kept Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 ko jūs par šito domājat? fake vai īsts? click Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 noteikti fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Labs! Idejas autoram žetons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Kas tas pa daiktu tur mētājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Tas ir domāts kā objekts, pie kura tūristiem fočēties Redzēju jau pirms kāda mēneša. Ja tas būtu īsts, tad visu avīžu pirmajās lapās būtu raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) bs. Tad rekā izrādās... indīgi. Tiešām laba ideja. Edited August 25, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 tie džeki kas apsargā jau arī ir tā, smuki uzpucēti, kas liek domāt ka tas ir uzfeikots, jo ja būtu īsts tas būtu apklāt lai cilveki neredzētu utt....nevis tā, publiski turēts...vismaz es tā domāju. Bet kāda jēga..tāpat pēc diviem gadiem būs WW3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Vispār kā jūs domājat eksistē NLO? Skatoties daudzas fotogrāfijas sāku domāt, ka tāds eksistē. Ļoti daudz Fotogrāfijas ar ''NLO''' - http://www.ufoevidence.org/photographs/photohome.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Šito par dienas tekstu! Nekam nav jēgas! LAI DZĪVO ANARHIJA!11 Tas links ir tik foršs. Es tiešām sāku domāt, ka ir NLO - http://www.ufoevidence.org/photographs/sec...00/Photo416.htm Edited August 25, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Skatoties daudzas fotogrāfijas sāku domāt, ka tāds eksistē. Ļoti daudz Fotogrāfijas ar ''NLO''' - http://www.ufoevidence.org/photographs/photohome.asp NĒ es piemēr neticu, mums tak ir tanki un nato mēs viņus uzvarēsim!!!!! Edited August 25, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 ar tankiem tu viņiem varēsi kutināt viņu attīstītos pauteļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Tu domā viņiem ir preses kā 300spartiešiem? varbūt viņi ir tikai 300džeki vs 7miljardi? lol! Es ar nazīti no muguras viņus visus paņemšu Edited August 25, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 nē, es balstos uz faktu, ja viņi tiešām eksistē, ka viņi ir spējīgi mērot tālāku ceļu nekā mēs, ja jau tiek līdz mums, bet mēs pie viņiem nē.. nu kaut kā tā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Area 51, tur neatceros cik tieši, bet labu gabalu tuvumā nedrīkstot rādīties, vienu hakeri tak nesen iesēdināja(jē rait) par to ka uzlauza datubāzi ASV, kur esot kaut kādi faili par NLO, ja jau nebūtu nekas slēpjams, tad gan jau viss nebūtu tik stingrā slepenībā. Gan jau kaut kur visumā ir vel kāds, jo dzīvošanai atbilstoši apstākļi esot kādreiz bijuši, uz marsa tak esot ūdens un maza koncentrācija gaisa, varbūt kādreiz kaut kas tur bija, varbūt nē. Nedomāju, ka visi ir tik slimi, ka par katru cenu feiko bildes, vienīgi man nepatīk, ka vienādu nlo nav nofotogrāfēti, katrā bildē atšķirīgs, nē nu var jau būt, ka ēlieniem arī ir lidaparātu modeļi un markas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Drošvien, ka viņi ir Varbūt viņi ir jav starp mums Kāds zin kur tā area 51 atrodās? Mosh ar google satellite jāpievelk Edited August 25, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Londonai tak jāizceļās, jo tik apjomīgas spēles kā Pekinā šiem nesanāks, moš šis tapēc taisīts, kaut gan pa 4 gadiem jau visi aizmirstu, tā ko drīzāk nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) bāc, diezgan baisi paliek skatoties tās bildītes, lai gan daudzas tur atgādināja lidmašīnas. :> šis mani mazliet apstulbināja, domāju ka mēness.. Edited August 25, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Parakājos nedaudz pa forumiem un laikam atradu to area 51...(laikam īstais) http://gmaps.tommangan.us/groom_lake.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 http://gmaps.tommangan.us/groom_lake.html 100% vecs uzņēmums, jo ASV jau labu laiku ir aizlieguši publiskai pieejai caur netu no satelīta skatīties uz Area 51 u.c. svarīgiem objektiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Es domāju kad 99% eksistē cita cilvēkam +/- līdzīga rase.. Padomājiet, kāda jēga kkādai NASAI tēlot lidojošus objektus utt.. lai baidītu cilvēkus? Tak ir pierādīts kad NLO pastāv un cik gadus atpakaļ rādija pa visām ziņām kad kkur tuksnesī atrasts beigts citplanētietis.. Tad vēl kkur Krievijā mežos ir atrastas NLO avarējušās daļas.. Ir daudz pierādījumi, bet ir arii daudz blefots par to.. Piemēram mums te pat LV @ kkādos rudzu laukos atstāti tie nospiedumi (lieli un diivaini), īstenībā tā katra zīme kko nozīmē, tas jau ir atklāts.. Nedomāju kad Discovery sience kko blefotu.. Un citi plašsaziņas līdzekļi.. Poļubom viņi nav star mums.. Viņi ir kādas 5x attīstītāki nekā mēs, ja var sarunāties ar domām, jeb kā to sauc.. Karot ar viņiem bezjēdzīgi.. Uj es te jau aizsapņojos.. EDIT: sry par drukas ķļūdām, bet inchīga tēma.. Turpinam, likt visādus vid. linkus utt.. Edited August 25, 2008 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 kas taja are51 īsti ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 da arī google earth rāda to pašu [man šķiet], jo abos uzņēmumos sanāk ka manai draudzenei nav māju žēl ka vairs nevar pētīt pasauli tas satelīt attēls ir kā minimums 2 gadus vecs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Nu nezin vai tajā Area51 vispār no gaisa ir ko redzēt, attiecīgi vai ir vērts slēpt. Tāpat varam apsvērt šādu variantu, par to ko redzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Izrādījās, ka NLO avārija reklamē jauno Vauxhall ( pārējā Eiropā zināms kā Opel) automobīli Insignia, kurā ir iebūvēta sistēma, kas piefiksē ierobežojošās ceļazīmes un brīdina šoferi par ātruma pārsniegšanu. http://www.7guru.lv/reklamas_zinas/article.php?id=47607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Tak tajā google earth neko nevar interesantu atrast Tas ka ASV slepenie mužiki neļaus kuram katram skatīties valsts noslēpumus ir skaidrs. Tur vnk ir saglabāts ļoti vecs attēls vai vnk tajos karstajos punktos uzlikts virsu necaurspīdīgs kvadrātiņš. Par tiem NLO, nu nez nez, man kka neticās. Varbūt ja redzētu dzīvē... Par tām bildēm, tur var ierēkt, nez kurš izdomāja ka citplanētiešiem jālido tieši ar apaļu šķīvīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts