Jump to content
GIGN Forum

Nlo Londonā?


kept
 Share

Recommended Posts

  • Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tie džeki kas apsargā jau arī ir tā, smuki uzpucēti, kas liek domāt ka tas ir uzfeikots, jo ja būtu īsts tas būtu apklāt lai cilveki neredzētu utt....nevis tā, publiski turēts...vismaz es tā domāju.

Bet kāda jēga..tāpat pēc diviem gadiem būs WW3

Link to comment
Share on other sites

Area 51, tur neatceros cik tieši, bet labu gabalu tuvumā nedrīkstot rādīties, vienu hakeri tak nesen iesēdināja(jē rait) par to ka uzlauza datubāzi ASV, kur esot kaut kādi faili par NLO, ja jau nebūtu nekas slēpjams, tad gan jau viss nebūtu tik stingrā slepenībā. Gan jau kaut kur visumā ir vel kāds, jo dzīvošanai atbilstoši apstākļi esot kādreiz bijuši, uz marsa tak esot ūdens un maza koncentrācija gaisa, varbūt kādreiz kaut kas tur bija, varbūt nē. Nedomāju, ka visi ir tik slimi, ka par katru cenu feiko bildes, vienīgi man nepatīk, ka vienādu nlo nav nofotogrāfēti, katrā bildē atšķirīgs, nē nu var jau būt, ka ēlieniem arī ir lidaparātu modeļi un markas :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Es domāju kad 99% eksistē cita cilvēkam +/- līdzīga rase.. Padomājiet, kāda jēga kkādai NASAI tēlot lidojošus objektus utt.. lai baidītu cilvēkus? :D Tak ir pierādīts kad NLO pastāv un cik gadus atpakaļ rādija pa visām ziņām kad kkur tuksnesī atrasts beigts citplanētietis.. Tad vēl kkur Krievijā mežos ir atrastas NLO avarējušās daļas.. Ir daudz pierādījumi, bet ir arii daudz blefots par to.. Piemēram mums te pat LV @ kkādos rudzu laukos atstāti tie nospiedumi (lieli un diivaini), īstenībā tā katra zīme kko nozīmē, tas jau ir atklāts..

Nedomāju kad Discovery sience kko blefotu.. Un citi plašsaziņas līdzekļi.. Poļubom viņi nav star mums.. Viņi ir kādas 5x attīstītāki nekā mēs, ja var sarunāties ar domām, jeb kā to sauc.. Karot ar viņiem bezjēdzīgi..

Uj es te jau aizsapņojos.. :D

EDIT: sry par drukas ķļūdām, bet inchīga tēma.. Turpinam, likt visādus vid. linkus utt..

Edited by 4uWiS^
Link to comment
Share on other sites

Tak tajā google earth neko nevar interesantu atrast :( Tas ka ASV slepenie mužiki neļaus kuram katram skatīties valsts noslēpumus ir skaidrs. Tur vnk ir saglabāts ļoti vecs attēls vai vnk tajos karstajos punktos uzlikts virsu necaurspīdīgs kvadrātiņš.

Par tiem NLO, nu nez nez, man kka neticās. Varbūt ja redzētu dzīvē...

Par tām bildēm, tur var ierēkt, nez kurš izdomāja ka citplanētiešiem jālido tieši ar apaļu šķīvīti. :lolza:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...