shii topika izlasiishanas aizgaju un no savas vecas disku kaudzes izvilku pirmo Falloutu. :lalala: Tagad vismaz paris vakarus buus ko dariit.

Link to comment
Share on other sites

Nokačāju.

Man spēle karās, nezinu kāpēc, it kā PC ir labs, bet karās.

Tas option arī ir drāzts un nekā nerubiju pie tā Dispaly. Saliku visas uz mazāko svītru, bet karās šā vai tā. Viss raustās, grafika it kā ir slikta, bet karās. Spēles gļuks, vai PC resursu trūkums?

EDIT : Viss kārtībā, izrādās ka option regulējas ārpus spēles. Man bija 8 simple salikti un tāpēc kārās :)

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

vispār pirmā momentā ir super. pēc tam pieradu, ka šādi tādi ierobežojumi tomēr ir - tas pats oblivion likās vairāk open ended. bet nu mīnusu ir ļoti maz. beidzot viens rudens geims ko gribas spēlēt vēl un vēl.

esmu jau diezgan tālu geimā ticis, bet vēl joprojām man ir tikai 1 treideris (megaton) pie kā aiznest lieko staffu. nēsājos apkārt pa tiem tuneļiem kā vājprātīgs un tik atklāju vienu metro staciju pēc otras.

Link to comment
Share on other sites

Es to megatonu drīz nonesīšu, jau bombu pieliku :)

baigi ablomījos nekačājot small guns skillu, vispār nevienam netrāpīju, kad lecu uz piekto līmeni, tad visus punktus small guns ieliku. Vispār rēcīga tā neprecizitāte ar teiksim missile launcheru un citiem ieročiem.

bet spēle ir tiešām kruta, I can never get enough of killing šādā stilā. Mana smukā beibe brillītēs ar minigunu (ielikšu bildes vēlāk) vispār izskatās dievīgi :)

p.s.

vēl smieklīgi, ka es zogu VISU un man visu laiku KARMA samazinās, bet kad runāju ar Jericho, man pateica, ka man ir pārāk daudz karmas :) Es vienu lietu pa visu spēli esmu izdarījis, kas karmu paceļ.

blood, man vajag atvaļinājumu or something, lai varu šito geimot.

Link to comment
Share on other sites

Spēle naijs. Tikai nočakarējos ar kkām uguns skudrām, jāatrod midzenis it kā. Izstaigāju to pilsētu, bet nekādu midzeni neatradu. Tā pat viņas no visiem sāniem uzradās. beigās jau ar āmuru sāku dauzīt.

btw tie colas korķīši ir nauda? Man tikko daleca... Vispār viņus nevācu XD

Kāds var pastāstīt kā īsti ir slēdzenes jāslēdz vaļā ar to matadatu un skrūvgriezi? Nesapratu īsti to aprakstu.

Link to comment
Share on other sites

btw tie colas korķīši ir nauda? Man tikko daleca... Vispār viņus nevācu XD

Kāds var pastāstīt kā īsti ir slēdzenes jāslēdz vaļā ar to matadatu un skrūvgriezi? Nesapratu īsti to aprakstu.

cilvēkiem zem 18 daudz kas var šeit nedalekt...

būtu spēlējis F1 vai F2 zinātu, ka kolas korķīši ir nauda.

uguns skudras ir metro stacijā. ieteicu šo kvestu pildīt, jo ir iespējams dabūt smuku perku.

par lockpicking - mūķēšana eto ņe tvajo, jo šeit tas viss ir ļoti vienkārši.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...