macho Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Sveikinji, mani sauc Basmati Kazaars. Es cieshu no retaam un naaveejoshaam slimiibaam, sliktaam atziimeem manos galaeksaamenos, aarpraatiigas nevainiibas, baileem tapt nolaupiitam un baileem no taa, ka man izdariis anaalo naavessodu uz elektriskaa kreesla, un visvairaak es cieshu no vainas apzinjas, ka neesmu forvardeejis 50 miljonu nolaapiitu kjeedes veestulju [chain letters], ko man nosuutiijushi cilveeki, kas patieshaam tic, ka ja tu taas paarsuutiisi taalaak, tad nabadziiga 6 gadus veca meitene no Arkanzasas, kam kruutis aug uz pieres, sanjems pietiekoshi daudz naudas, lai noopereetu taas nost, pirms vinjas tizlie amerikaanju senciishi paardos vinju celjojosham kropjlu shovam. Vai tu patieshaam tici, ka Bils Geitss taisaas maksaat tev un visiem paareejiem, kas paarsuuta "vinja" emailu, pa $1000? Cik iisti stulbs tu esi? Ooooh, paskat tik! Ja tu lasiisi taalaak sho veestuli un iedomaasies kaadu veeleeshanos, tevi ir garanteeta kniebshanaas ar visaam Playboy modeleem peec kaartas izveeles seciibaa! Suudu bedre, vienvaardsakot. Taatad pamataa, shii veestule ir liels EJ DIRST visiem cilveekiem taalajaa pasaulee, kam nav nekaa labaaka ko dariit, kaa paarsuutiit man idiotiskus Chain Letterus. Varbuut mazie ljauni chainletteru ruukjiishi pa nakti ielaviisies manaa dziivoklii un sadistiski izvaros mani, jo es neesmu turpinaajis chainletteri, ko iesaaka Jeezus 5.gadsimtaa pirms muusu eeras un ko ieveda shai valstii Mayfloveras sveetceljnieki, un, ja shii kjeedes veestule turpinaasies liidz 2000. gadam, tad taa iekljuus Ginesa rekordu graamataa kaa ilgaakais nepaartrauktais stulbiibas un idiotisma periods. Ejiet ka juus visi dirst. Ja tu taisies kaut ko paarsuutiit, suuti kautko nu vismaz mazliet interesantu. Es esmu redzeejis visus shos "paarsuuti sho veestuli 50 saviem tuvaakajiem draugiem, un shii nabaga salauztaa cilveeka parodija kaut kaadaa veidaa sanjems nelielu naudinju no kaadas augstaakstaavoshas buutnes" ap 90 reizeem. Man pie pakaljas. Izraadi mazliet inteligjences, un padomaa, ko tu iisti ieguusti, paarsuutiidams sho veestuli. Ir iespeeja, ka tikai savu nepopularitaati. > ------------------[ 4 PAMATA CHAINLETTERU TIPI: ]------------------ > ==[ ChainLettera 1. tips: ]== (brauc uz leju) > > > > > > Iedomaajies kaadu veeleeshanos! > > > > > Nee, patieshaam, iedomaajies tachu! > > > > > Nu padomaa pats, vinja tachu nekad ar tevi negribees sasieties!!! > Iedomaajies kaut ko citu!!! > > > > > Tachu ne jau to, tu perversais tips! > > > > > > Vai tavs pirksts veel nav noguris? > > > > > > STOP!!!! > Vai nebija jautri? > Es ceru, ka tu iedomaajies kaadu KAARTIIGU veeleesjanos > > > Tagad, lai tu justis vainiigs, luuk ko es dariishu. Vispirms, > ja Tu nenosuutiisi sho veestuli 3155 cilveekiem tuvaako 5 sekunzhu > laikaa, tevi izvaros traka aita un nosviediis no debesskraapja uz > zhileshu kaudzes. > > Taa tas ir! Taapeec, ka SHII veestule nav taada, kaa taas paareejaas > padjobkas, SHII ir PATIESA! Patieshaam!!! Luuk kaa tas ir: > > * aizsuuti sho 1 personai > 1 persona buus izbesiita uz tevi jo tu vinjai nosuuti stulbu > chainletteru. > * aizsuuti sho 2 - 5 cilveekiem: > 2-5 cilveeki buus izbesiiti uz tevi jo tu vinjiem nosuuti > stulbu chainletteru. > * aizsuuti sho 5 - 10 cilveekiem: > 5-10 cilveeki buus izbesiiti uz tevi jo tu vinjiem nosuuti > stulbu chainletteru. > * aizsuuti sho 10 - 20 cilveekiem: > > Paldies!!!! Veelu Veiksmi!!!! > > > ==[ ChainLettera 2. tips: ]== > > Sveiki, un paldies, ka lasaat shi veestuli. Redziet, jums raksta > izsalcis mazs zeens no Baklaliviatalagluushenas, kam nav ne kaajinju, ne > rocinju, ne vecaaku, nav arii nevienas aitinjas. Shii mazaa > puiseena dziiviiba vareetu tikt izglaabta, jo par katru > shiis veestules paarsuutiishanu, viens dolaars tiks ziedots Mazaa- Izsalkushaa-Bezkaajainaa-Bezrokainaa-Bezaitu-Zeena-no- > Baklaliviatala gl uushenas Fondaa. Oh, un atceries, ka > mums nav ne mazaakaas iespeejas saskaitiit, cik veestules ir paarsuutiitas, un shii iisteniibaa ir viena liela pilniiga suudu chupa. Taa ka, uz priekshu. > Izsuuti sho 5 cilveekiem turpmaako 47 sekunzhu laikaa. Aaa, un > atgaadinaajums - ja tu deelj paarskatiishanaas aizsuutiisi > 4 vai 6 cilveekiem, tu acumirklii mirsi. Paldies veelreiz! > > ==[ ChainLettera 3. tips: ]== > > Sveikinji!! Shis chainletters ir saacies jau 1897. gadaa. Tas ir > pilniigi neticami, jo tai laikaa veel nebija emaila, un droshi > vien, ka nebija tik daudz beediigu jefinju, kam nav nekaa labaaka, ko > dariit. > Luuk kaa tas notiek: Nosuuti sho veestuli 15067 cilveekiem > naakosho 7 minuushu laikaa, vai kaut kas drausmiigs notiks ar tevi piemeeram: > > Shaushaliigs shausmu staasts #1: > Miranda Pinsleja sestdienaa naaca maajaas no skolas. Vinja nesen bija > sanjeemusi sjo veestuli, un noignoreeja to. Vinjai aizkjeeraas > kaaja aiz plaisas trotuaaraa, vinja iekrita atveertajaa kanalizaacijas > luukaa, tika aizrauta pa notekcauruli, kameer apkaart pluudoja suudi, un > galu galaa vinja izlidoja aaraa caur uudenskritumu. Vinja ne tikai > drausmiigi smirdeeja, bet arii nomira. TAS VAREETU NOTIKT ARII AR TEVI! > > Shaushaliigs shausmu staasts #2: > Deksters Bips, 13gadiigs zeens, sanjeema chainletteri, un ignoreeja > to. Veelaak tai pat dienaa vinju un vinja draugu notrieca mashiina. > Abi nomira un tika aizsuutiiti uz elli, kur vinji tikai nolaadeeti un > tagad vinjiem katru dienu muuzhiigi muuzhos jaaeed mazi miilji > kakjeeni. > TAS VAREETU NOTIKT ARII AR TEVI! > > Atceries, ka tavs gals vareetu buut tieshi taads, kaa Pinslejai un > Bipam. Tikai aizsuuti sho veestuli saviem draugiem-luuzeriem, un > viss buus kaartiibaa. > > ==[ ChainLettera 4. tips: ]== > > It kaa tev buutu kaada starpiiba, te ir manis sarakstiits dzejolis. > Aizsuuti to visiem saviem draugiem. > > Draugi, Draugs ir kaads, kas vienmeer tavaa pusee ir. Draugs ir > kaads, > kas ir tavaa pusee, pat ja tu smirdi kaa suuds un tava elpa ozh > tipa tu > buutu kakju bariibu eedis. Draugs ir kaads, kam tu patiic, > neskatoties > uz to, ka tu izskaties, > itkaa sastaaveetu no daudziem pakaljas caurumiem. Draugs ir kaads, > kas > nomazgaa tevi, peec tam kad tu esi apveemies. > Draugs ir kaads, kas paliek augshaa visu nakti, kameer tu > skaljaa > balsii gaudo par savu beediigo, beediigo dziivi. > Draugs ir kaads, kas teelo, ka tu vinjam patiic, kaut arii > patiesiibaa > uzskata, ka tevi vajadzeeto izvarot traku meerkakju baram, un tad > tevi > vajadzeetu iesviest pie izsalkushiem asinssunjiem. Draugs ir > kaads, kas > izberzh tavu tualeti, izsuuc to ar putekljusuuceeju, panjem > cheku un aiziet un iisti nemaak angliski... > * nee, atvaino, taa ir apkopeeja. > > Draugs NAV kaads, kas aizsuuta tev chainletteri jo vinjsh grib lai > vinja sapnis par bagaatiibu iistenotos. > > Un tagad paarsuuuti sho veestuli!!! Ja nepaarsuutiisi, tev tavaa > muuzhaa nekad nebuus vairs seksa!!! Doma skaidra? > > ------------------------- > Ja tu sanjem chainletteri, kas draud tevi pamest vientulju vai > nelaimiigu vai blah blah blah visu atlikusho muuzhu, tad izdzees > to. Ja taa ir smiekliiga, interesanta, paarsuuti. > > Nedirsini cilveekus, liekot tiem justies vainiigiem par > bezzobainu lepras slimnieku Botsvanaa, kas jau 27 gadus ir piesiets pie > beigta zilonja, un kura vieniigais glaabinjsh ir 5 centi par veestuli, > ko vinjsh sanjems, ja tu paarsuutiisi sho veestuli, preteejaa > gadiijumaa tava dziive beigsies taapat Mirandai Pinslejai. Vai ne? > > Un tagad zhigli paarsuuti sho veestuli visiem sev > zinaamajiem cilveekiem, citaadi tev naaksies redzeet mani kailu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 IDEĀLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 (edited) ...baileem no taa, ka man izdariis anaalo naavessodu uz elektriskaa kreesla... ... tevi izvaros traka aita un nosviediis no debesskraapja uz > zhileshu kaudzes. , riktiigi labs Edited January 26, 2005 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 real es riktiigi noreecos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Holy Shit, kur shitaadus briinum-chain-letter-shitus var izraut ? So many Cuul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 nee vechi - taa ir skarbaa realitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 super,super,super nu vnk lieliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grenadieris Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 > Taa tas ir! Taapeec, ka SHII veestule nav taada, kaa taas paareejaas > padjobkas, SHII ir PATIESA! Patieshaam!!! OMFG Tas bij laps. Starp citu, man arī kretinē tie, kas viņas pārsūta. Man viens klasesbiedrs kādas 3 pārsūtīja, bet pēc tam, kad es viņam atbildēju ar macho stilā uzrakstītu tādu pašu sūdu viņš laikam saprata, ka man tādas huiņas nevajag. Nožņaugt tādus cilvēkus. P.S. Reku atradu to atbildes vēstuli (pašu chain-letter gan laikam izdzēsu), varbūt diez ko smieklīgi nav, bet man pašam patika. ?Shii veestule nav veiksme. Ja tu shos veestuli izsuutiisi taalaak 20 citiem adresaatiem tevi sitiis ar suudainu koku. Dzhons Galvinja izsuutiija sho veestuli un - tavu veiksmi - vinhs churaajot pie maajas, tika smagi atspaardiits un piekauts. Maartinsh BabyRate izgudrotaajs nepaarsuutiija sho veestuli taalaak un vinju izraava DIRSAA AR SUUDAINU MIETU. --- eed suudus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ir labs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ehhh man jau patiik ! vienk gjeniaali un vispaar man arii vienk riebjas kad paarsuuta chain letters utt, galiigaakais shits .. vienk cilveekiem dariit nav ko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 gl bet šits labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 vinju tieshaam taisaas pardot celjosham cirkam? (((((((((((((( cik laika mums vel ir lai sasutitu vestules? btw shodien sanemu piedavajumu pa 9.99 nopirkt cockpump un pasta izdevumi no ASV lidz shejienei apmaksati . jellous? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 nu riktiigi laaps !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Grenadieri ar labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 this was kewl Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Labaak neviens neizdomaatu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowball Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 kaut kas unikāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 uff , labi ka izdevaas visu operatiivi paarsuutiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Shodien iegaaju draugiem.lv un izbriiniits skatijos zinjas, tur bija divas kautkaads shaadas taadas CHAINLETTERS Shito es sanjeemu pirms 3 dienaam ---------------------------------------- domā, ka viņa ir smuka, un viņš atbildēja nē. viņa jautāja viņam, vai viņš gribētu ar viņu būt mūžīgi, un viņš teica nē. Un tad viņa jautāja vai viņš raudātu, ja viņa viņu pamestu, un atkal viņš atbildēja nē. Viņa bija dzirdējusi pietiekami daudz. Viņa pagriezās un raudot devās prom, bet puisis sagrāba viņas roku un teica.. tu neesi smuka, tu esi skaista. Es nevēlos ar tevi būt mūžīgi- man vajag ar tevi būt mūžīgi. Un es neraudātu ja tu aizietu, es nomirtu.. nosūti šito visiem savā sarakstā.. vai tad tas nav mīļi? tu man patīc, jo tu esi patiess draugs. Šonakt pusnaktī tavs mīļotais apjautīs patiesās jūtas pret tevi. K-kas labs ar tevi notiks rītdien no plkst.13-16, tas var būt jebkurš, jebkurā vietā. Sagatavojies lielākajam šokam savā dzīvē. Ja tu pārlauzīsi šo vēstuļu ķēdi, tevi nolādēs ar 10 attiecību problēmām uz nākamajiem 10 gadiem. Ja tu pārsūtīsi šo 15 cilvēkiem ---------------------------------------- A vot shito es sanjeemu vakar ---------------------------------------- ___######_________#######__ _ ___########______#########___ __###########_###########___ _######################## ___ _########################_ __ _########################_ __ _ ######################___ ___####################___ ____##################____ ______###############_____ ________############______ __________#########_ _____ ____________######____ _____________####___ ______________##__ __________________ Nosūti šo sirdi 5 cilvēkiem un pec 5 dienām tev atzīsies mīlestībā kāds cilvēks ---------------------------------------- Nesaprotu, kapeec cilveeki mani taa spiidzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 to par to zeenu un meiteni es kaadas 10 arii sanjeemu bet baigi sen,arii angliski un 1 pat vaaciski bija , aj galiigaakaas muljkjiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 (edited) to pirmo es kaadas 3 reizes draugos, 2 uz meilu un paaris reizes pat chataa privaataa dabuju =DD Edited February 3, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts