Jump to content
GIGN Forum

Intervija Ar Wolfenstein Lietparteeju! (asais Pipars)


Baba Tonja
 Share

Recommended Posts

Sodien izdzirdeeju pa radio visnotal intersantu un jautru raidiijumu - Asais Pipars. Sovakar tika interveets berns, kurs stastija par savu dzivi un intereseem. Vinam patiik briavjaa laikaa uzspeeleet wolfenstein. Siekliiga intervija pec kuras pat tadiem kas nezin kas ir wolfenstein rodas skaidrs priekstats par so speli.

Noklausiities var seit - mms://lr1w.latvijasradio.lv/pppy?20080825A193500195000 Intervija saakas ap 3. minuti (no sakuma runaa par trusiem)! :superlol: :superlol:

P.S ja nestradaa links ejiet uz so adresi http://www.latvijasradio.lv/program/2008-08/20080825_1.htm un atrodiet raidiijumu asais pipars 19:35

Edited by Baba Tonja
Link to comment
Share on other sites

NU JAA BLAC TUR IR 4 VEIDI IEROCHI UN TUR IR VAACIESHI UN VECENES UN ROKU VIETĀ IR DIVAS PIECSTOBRENES UN TUR TOS BALTOS VAR VIEGLAAG NOBLIEZT UN VISPĀR VISS IR BUMBĀS.

bet ja tā istenībā padomā, tas džekiņš ir ritīga kopija man kad biju sīks. kad biju sīks mani mārtiņdienā intervēja pagasta avīz, un tur bija sastāstīti tādi varoņdarbi, tagad lasot turot vēderu smejos. aj, najs. pat vārds un uzvārds ir mega līdzīgs manam.

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

wonderkids!

Link to comment
Share on other sites

zaķi rīko masku balli ļoti jautri ies... :D muahaha.

mja, kāda jēga intervēt defu bērnu..kas viņš kādai slavenībai ir bērns vai kā?

kas vispār ir intervētāja? :D

:(

es gan kelogsiņus :D

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...