Baba Tonja Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) Sodien izdzirdeeju pa radio visnotal intersantu un jautru raidiijumu - Asais Pipars. Sovakar tika interveets berns, kurs stastija par savu dzivi un intereseem. Vinam patiik briavjaa laikaa uzspeeleet wolfenstein. Siekliiga intervija pec kuras pat tadiem kas nezin kas ir wolfenstein rodas skaidrs priekstats par so speli. Noklausiities var seit - mms://lr1w.latvijasradio.lv/pppy?20080825A193500195000 Intervija saakas ap 3. minuti (no sakuma runaa par trusiem)! :superlol: P.S ja nestradaa links ejiet uz so adresi http://www.latvijasradio.lv/program/2008-08/20080825_1.htm un atrodiet raidiijumu asais pipars 19:35 Edited August 25, 2008 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 man tas links nestrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Man strādāja, bet viņš man linku iedeva STEAM čatā. Intervija laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Īpaši nelikās nekas supersmieklīgs. Tāds atvērts sīkais. Respect tētim, ka iet ar sīci makšķerēt un neļauj daudz dragāt daķi. p.s. Dziesmas gan spārda... "Runics superstārs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Kauvītis un Zatvers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) NU JAA BLAC TUR IR 4 VEIDI IEROCHI UN TUR IR VAACIESHI UN VECENES UN ROKU VIETĀ IR DIVAS PIECSTOBRENES UN TUR TOS BALTOS VAR VIEGLAAG NOBLIEZT UN VISPĀR VISS IR BUMBĀS. bet ja tā istenībā padomā, tas džekiņš ir ritīga kopija man kad biju sīks. kad biju sīks mani mārtiņdienā intervēja pagasta avīz, un tur bija sastāstīti tādi varoņdarbi, tagad lasot turot vēderu smejos. aj, najs. pat vārds un uzvārds ir mega līdzīgs manam. Edited August 25, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Jaa man par taam veceneem arii patika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 wonderkids! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 "sapratām, ka Uģis ir meitene" lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 PSC,šitā pazemot cilvēkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 "Nosaucām par Uģi un Artūru" :D:D:DDD Kā viņš zināja ka Zatleram bija zaķis kurš nomira Njā, spēle viņu samaitā diezgan daudz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Sīkais tiešām baigais pipars visi tā nevarētu nobērt Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Iesmējos kad viņš sāka mochiit par vecenēm un ierochiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Vīnam topa vārds ir ''laikam'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 neņemot vērā tās reāli pretīgās dziesmas (it īpaši pirmo, kur praktiski visa dziesma sastāvēja no piedziedājuma), intervija tīri neko. no 3. līdz 7. minūtei točna sīcis labi laida, vēlāk jau soso, bet kopumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 LOL! Labi pasmējos tajā brīdī, kad viņš sāka runāt par to wolfenšteinu, un doom'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Es arī gribētu iet džudiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) zaķi rīko masku balli ļoti jautri ies... muahaha. mja, kāda jēga intervēt defu bērnu..kas viņš kādai slavenībai ir bērns vai kā? kas vispār ir intervētāja? es gan kelogsiņus Edited August 26, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 pretigi klausities vinja bazaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now